Cookie- og Privatlivspolitik

Over kanten

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
03.05.2012
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Over kanten
|

I den psykologiske thriller 'Over kanten' spiller Jonatan Spang og Christiane Schaumburg-Müller det stormende forelskede par David og Freja.

Da David og Freja ankommer til deres nyerhvervede landsted på Møn, sker et uforklarligt selvmord ved den berømte klint. David begynder at mistænke deres nyansatte håndværker, Roar, der viser sig at have forbindelse til den afdøde, og mistroen vokser, da David mistænker ham for at lægge an på Freja.

Hun afviser dette blankt, men jo mere David forsøger at trænge til bunds i sagen, jo tættere han kommer på sandheden - desto længere fjerner han sig fra Freja.

'Over kanten' er en dansk thriller instrueret af Laurits Munch-Petersen (
Ambulancen).

Jonatan Spang og Christiane Schaumburg-Müller spiller det hårdtprøvede forelskede par, imens Alexandre Willaume har rollen som den mistænkelige håndværker. Ronnie Fridthjof (Alle for én, Armadillo) har produceret.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (191 votes)
3.5
2.2

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en gedigen genrefilm, der løfter pænt sig over mindre vellykkede danske gysere som 'Kollegiet', men som skuffer ved at holde sig for tæt på den nedtrådte vej ind i gyserskoven." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "... for tynd og forudsigelig ... og de psykologiske gys, som en film af denne karakter ellers lægger op til, udebliver helt og aldeles." (Steffen Jungersen)

 • Ekstra Bladet

  "Der har givetvis ikke været mange penge at rutte med, men det kræver jo så netop, at idéerne er gode. Det er bare ikke tilfældet her." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... en film med overraskende mange kontinuitetsbrølere, et uheldigt cast, forceret replikskifte og et flyvsk og inkonsekvent manuskript." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Efterhånden som dramaet skal spidse til, flader 'Over kanten' ud til dilettantisk underholdning." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ninse

........ Går over kanten, synes det er en fed historie og godt skuespil :)

Wayne

Alt for meget i historien er desværre utroværdigt. En lykkelig kæreste, som lige er flyttet i drømmehuset og har sagt ja til at gifte sig ville næppe flytte fokus, og miste tilliden så hurtigt.

Nikolaj

Det er ikke et tidspunkt den fanger mig på nogle måder.

Isa

Hvis den dog bare var kedelig, men den er både kedelig, pinlig og elendig hele vejen rundt. Alexandre Willaume er den eneste der er en lille smule troværdig, men han kan dog ikke gøre filmen seværdig (det er også for meget at forlange af én mand).

Miriamuser/616104

Meget kedeligt plot!

Peter

Dårlige skuespillere hele vejen rundt, historie og manuskript er omend endnu dårligere og hvis ikke man forvirres af den psykologiske afmagt, der på moderne vis forsøger at skifte mellem skizofrene tanker og et underligt usammenhængende computerspil, så falder det hele totalt igennem pga. de mange åbenlyse filmiske fejl, der bringer ens blod i kog og hvorfor skal vi se Christiane uden tøj og sminke, det sætter virkelig LOC's smag i et dårligt lys

Forstår ikke hvordan denne film overhovedet kan have været biograf aktuel

Lars Michael

Skide dårligt skuespil af Jonatan Spang og Christiane Schaumburg-Müller, de bliver aldrig gode skuespiller, skam jer . Men jeg synes at Alexandre Willaume spiller meget godt...men ellers en fusser.

The DD

Filmen var fed.
Den var spændende og alexandre er nøjer :D
Helt sikkert et kik værd. En af de bedre danske spændningsfilm

CamLin BakMann

God dansk film...

Nataschauser/650502

Jeg synes ikke den var noget at råbe hurra for. :s

jeg ville heller have haft det havde været Nikolaj Lie kaas til at spille Frejas kæreste.

Jeg synes desværre ikke Jonathan spang klarede opgaven som skuespiller i denne film særlig godt.

Dette er ikke en film jeg ønsker at købe.

Det var første og sidste gang jeg så den!

utrolig mærkelig slutning..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.