Cookie- og Privatlivspolitik

Texas Chainsaw 3D

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
03.01.2013
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Texas Chainsaw 3D
|

'Texas Chainsaw 3D' tager sit udgangspunkt efter begivenhederne i den oprindelige Texas Chainsaw Massacre-film fra 1974. Her tager de gode folk i byen Newt høtyven i hånden og brænder kannibal-familiens hus ned til grunden.

Ét barn overlever dog og vokser op i en plejefamilie - uvidende om sine foruroligende blodsbånd. Men en dag får Heather, som det nu voksne hittebarn hedder, et brev: Hendes bedstemor, som hun ikke anede eksisterede, er død, og Heather kan i Newt finde bedstemorens hus, som hun har arvet.

Heather tager med sin kæreste og to venner på road trip til Texas, hvor hun opdager, at hun ikke bare har arvet et enormt sydstatspalæ, men også sin temmelig enfoldige fætter: Leatherface. Men hvem er egentlig monstret: selvtægtspøblen eller den motorsavssvingende tumpe?

Der er lavet adskillige film, der enten fortæller, hvad der skete før eller efter, de fire unge blev motorsavsmyrdet og spist af den texanske landmandsfamilie i 'The Texas Chainsaw Massacre'.

Leatherface og hans brutale brødre vender bl.a. tilbage i ’The Texas Chainsaw Massacre 2’ (1986), men instruktør John Luessenhop har valgt at se bort fra de oprindelige efterfølgere for selv at digte nye begivenheder.

'Texas Chainsaw 3D' kan også ses i en 2D-version.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (72 votes)
3
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en til tider veloplagt 'hvad nu hvis'-gyser. Som gyserfilmfan vil man være godt underholdt, men logiske huller i historien og et univers fyldt med indavl og referencer vil sende de fleste, der ikke er gyserafficionados, på flugt fra den fræsende elektriske motorsav." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... den er godt fortalt og har yderligere et twist mod slutningen, som antyder, at der rent faktisk har været intelligent liv på spil, da manuskriptet blev skrevet." (Steffen Jungersen)

 • Ekstra Bladet

  "Det er præcist så forudsigeligt, som man kan forestille sig, og 3D-effekterne er nærmest lidt primitive. De kan i hvert fald ikke opveje det fantasiløse indhold." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "Der er lagt op til gys, men hvad angår brugen af 3D, så er ''Texas Chainsaw 3D' nu mest til grin. [...] Hvad angår de to resterende dimensioner, er det heller ikke opfindsomheden, som trykker instruktørkasketten." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Linda

Jeg ved ikke, om jeg er super konservativ, men det er altid sprængfarligt at røre ved en klassiker. Jeg har givet den 3/6, fordi det er fedt at opleve den igen. Jeg kan huske første gang jeg så filmen, hvor jeg var ved at være FÆRDIG af chok-sekvenserne. Den passer perfekt til årstiderne vinter og efterår. Det er virkelig sæsonerne til at se gyser, synes jeg.

Andreas

SPOILER ALERT! (Den her anmeldelse kan indeholde mindre spoilers. Så er I advaret, til dem der ikke har set den endnu)

Texas chainsaw er en rimelig god gyserfilm, med få gode chok-sekvenser. Synes det er fedt, at vi får noget mere fokus på leatherface. Altså han er noget mere med i den her end fx 2003-versionen. Synes det er ret fedt den måde de lige får twistet filmen til sidst, så man egentlig nærmest får sympati med leatherface, så thumps up for det! Når det så er sagt, så synes jeg ikke at den er bedre end 2003-versionen, som jeg fandt noget mere skræmmende. Leatherface outfit, med den røde trøje, synes jeg på en måde får ham til at virke minde skræmmende..
Men alt i alt en helt godkendt texas chainsaw massacre remake!

Jensuser/8705

Filmens brug af 3D er ganske fortrineligt. Flere gange støder vi på (Han står og gør det lige foran mig), og det er svært at smide brillerne under filmens diverse 3D -brug!

Dog er selve filmen ikke det helt store. Hvirker gentagene, uoriginal, svagt skuespil, elendig slutning!

