Cookie- og Privatlivspolitik
Den store Star Wars-afstemning

Den store Star Wars-afstemning

Stem på den bedste film i serien og vind en eksklusiv plakat

Stem op!
15
Stem ned!
-3
(reset)

Det er et af de største filmfænomener i historien. Star Wars-serien har budt på udødelige karakterer, huskværdige scener og et fantasi-univers, der kan måle sig med Tolkiens Midgård.

Men hvilken Star Wars-film er egentlig den bedste?

I forbindelse med repremieren på 'Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende' er det blevet tid til at kåre den bedste film i den seks kapitler lange saga.

Hvis du begrunder dit svar, deltager du desuden i lodtrækningen om en nummereret, eksklusiv Star Wars-plakat, der kun findes 500 af i verden.

Konkurrencen slutter den 16. februar kl. 12, og herefter vil vinderen få direkte besked.

Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende får premiere i 3D den 9. februar.

Star Wars plakat

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Jeg elsker Star wars filmene, så jeg har ikke min hel egen favorit film.

Men jeg tror på nogle måder at jeg bedst kan lide de gamle film.

markus

hej jeg syntes star wars sith fyrsternes hævn fordi at det er en maget røgen historie

Star

Man skal se de nye får man ser de gamle så kan man følge med men jeg synes at star wars episode 3 er bedst

Anonymuser/0

Alle de tre originale Star Wars film er helt fantastiske, men jeg må vælge episode 5. Jeg er ikke stor fan af Star Wars prequels, episode 1 var ikke så god(de lod Maul dø alt for tidligt), episode 2 var ret dårlig, især Hayden Christensen, og episode 3 var lidt bedre, men langt fra ligeså god som de originale.

Laurits

Star Wars 3 var den bedste efter min mening. Jeg synes at man bliver nød til at se den nye film, før man ser de gamle.

Men glæder mig nu til de nye film kommer. Og forresten, skal der klart nye skuespillere ind.(Ikke at de gamle skuespillere er dårlige, men vil hellere se nogen nye andsigter på istedet).

Antaeus

Der er ingen tvivl om at vi skal kigge på den gamle saga for at finde den bedste episode, men så bliver det også svært.

Episode IV er den første og her startede magien, den var fuldstændig fantastisk. Jeg husker stadig da jeg som dreng var fuldstændig overvældet af filmen. De hvide rumdragter, Darth Vader, The Force etc. etc., det var simpelt hen det ultimative rumeventyr.

Episode V; utroligt nok så formående de at skabe noget der i lange perioder var endnu bedre end episode IV. Den starter virkelig godt på isplaneten da oprørerne bliver opdaget og vi møder Yoda samt Luke begynder at vinde lidt power. Herudover bliver Darth Vader endnu mere magtfuld. Den har dog den svaghed at den ikke har en slutning.

Episode VI: Den havde stået som den bedste, hvis det ikke var for Ewoks, der stjæler for meget af filmen. Og man burde nok også have fundet på noget andet end gentagelsen af The Death Star, men det kan man dog sagtens leve med. Her får vi mere af se til den mystiske og magtfulde kejser, Luke Skywalker som jedi og den ultimative kamp mellem kejseren, Luke og Darth Vader, hvor jeg elskede (elsker) afslutningen. Og ikke at forglemme starten i Jaba's palads og Princess Leia i slavekustume.

I princippet kunne både episode IV, V og VI alle løbe med æren af at være den bedste episode, men jeg valgte i sidste ende at lade episode V tage æren som bedste Star Wars film og dermed også den bedste film af alle. Normalt ser jeg dog episode IV, V og VI som en saga (den gamle). En saga ingen andre film har været i nærheden af at komme op på siden af.

Episode 1-3 er alle fremragende, men det er dog et stykke op til det ultimative, som vi får i den første saga.

Tora Eff

Konkurrencen er nu afsluttet. Vi vil straks finde en vinder.

mvh tora - kino.dk

Graff

Det er bestemt og absolut ikke nemt at skulle vælge mellem de enkelte film i denne episke fortælling - somme tider betragter jeg endda alle film som én stor enhed, da deres fælles historie er som et smukt puslespil - sammen giver det hele en fantastisk god mening.

Men hvis jeg vil deltage i denne konkurrence, må jeg hellere få valgt én, og det har jeg da også gjort: Episode III - Revenge of the Sith. Et valg, der på en måde kan overraske mig selv, men som alligevel giver så rigtig god mening.
Valget af netop Episode 3 som den bedste Star Wars er, at denne film er den stærkeste af dem alle - fra mit perspektiv. Episode 3 har en evne til at krybe ind under huden på mig og få mig så involveret i fortællingen, at jeg føler mig lige så knust som Padme da Anakin gør oprør mod sin Jedi-status. Historien i denne del af krigen blandt stjernerne, giver et godt, grundigt og detaljeret forståelsesgrundlag, som på én gang er tragisk og smuk - for hvem skulle have troet, at Darth Vader er så modbydelig, fordi han elskede en så inderligt?
Episode III - Revenge of the Sith er en hårdtslående film, der gang på gang har fået mig til at glemme, hvordan man trækker vejret. Derfor vil jeg angive denne som min ynglings episode i den overvældende saga.

Pernille Potter

Jeg syndes at Jedi-ridderen vender tilbage er mega god, jeg elsker den sene hvor Luke møder Joda, han er så nice da han slår R2-D2 og råber ”mine mine mine” bare for et få en lommelygte, ha ha ha.
Jeg syndes også at C3-PO og hans ”oh my” er så nice jeg citere det tit selv, jeg kan også godt li´ når han bliver sur på R2-D2 og slår ham, det ser så godt ud.

Frk Filmuser/452096

A New Hope... siger vist alt... dette var begyndelsen... Fantasien startede, verden formede sig og alt blev anderledes fra den dag... intet har været det samme siden.. det force er med os...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

3 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

3 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

4 dage siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

5 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

6 dage siden

Aktive debatter