Cookie- og Privatlivspolitik

Hello, Dolly

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hello, Dolly
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Oplev Gene Kellys musical 'Hello, Dolly' i Imperial i 70mm.

Barbara Streisand spiller sit livs rolle som matchmakeren Dolly, der tager en tur til New York for at se en berømt og rig ungkarl Horace Vandergelder (Walter Matthau).

Det er meningen, at Dolly skal finde en kvinde til millionæren, men planerne ændrer sig hurtigt, da hun møder den charmerende Horace, og begynder at overveje om ikke hun selv kunne være netop denne kvinde?

'Hello Dolly' blev nomineret til syv Oscars og vandt tre og gjorde Streisand til en verdens-stjerne. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Ingen tvivl om at Kelly var meget vigtig, når der skulle laves koreografi i hans tidligere dansefilm - men han lærte også at instruere, og timingen fejler ingenting især når man har adgang til Streisands sang talent.

Movie-fanatic

Der er INGEN vej udenom denne musical-film, hvis man hører til dem der IKKE går i spåner over, at folk bryder ud i sang, på de mest besynderlige tidspunkter, i en LIDT tynd historie!

Jeg så den dengang, ganske vist MEGET ung, men den har da formået at stemple sig ind på min nethinde, i et omfang, så jeg var ret nervøs for at gense den! NO need 2 worry!!!! den overlever HELE vejen igennem!

En cast der næppe kan gøres mere charmerende og underholdende, i samme høje kvalitet. En musical med SÅ mange show-stoppers, at man mister pusten. Korrografen afleverer et mesterværk. Danserne stråler. Fotografen har brugt opfindsomhed, og rytme i sin fortolkning af Broadway-hittet. Instruktøren har haft et FAST greb om hele herligheden, og løfter nivouet endnu en tand.

Musikken er enestående, swingende og dyb, sangerne med, fru Straisand, Louis Armstrong og stortset ALLE udøvende krafter - fås ganske enkelt ikke bedre og mere oplagte!

man går ud af biografen med et smil - en lille lyst til at danse ned til toget, og en positiv oplevelse af et par SKØNNE spildte timer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.