Nis Hartmannuser/888079

Vil starte med at indrømme at jeg aldrig har været den store gyser/horror fan. Jeg var dog rigtig positivt overrasket over remaket af Texas Chainsaw Massacre fra 2003 & 2006. Texas Chainsaw 3D er langt fra dem og den legendariske originale fra 1974. Historien er meget svag og giver til tider ingen mening overhovedet. Samtidig prøver filmen at fremstille Leatherface som en sympatisk karakter, på trods af alle de frygtelige mord han har begået gennem tiden, hvilket virker dybt åndssvagt. Der er ganske enkelt ikke rigtig noget positivt at sige om denne film.

Janni Tholstrup

Har sjældent været så skuffet over en film som jeg var efter at have set denne her. Overhovedet ikke det mindste uhyggelig, overhovedet ikke blodig (hvilket man forventer af filmen) og 3D effekterne kunne kun ses på underteksterne. Hele plottet var fuldstændig stupidt og skuespillerne utrolig ringe. Og hvorfor skal gyser/horrorfilm nu til dags fyldes med bare patter og sex? Det hele er blevet så ufattelig kliché og det er tydeligt at folkene bag filmene prøver at flytte fokus fra det ringe manuskript med nøgenhed...

Claususer/164929

Hej
Jeg forstår ikke din galde der skal gå udover en film som jeg selv oplevede folk klappe af ved rulleteksterne og huje på den positive måde.

Den er ret scary, og har nogle fede chok mange steder i filmen. Man sidder og får den der forfølgelses klamme følelse når Leatherface nærmer sig sine ofre. ligesom i 1974 bare langt bedre

Overhovedet ikke blodig.. !!!!
Ok du har set filmen og kigget ned i skødet på dig selv når du skriver dette

Du syntes ikke det er blodigt at en mand bliver savet midt over,og du ser det hele , du syntes ikke det er blodigt at en mand bliver flænset på fødder og hænder og ryger ned i en maskine som river ham i 1000 stykker og du ser det hele, ingen cuts i de blodige scener.. Hvorfor anmelde en film når du blot ødelægger oplevelsen for dem der endnu ikke har set den ?

Peter

Ganske udemærket, let forudsigelig men alligevel enkelte fine gys. Filmen sætter ikke nye standarder eller normer for genren eller 3D for den sags skyld. Se den for underholdningen og fordi der er lagt op til en 2'er.

Marcususer/986021

Mega fed film hvis man er til blodige gysere. og drejningen til sidst gjorde bare filmen dobbelt så fed! 5/6 & det havde været 6/6 hvis hun havde givet letherface et kram :D

Jonathanuser/395152

At skulle bygge videre på en så legendarisk gyser, er ikke en nem opgave. Det er dog lykkedes yderst flot i denne film, hvor vi først bliver introduceret for nogle scener fra de originale film. Derefter går filmen ellers hardcore i gang og laver en flot overgang, som gør, at man med ro i sinde gør sig klar til at låne sig tilbage i biografsædet og nyde filmen.
De første 2/3 af filmen fungerer super godt, og de fejl der er i historien er til at leve med i første omgang. Mod slutningen af filmen twister hele handlingen, hvilket i første omgang er yderst interessant, men det bliver bare for plat, og får hele filmen til at virke som en middelmådig film, når man går ud. Men de første 2/3 af filmen er bare så fede, så filmen får stadig 4 stjerner.
3D-gysere er altid lidt sjovere end øvrige 3D-film, og motorsaven fungerer faktisk rigtig godt i 3D. Ud over den er der dog ikke nogle scener, hvor 3D'en får lov at vise sine evner.
Alt i alt er der ingen tvivl om at dette er en biograffilm som er værd at se med høj lyd til at forstærke chokeffekterne, mens den bare er en middelmådig gyser hjemme foran tv'et.

MarkusStepH

Filmens historie er ikke bygget hurtigt og billigt op, den er gennemtænkt. Gysene er flot planlagte, og du ville få chok.
Skuespilleren der spiller morderen gøre et fremagne job og han skaber karakterer til den total psykopatiske rolle.

Byen er lille og fyldt med paranoia da motorsavs morderen ikke er den eneste psykopat i byen

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.