Cookie- og Privatlivspolitik
Den store biografdag 2013

Den store biografdag 2013

i dag kan du se alle film til halv pris!

Stem op!
57
Stem ned!
0
(reset)

Publikumssuccessen Den store biografdag er en årlig tilbagevendende tradition.

På denne dag kan alle aldersgrupper se film i alle genrer til kun halv pris af den ordinære billetpris. Tilbuddet gælder i samtlige af landets biografer.

Den store biografdag er i dag, søndag den 27. oktober!

Dagen er arrangeret af Danske Biografer og Foreningen af Filmudlejere i Danmark (FAFID) med støtte fra Det Danske Filminstitut.

I vores oversigt over aktuelle biograffilm og kommende biograffilm kan du blive inspireret til, hvad du skal se - og husk at der kan blive rift om billetterne, så det er formentlig en god idé at købe eller bestille billetterne i god tid.

OBS: Billetsalget til flere biografer er startet, og senest fra på tirsdag vil alle biografer have deres fulde program fastlagt.

Tilbuddet gælder ikke Tycho Brahe Planetarium.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Fed oplevelse !!
Not !!!
Måske man burde have en automat i Palads til afhentning af betalte billetter og en seperat automat til køb af billetter så man ikke skal stå og vente på folks betalinger !!
Nåede op til sal 10 og kunne høre Stallones brummen 10 min inde i filmen hvorefter jeg kunne krølle billetten sammen og fise af igen - smart system My ASS !!!
Dropper også Bad Granpa 21.15 selvom billetten er betalt da jeg ikke orker samme cirkus igen- så der skulle være en extra plads i salen , hvis nogen er frisk .
-Dårlig oplevelse !!

marlieuser/567682

Ja kino.dk er nede så man ikke kan købe reserverede billetter der.
Kan man regne med at ens reservation stadig gælder ved afhentning i biografen?

Christian

Det er da altid dejligt med ½ pris, det er jo lig frem sådan a alt p.t. skal være ½ prs, restauranter, tøj, sko, og nu også biografen SUPER,
Jeg spørger, vi statister får jo nogle gange biobilletter for en dags arbejde fint, men kan jeg bruge én fribillet til to personer denne dag ???,
For os er det jo ikke ligefrem en gav, men noget vi har ydet noget arbejde for.
###CILAS###

Christian

Ja ok den har jeg også regnet ud, men tak.

Henrik

Du kunne jo vælge at købe billetterne til halv pris og så bruge din fribillet en anden dag. Så får du både nogle billige billetter og har stadig fribilletterne.

kimuser/1090344

Gebyr pr. billet nu, på linje med billetnet?

Loa user/1000541

Hej Kim

Kan jeg lokke dig til at sende kvitteringen til kontakt@kino.dk, så vi kan finde ud af hvorfor der er sådan et højt gebyr på.

På forhånd tak.

Mange hilsner,
Loa - kino.dk

Anne Kathrine

Men desværre skal jeg på søndag bruge det meste af eftermiddagen/aftenen på at køre fra København til Nordjylland. Ellers skulle jeg helt sikkert have været ind at se Gravity 3D i Palads!

Kasper

Det er ikke muligt at få billetter til ½ pris til andre dage end d. 27. vel?
Én af jer skrev at hun havde bestilt til 'Tarok', men den har først premiere d. 31. oktober.. !?

Kirstine Viftrup

Ja, det synes jeg også var lidt besynderligt. Jeg fik en mail fra BioZonen, som reklamerede med, at man på Den Store Biografdag kunne komme til 'eksklusiv forpremiere' på både Tarok, Gravity 3D, Philomena og Prisoners til halv pris. Men det er kun lækkert:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.