Cookie- og Privatlivspolitik
Første billeder fra 'Fifty Shades'

Første billeder fra 'Fifty Shades'

Flirten med kameraet

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Dakota Johnson og Jamie Dornan, som skal spille hovedrollerne i 'Fifty Shades of Grey', poserer på de netop offentliggjorte karakterbilleder fra filmen. Se dem nedenfor.

Filmens forlæg, E.L. James' bestseller af samme navn, blev et kæmpe hit blandt især husmødre verden over og handler om den unge kvinde Anastasia Steele, der indleder et intimt forhold til mangemillionæren Christian Grey.

Bekendtskabet med den seksuelt erfarne og grænsesøgende mand bliver Anastasias indgang til et hidtil ukendt erotisk univers.  

Fifty Shades of Grey har fået ny premieredato. Læs mere om dette her.

 

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey

 Foto: Entertainment Weekly

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lea

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til den her film. Først og fremmest er jeg ikke en fan af Sam Taylor-Johnson, dette er Kelly Marcels gennembrud som manuskriptforfatter, og generelt er historien ret så intetsigende.

Undskyld til alle 50 Shades of Grey fans. Det er fedt, at I godt kan lide bogen og de to resterende, men for mig, var de da ganskende underholdende, men da jeg endelig var færdig med dem, sad og jeg tænkte: Hvad har jeg egentlig lært af disse bøger? For sådan har jeg det med bøger og film. Jeg kan godt lide at lukke en bog eller forlade biografen, med tanken om, at det her har givet mig et nyt perspektiv. Det har sat tankerne i gang. Hvad lærte jeg af 50 Shades of Grey? Hvert ifald ikke noget der er "appropriate".

Bogen handler jo om sex. Lets admit it! Den handler om sex og et meget passioneret forhold. Ja det er interessant, men jeg tror desværre, at det er mere interessant på skrift end på film.
Jeg har dog tænkt mig at se denne film. Først og fremmest på grund af Jamie Dornan, og jeg bliver simpelthen nød til at se, hvordan de vil formidle historiens plot (ide,t at der ikke rigtig er så meget plot).

Desuden vil jeg gerne tilføje, at jeg er VIRKELIG glad for at, Charlie Hunnam droppede ud. Thank god! Det ville fuldstændig ødelægge hans image som tough guy Jax Teller i Sons of Anarchy.

Signe Lilja

Jeg er helt enig. Der er virkelig lidt plot at arbejde med. Der sker faktisk virkelig lidt i den bog, og tror det bliver virkelig svært for en manuskript debutant, at få noget godt ud af det. Som du siger handler bogen ikke om så meget andet end sex og et passioneret forhold mellem to mennesker, og det rykker måske et par brikker på skrift, men som film? Vi må jo vente og se, hvad det bliver til, men lige pt føler jeg at en bog nogle gange måske forbliver bedst som hvad det er.

Katja

Vil give ret i, at Hunnam måske var at foretrække, men når det så er sagt skal vi liiige huske på bøgernes Christian Grey kun er 27 - så lidt ung må han altså godt se ud!

Charlotte

ej jeg tror at det har været svært at finde en gray som alle ville være glade for personligt syntes jeg at han er for drenget slet ikke mandet nok men skal da alligevel se filmen

Manonuser/553444

Hold kæft noget lort, nægter at se den film hvis det er de skuespillere der skal være med i filmen. Anastasia går måske an, men Grey?! Ja, han er da præcis som beskrevet i bogen? NOT! Han ligner en lille dreng, ikke en mand med dybde, det ser så utroværdigt ud.. Glem det. Stor skuffelse. Læs lige bogen, og se om I ikke lige kan finde på en der er bedre.

Manonuser/553444

Jeg har dårlig erfaring med virkelige gode bøger, som bliver spoleret af dårligt lavet film, der ødelægger fantastiske historier

Manonuser/553444

Jo, hvis han kan finde ud af at spille ok, kan det gøre op for udseendet..

Line Schulz

Der har ikke været mange der har haft lyst til at spille rollen som den mandschauvinistiske sexgud, som mange kvinder har dånet over. Vi har selvfølgelig alle sammen forskellige billeder i hovedet af, hvordan man vil have ham til at se ud, men det betyder ikke at hans udseende skulle være alt afgørende. Vil du ikke hellere se en film med en skuespiller der fanger alle Grey's små mærkeligheder og ansigstudtryk og hans evne til at have et hårdt ydre, men en ødelagt sjæl. Tro mig, hvis du kan lide bogen, så se filmen når den udkommer, selvom skuespillerne ikke var dine førstevalg. Sådan er det med alle film, men når man ser dem i aktion, så får man et helt nyt billede af dem. På billederne har han samme kropssprog som jeg havde forventet af Mr, Grey, skide med alt det andet..

natasha

jeg ved ikke rigtig, synes ikke de skriger Fifty Shades of Grey for mig. han ser næsten sød ud på billederne? og hun ser mere moden og erfaren ud end hun burde?
men det kan jo være det ændre sig i filmen. men lige nu siger de billeder mig ikke rigtigt noget desværre..

Maria

... Standard Hollywood, og ligger slet, slet ikke tæt på af Twilight plakaten. ;)

Fin dato, Valentines Day 2015, også selvom ventetiden bliver 6 måneder længere end først planlagt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

5 timer siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

7 timer siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

2 dage siden
Mads Aagaard

Må vælge Spiderman, stadig en af mine yndlings superhletefilm nogensinde! <3

3 dage siden
VIPER

Glæder mig, anime-stil holder!

4 dage siden

Aktive debatter