Cookie- og Privatlivspolitik
Hvem vandt den store Hunger Games-konkurrence?

Hvem vandt den store Hunger Games-konkurrence?

Kino.dk's soner er valgt!

Stem op!
28
Stem ned!
-3
(reset)

Stort tillykke til Stephanie Bruhns, der har vundet vores store Hunger Games-konkurrence om at deltage i gallaen i Oslo og se filmen samt møde filmens stjerner!

Vi fik over 600 gode svar, og det var tydeligt, at især Rues dødsscene, høsten og scenen i grotten var storfavoritter.

Stephanie pegede også på ovennævnte scener, men valgte i sidste ende et lille øjeblik mellem Katniss og Peeta, der viser Katniss' sande følelser for sin medsoner. Indslaget fra Stephanie imponerede os, da hun både har været på klippebordet, lavet et digt og formår at formidle stor passion for Suzanne Collins’ univers.

Igen stort tillykke til Stephanie og tak til alle jer andre!

Se vinder-vidoen her (og læs digtet forneden):

"Den bedste scene, det er ikke nemt at vælge
Er det en hvor hun hendes og Peeta's kærlighed skal sælge?
Den hvor Rue dør - det er så sørgeligt - det fik en tåre til at trille
Eller der hvor Katniss ofre sig for sin søster, der blev hele landet stille
Der da de alle giver hende deres støtte - for hun er så mega sej!
Eller den med nedtællingen til "The Capitol"'s syge "leg"!
Der er mange fede scener, men én er liiige lidt bedre
Et øjeblik hvor man sidder med neglene i biografens sæder!
Den scene hvor Katniss hører kanonens skud
Og hun et øjeblik tror livet i Peeta er sivet ud
Det er så rørende og hun går fuldstændig i panik!
Men heldigvis er det bare Foxface der er død af et af sine egne tricks.
Efter dette står de sammen og vinder dette syge spil!
Det var den bedste scene! - men lige en ting til..
Om det er Twilight, Divergent eller Harry Potter
Så er der kun 1 franchise og det er Hunger Games der holder!"

----------------------------------------------------------------------------

Allerede den 13. november sender vi en heldig vinder med ledsager af sted til Oslo for at deltage i Gallapremieren på The Hunger Games: Catching Fire en uge før verdenspremieren.

Vinderen får også lov at møde skuespillerne Jena Malone (Johanna Mason), Sam Claflin (Finnick Odair) og muligvis Elizabeth Banks (Effie Trinket).

Præmien er inklusiv:
- Flyrejse til og fra samt overnatning i Oslo.
- Deltagelse i gallapremieren.
- Meet and greet med skuespillerne.
Præmien er IKKE inklusiv mad og drikke.

Sådan deltager du:
Svar på følgende spørgsmål i kommentarfeltet:

Hvilken scene fra den første film holder du mest af og hvorfor?

Hvordan du formidler dit svar er op til dig - alle kneb gælder! Skriv dit svar inden søndag den 10. november kl. 23:59 - vinderen får direkte besked mandag den 11. november. Bemærk: Mindst én af de to rejsende skal være fyldt 18.
 
Læs mere om 'The Hunger Games: Catching Fire' på temasitet

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Det var super du vandt,, flot lavet, turen var nok En af de ting du sent vil glemme, Glæder mig så til at se filmen om den lever op til trailer.

Mathildeuser/1004493

Det var et virkelig flot digt! Du fortjente virkelig at vinde. Tillykke, hils Elizabeth, Sam og Jena fra mig.. Haha. :P

Laila

Der er mange super gode scener i filmen at vælge imellem :-( Men den der nok rørte mig allermest er da lillesøsteren bliver udvalgt til THE HUNGER GAMES og Johanna tager hendes plads så søsteren slipper. Jeg tror jeg havde gjort det samme hvis jeg stod ved det valg.

