Cookie- og Privatlivspolitik

Sinister

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
01.11.2012
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sinister
|

I gyser-thrilleren 'Sinister' er det efterhånden lang tid siden, Ellison (Ethan Hawke) slog igennem som kriminalforfatter med en populær bestseller.

Siden er det gået ned ad bakke, og nu leder han desperat efter inspiration til et nyt hit. Derfor flytter han med sin familie ind i et hus, hvor han uforstyrret kan koncentrere sig om sit arbejde.

Ellison er berygtet for sine afslørende bøger om faktiske forbrydelser, og hvad hans kone og to børn ikke ved, er, at der er sket et frygteligt mord i huset. Ved et tilfælde opdager Ellison en kasse med gamle smalfilm på loftet, og pludselig står han med kilden til det, der kan blive hans bedste bog nogensinde.

'Sinister' har mord, det okkulte og det overnaturlige som temaer i filmen, der er instrueret af Scott Derrickson. Han blev kendt for horror-thrilleren 'The Exorcism of Emily Rose' i 2005, men stilen i hans nye film kan dog bedst beskrives som en kombination af '8mm' (1999) og 'Paranormal Activity' (2007).

I hovedrollen som Ellison ses Ethan Hawke fra ’Training Day’ (2001), og hans kone Tracy spilles af den uprøvede brite Juliet Rylance.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (177 votes)
4.1
3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... et eksemplarisk leksikonopslag i makabre mordmetoder tilsat fine falske spor og bedre skuespillerpræstationer end i andre film i genren." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Effekterne er brugt smagfuldt og effektivt. Ethan Hawke er fremragende. [...] idérig og dybt stimulerende gyserfilm." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... den skingre 'Sinister' [kammer] efter et par lovende takter ... over i nemme chokeffekter og en stedse mere tåbelig historie." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "I mine øjne virker metafysiske fænomener på film altid ufrivilligt komiske [...] Bedst fungerer et vildt skænderi mellem [Ellison] og konen, der synes, han er tumpet og idiotisk. Og hvor har hun ret! Også hvad den film angår!" (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "... lider af den uhyggelige vrangforestilling, at en gyser bliver mere uhyggelig, hvis man propper alt mellem himmel og jord (og helst lidt til!) i den og ryster posen..." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Der findes tusindvis af splatterfilm, men ægte gys er en delikatesse. Sinister har den rigtige atmosfære ... Sinister er velspillet og især meget velskrevet" (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emil

den starter rigtig spænende, og uhyggeligt. Rigtig fed gyser film, glæder mig til efterfølgeren

Scarecrow

Efter en pause uden gyser film i et stykke tid, tænkte jeg nu må det være tid. Og fik anbefalet denne...
Og jeg syntes faktisk at den lagde godt ud, men så skete der det der desværre så ofte sker med gyserfilm, det er som om de prøver for meget og ender med at blive forudsigelige og platte... Jeg er ikke imponeret.. øv øv

Star

Skide god start men nor der er gået 1 time er den bara dårlig

Michael

Den er spækket med gys, og man blev hurtig vækket hvis man var ved at falde i søvn før filmen. Helt igennem underholdene hele tiden, og slutningen er rigtig god! :D

munksoeuser/926145

det en virkelig fed film og du sidder helt oppe i loftet nogle gange.. jeg vil sige da jeg så den jeg rykkede tættere og tættere ind på min kæreste vi startede i vær sin ende af sofaen og det endte med jeg næsten gemte mig bag ham virkelig fed film.. i skal helt klart se den !!!!

Marilyn

Helt ærligt. Hvor havde jeg dog bare set frem til en god gyser, men hvor blev jeg dog skuffet. Den her havde så meget potientiale og historien var da også god nok, men der var bare ikke rigtig nogle gode gys. tror egentlig, mere jeg ville lægge den over på en thriller, for den var bare ikke uhyggelig. ÆV.

allanuser/22470

Egentlig ok indtil slutningen

Mads

Endelig en gyser med handling, som er til at forstå. Massere af chok, uhygge og mystik. Det eneste der måske kunne have været bedre er nok mangel på blod. Ikke fordi det er nået jeg er fan af, men en rigtig god gyser har også blod med, sådan så man sidder og krummer tær. Ellers er der ikke nået , at sætte en finger på!!! SE DEN :-)

DJT

SPLATTERfilm har blod.

S. Rico

Sinister starter som en ganske god spændingsfilm/thriller/krimi. En interessant og dragende historie.

Men det går helt galt de sidste 10-15 minutter. Børn med fjollet make-up og tåbelige handlinger gør filmen ufrivillig komisk og på ingen måde uhyggelig. På intet tidspunkt i filmen gav det så meget som et lille gib i mig. Jeg vil faktisk påstå, at ingen voksne mennesker kan synes, at denne film er uhyggelig.

Jeg var parat til at give filmen 3-4 stjerner det meste af vejen, men den ufattelige dårlige afslutning trækker ned på et skuffende 2-tal.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.