Cookie- og Privatlivspolitik

Grusomme mig 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
04.07.2013
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Despicable Me 2
|

I 'Grusomme mig 2' har Gru forladt sin skurkelivsstil til fordel for sine tre adoptivdøtre Margo, Agnes og Edith og lever nu et fredeligt liv som alenefar. Hans hverdag går med at passe pigerne og holde huset rent og pænt.

Idyllen varer dog ikke længe, for Gru bliver kidnappet af agenten Lucy Wilde og ført til Anti-Skurke Forbundet, den verdensomspændende organisation, der har til formål at bekæmpe kriminalitet og anden skurkagtig aktivitet.

Gru får til opgave at standse den nyeste trussel, slynglen Eduardo, og den nu pensionerede skurk er den perfekte kandidat - han ved nemlig, hvordan skurke tænker.

Med lidt hjælp fra sin assistent, Dr. Nefario, sine gule hjælpere og pigerne skal Gru redde verden… igen.

På dansk er det Søren Sætter-Lassen (Marie Krøyer), der låner sin stemme til Gru, ligesom han gjorde i den første film. Grus sjove, gule væsner - kaldet minions - har deres eget sprog og får i 2015 deres egen spin-off-film.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (420 votes)
4.7
4

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  'De mange mere eller mindre subtile jokes fungerer og er serveret med en skødesløs musikalitet, der gør, at hele fortællingen bare flyder derudaf.' (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  'Den hæsblæsende action bliver aldrig for voldelig. Og uanset om du er to eller 80, vil filmen plante et stort fedt smil lige der, hvor vinterdepressionen før sad.' (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  'Som voksen var jeg utroligt godt underholdt, og Grusomme mig 2 er heldigvis den slags animationsfilm, der indeholder mange underfundige dobbelttydige referencer - til stor morskab for forældrene.' (Søren Jacobsen Damm)

 • Politiken

  'Underholdningstempoet fejler ikke noget, men sjælen mangler.' (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  'Tag trygt i biografen, men vær forberedt på, at toeren lige skal løbes i gang.' (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Ligesom den første i serien, så synes jeg også at efterfølgeren er meget underholdende. Dog skal det siges(fra min side af), at den første film alligevel er den allerbedste, selvom 2'eren kommer tæt på.
Der var nok bare noget ved plottet om at stjæle selveste Månen, Som fascinerede mig rigtig meget i sidste film. I denne efterfølger er det nok bare forholdet mellem Gru og Lucy, der er mest interessant. Desuden er den nye skurk El Macho også sjov nok på sin måde.

Men ligesom i den første film, så er der heldigvis stadigvæk en masse super fedt musik med i den. Ja, nogen gange kan jeg endda slet ikke få mig selv til at sidde ned under hele showet(helt seriøst, det er bogstavelig talt sandt!).

Så rigtig god film fra min side af. Min klare Anbefaling er dog, at man ser HELE serien, og ikke kun en af filmene alene. Det er serien i det hele taget, der er rigtig god.
Ellers siger jeg:
ADIOS, AMIGOS!
HAHAHAHA!
:D

Claus

Dog kan vi voksne også grine med...

Nikolaj

Synes jeg.

Heidiuser/285260

Ja 1'ern var bedre, men ja det var fordi at Hr grusom var grusom og man faldt for børnenes ihærdige interesse for Hr Grusom, som bare ikke kunne lide dem og så hans univers, men her manglede der overraskelse og Hr grusom var ikke grusom, men jeg syntes minions'ne var skønne. :)

Men en god familiefilm, min nevø på 5år var begejstret for filmen.

Martin

Super god film, både for børn og voksne, elsker de minions

Tina

Hyggelig og sjov film for hele familien. Har børn i alderen 7 - 13 og alle nød den og fik nogle gode grin. Kan godt anbefales :-)

Wayne

Og animationen er god - men resten af historien mangler kant, der er ikke rigtig noget på spil og så bliver det lidt kedeligt. Ærgerligt.

 niceuser/446455

SJOV FILM MIG OG MIN SØN SÅ DEN OG ELSKER DEN RARE MAND MED DE 3 DEJLIGE PIGER OG SIDST MEN IKKE MINDST FINDER HAN EN DEJLIG KVINDE, OG DE SMÅ GULE HJÆLPER ER BARE SÅ SØDE OG SEJE DEM ALLE SAMMEN. :-)

Gustav Fabricius Almind

Jeg er forelsket i denne film.
Det er den bedste sequel, til en Animationsfilm. Jeg sad sammen med min ven, og var ved at dø af grin. I <3 Minions

Nanse

Despicable Me 2 er en sjov og underholdene film, men mest for børn. Jeg var helt vild med den første det var en fremragende film, var super underholdt fra start til slut...det er jeg stadig hver gang jeg ser den. Denne her var bestemt god, men jeg synes bare at den er bedst til børn det er ikke rigtig for alle aldre så meget som den første var. Jeg vil ikke have noget imod at se den igen men jeg vil ikke selv få den på dvd så jeg har mulighed for det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.