Cookie- og Privatlivspolitik

The Internship

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
11.07.2013
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Internship
|

Filmen 'The Internship' handler om sælgerne Billy og Nick. Efter deres stillinger bliver forældede på grund af den teknologiske udvikling, er de nødsaget til at finde nyt arbejde.

De forsøger at bevise, at de sagtens kan finde ud af computere og IT og søger derfor job hos mediegiganten Google.

På mirakuløs vis bliver de begge tilbudt praktikpladser, og de teknologisk tilbagestående fyre præsenteres pludselig for en del udfordringer, der bl.a. tæller unge, innovative og ekstremt dygtige universitetsstuderende.

Nu skal parret bevise over for andre - og dem selv - at de sagtens kan konkurrere med ungdommen, og at de bestemt ikke er oldtidsfund.

Det er ikke første gang, Vince Vaughn og Owen Wilson er med i den samme komedie. De to fyre har bl.a. begge medvirket i ’Zoolander’ (2001), ’Starsky & Hutch’ (2004) og ikke mindst ’The Wedding Crashers’ (2005). 

Udover Wilson og Vaughn byder ’The Internship’ også på roller til Rose Byrne (I Give It A Year) og John Goodman (Flight).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (208 votes)
4.3
2.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  'Desværre bliver pointen hamret så eftertrykkeligt igennem, at den bliver en kliché uden dybde og nuancer.' (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  'Trods masser af slet skjult reklame er The Internship rimeligt morsom.' (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  'Hele miseren føles mestendels som en film, der er bestilt og betalt af internetgiganten Google.' (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  '[...] filmen gemmer alligevel på en sødme og insisteren på at se det gode i mennesket, som er forbavsende lindrende, og som gør den gennemskuelige og forventelige udvikling til at sluge.' (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  'Plottets platte forudsigelighed er et af filmens problemer, et andet er dens overfladiske persontegning.' (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  'Kan man leve med, at Google bliver fremstillet som et perfekt arbejdssted, venter en positiv oplevelse.' (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Tør og kedelig film, lidt af det sammen man har set før.

CINEMANDRUP

Google pakket ind i en gammel vs ung komedie, hvor det er alderdommen som har erfaringen, men ikke er med på noderne, når det kommer til de unge/nutidens digitale verden. Umiddelbart tror man er det bliver meget lårklaskende sjovt, men disse ”lårklaskende” sjove øjeblikke udebliver. En film hvor det handler om at se det unikke i folk, men forvent forudsigelighed i rigelige mængder.

De to hovedskuespillere mister deres arbejde og søger en praktikplads hos Google uden at vide hvad de går ind til og hvor mange unge folk som søger stillingen. De bliver alderspræsidenter kan man sige og kommer på underdog holdet, som ingen forventer klare ærterne og så er forudsigeligheden på plads. Resten af filmen kan næsten dikteres ordret.

Vince Vaughn og Owen Wilson gør det udmærket som makkerpar, men dette føles fuldstændig ens med Vince Vaughn i Dogdeball, hvor han forsøger at overbevise nogle stereotype personer om at de sagtens kan arbejde sammen. Eller også føles det som The Wedding Crasshers, hvor deres makkerpar igen fungerer på samme måde som i denne film. De resterende skuespillere i filmen gør det middelmådigt godt, men det er kliche efter kliche og endnu engang utroligt forudsigeligt.

Filmen havde potentiale til at kunne have været sjov, men det munder ud i kliche og forudsigeligheder som er set så mange gange før, at det ikke bliver morsomt. En ting som filmen ønsker at vi skal tage med efter at vi har set den er hvordan vi alle er unikke og kan får det bedste frem i hinanden, hvis vi blot er modtagelige. Filmen fremstiller de ældre praktikanter (Vince/Owen) som folk der forstår at tale med almindelige mennesker ude i hverdagen, imens unge mennesker ikke ved hvordan de skal sælge en ide ved at tale ansigt til ansigt med en som ikke er en skærm af koder.

Filmen fremstiller Google som verdens bedste/fedeste arbejdsplads, så hvis man kan leve med dette, er det positivt. Derudover gæsteoptræder Googles stifter meget kortvarigt til sidst i filmen. Filmen har rette intentioner om feel good vibes, men det hele er set før, hvis man ser bort fra praktikpladsen Google. Det bliver en hyggelig fornøjelse af forudsigelighed.

Wayne

men ikke lårklaskende sjov.

Man ved hvordan det hele vil ende, allerede da de møder op hos Google, første dag.

Maggie Smith

Uanset hvad, så er den her film fremragende og yderst sjov. Vince og Owen er en formiddabel duo, som jeg synes er vanvittigt sjove. Nok kan filmen virke flad, men den er så sjov. Giv os flere film med de 2, de er fantastiske.

S. Rico

Jeg elsker de to herrer Owen Wilson og Vince Vaughn. Så som sådan var jeg i godt selskab fra start til slut. Problemet er bare, at filmen ikke fungerer særlig godt som komedie. Meget få morsomme scener og alt for meget indholdsløst hurtigsnak fra de to hovedroller.

Og så er plottet nærmest identisk med Monster's University. De to film kom frem næsten samtidig, så hvem der har stjålet fra hvem, det er ikke til at sige.

Som komedie er den kun 2 stjerner værd. Men da man trods alt er i godt selskab, så får den små 3 stk.

helleuser/291659

Det er fedt at få mere viden om Google, og om deres arbejdsplads. Filmen er okay, men primært familie film, da den er ret forudsigelig. Slutningen er utrolig dårlig, men selve filmen er rigtig god at se på en regnvejrsdag.

Lindauser/961667

Så er der dømt god humor, når Owen Wilson og Vince Vaughn igen er sammen.
Det er en okay underholdende film. Man skal ikke forvente den helt store komedie, men der er da gode grin ind imellem til deres platte humor. Behøves ikke at blive set i biografen.

Denice

Sjovere end jeg faktisk havde regnet med. Men ikke så sjov at den er 5 stjerner værd . Men mange andre film jeg hellere vil se i hvert fald !

Thor

god og underholdne film !

Petra Victoriauser/705082

Det er okay underholdende film og man får sig nogle billige grin. Filmen levede op til forventningerne for en standard komedie, men Vince Vaughn og Owen Wilson vil ikke kunne slå deres fællespræstation i "The Wedding Crashers".

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.