Cookie- og Privatlivspolitik

Old Dogs

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
25.12.2009
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Old Dogs
|

I 'Old Dogs' får to gamle venner deres liv vendt totalt på hovedet, da de uden varsel får ansvar for et 7-årigt tvillingepar, mens de forsøger at lave deres livs bedste handel.

De to venner, nyskilte Dan og den overglade Charlie, spilles af Robin Williams og John Travolta.

Disse to knap så børnevenlige ungkarle får mere end nok at se til med at styre møgungerne, mens de samtidig forsøger at få deres liv på ret køl.

Til deres store overraskelse finder de dog undervejs ud af, at de vigtigste ting i livet er noget helt andet end det, de ellers har prioriteret.

'Old Dogs' er lavet af instruktøren bag Wild Hogs.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (391 votes)
4.4
1.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er mildt sagt en pine at overvære, og da filmen samtidig har et præg af at være blevet klippet sønder og sammen (måske fordi historien er så usjov) er 'Old Dogs' sådan en film, man skal holde sig selv fastspændt i sædet for ikke at gå fra." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Hvis du har set 'Daddy Daycare' eller 'Are We There Yet', så kender du historien - uden grin." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Man skal have levet i en 100% humorfri zone i 40 år for ikke at have set og hørt alle vittighederne leveret på nøjagtig samme måde før." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... burde diskret have haft kanylen længe før, filmen blev sluppet løs med sine hundekunster på lærredet." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Intet i denne film er simpelthen morsomt. Og det er da næsten godt gået." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Super sjov, kan ikke lade være med at grine.

Wayne

som klart kan anbefales hvis man savner et letkøbt grin.

Nanse

Old Dogs syntes jeg personlig var rigtig sjov, det syntes jeg nu at de fleste film med Robin Williams er. Også mange af dem John Travolta har været med i er også sjove...og de er jo begge rigtig dygtige skuespillere så det kunne jo ikke gå helt galt!

Sten

Kedelig film, men pga. Robin Williams er der selvfølgelig enkelte sjove ting i den.

Mia

Det var en super sjov film. ;)
Der da pillerne bliver byttet rundt var simpelthen nok det sjoveste. ;) Jeg vil sige dette er en film der både kan ses af børn og voksne.

Dennis

lidt kedelig efter min smag

Rebecca Desiréeuser/734147

Jeg er faktisk rigtig vild med denne film, den var ikke kedelig og den var rigtig sjov. Jeg kunne ikke stoppe med at grine!
Dog kunne man regne slutningen ud, så det falder lidt i stjerner men ellers en super god film! :)

Therese

Historien holder ikke, og den bliver slet ikke vist godt nok til at den kommer ind under huden på en. Men de to skuespillere er jo geniale, og humoren i det kan der ikke siges noget om, DEN ER SJOV.

Aneikuser/44997

2 gamle mænd i en cocktail med børn kan kun blive en sjov fillm og den levede bestemt op til mine forventninger. Der er længe siden jeg har grinet så meget i biograffen.

Karinauser/824431

Hold op den er sjov!! Forstår slet ikke anmeldelserne.... Vi grinte mange gange, og det gjorde resten af salen også. Både en sjov og ret sød film, kan varmt anbefales. :o)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.