Asmund

Katniss hedder hun nu faktisk, men ja, det er da en rørende scene

Kylar

Min favorit scene har, lige siden jeg læste bøgerne, og så filmen været da Rue dør. Der er sikkert mange andre der siger det samme, men jeg har altid ment at det er den bedste scene fordi den er utrolig følelsesladet, og er en scene som mange læsere af The Hunger Games har græd af da de læste det, og derfor så vi frem til den scene med i håbet om at den ville være lige så god som i bogen, og frygt for at de ville hoppe over den scene, fordi drabet af 12 årige er noget man meget sjældent ser i film. Første gang jeg så det sad jeg på kanten af sædet, og med tårer i øjene fordi det var alt jeg havde håbet på. Mange siger at det er her hendes oprør mod Capitol begynder, men jeg er ikke enig. Hendes beslutning om at give Rue et ordentligt farvel havde, for Katniss, intet med oprør at gøre. For hende var det bare det. Et farvel. Farvel til Rue, en modig lille pige, og en gestus for Rue's familie som ikke får lov til at begrave hende. Men jeg vil ikke benægte at det er en oprørshandling fra Katniss's side. Men det hun gør oprør mod er ikke Capitol, og regeringen. Det er Spillet, og dets ufølsomhed overfor døden hun gør oprør mod. ligesom det er i slutningen af spillet med med de giftige bær. Men ihvertfald er min yndlingsscene Rue's dødscene, og Katniss's sidste gave til Rue.

Sara

jeg elsker Rue's dødsscenen fordi det er der Katniss rigtigt går imod the capitol, og Rue der var så sød siger at hun nu skal vinde for dem begge. Det er også en af de få tidspunkter Katniss' "væg" bliver brudt ned hvor hun bare sidder og græder. Jeg sidder altid og græder igennem hele scenen, jeg elsker at Katniss nærmest laver en begravelses cermoni inde i spillet. Men der er en masse andre jeg ville kunne nævne

MOONuser/316583

den bedste scene er lige inden katsinn skal ud på feltet og kæmpe for sin overlevelse, Da Lenny kravits rolle holder hendes hånd og giver hende den sidste støtte og trøst .scenen viser meget godt den sårbarhed og usikkerhed en meget ung pige føler, inden hun for alvor står alene om kampen for overlevelse. Og efter denne scene er katsinns verden aldrig den samme igen.

MOONuser/316583

den bedste scene er lige inden katsinn skal ud på feltet og kæmpe for sin overlevelse, Da Lenny kravits rolle holder hendes hånd og giver hende den sidste støtte og trøst .scenen viser meget godt den sårbarhed og usikkerhed en meget ung pige føler, inden hun for alvor står alene om kampen for overlevelse. Og efter denne scene er katsinns verden aldrig den samme igen.

Siri

Jeg tænkte har tænkt meget over det, hvad er min yndlings scene? Der var de klassiske, reaping, Katniss tager hendes søsters plads, rues død. Men til sidst valgte jeg en scene som minder mig om det tidspunkt foxface og katniss står ansigt til ansigt i et panisk øjeblik, og så løber fra hinanden , her har vi Thresh, en af de overraskende stærke kandidater fra en ikke-career district, han er fra district 11, den samme som Rue(som bare så i hved det er min favorit karakter nogensinde! Jeg elsker hende bare så meget...) Og Rue er grunden til at han efterlader katniss, en stærk konkurrent uskadt, med sin eneste replik i hele filmen "for Rue" og så er han væk. Det efterlader mig med spørgsmålet, hvad ville Thresh og Rue have gjort, hvis de var de sidste stående?

Og jeg må bare sige det: I LOVE THE HUNGER GAMES!!!!

Rasmususer/826891

Min yndlingsscene er der hvor Cato uden betænkning brækker nakken på drengen fra distrikt 3, efter at Katniss destruerer deres forsyninger.

Jeg synes scenen viser, hvor kolde nogle af deltagerne er, og hvordan de totalt har mistet deres menneskelighed pga. det system, som eksisterer i filmens univers.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.