Cookie- og Privatlivspolitik
Ny trailer til 'Walter Mitty'

Ny trailer til 'Walter Mitty'

Stop dreaming. Start living.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Rent visuelt ligner 'The Secret Life Of Walter Mitty' mere og mere dette års Life of Pi med et hav af imponerende effekter og en uendelige fantasiverden som bagtæppe.

Se den nyeste trailer forneden og døm selv.
 
Ben Stiller agerer både instruktør og hovedrolleindehaver i fortællingen om den triste fotoredaktør, Walter Mitty, der konstant "stener" sig væk til et drømmeliv som forelsket globetrotter. Men en dag bliver det nok, og i sin søgen på et forsvundet foto tager Walter springet ud i det uvisse og begynder på et rigtigt eventyr.

Sean Penn, Kristen Wiig, Adam Scott, Shirley MacLaine og Patton Oswalt supplerer rollelisten, når The Secret Life Of Walter Mitty får dansk premiere den 25. december.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
nicolas

Den ser virkelig god ud fordi den viser hvordan manges hverdag er, med at vi bare drømmer midt ude i offentligheden :D Så den ser jeg frem til og er os stor Ben stiller fan (Y) !! Og den giver en lyst til selv at tage på en lang rejse, så man selv kan opleve noget :)

Line FS

Gosh! Synes bare den ser så fantastisk ud - så smuk og drømmende, en som vil få en til at tænke. Giver en lyst til at gå på eventyr! Glæder mig virkelig til at se den!

Sara

Jeg er overvældet. I starten tænkte jeg, at den måske så lidt småkedelig ud.. Men overhovedet ikke!

Den ser så eventyrlig og drømmende ud, det er lige en film for mig! Havde dog aldrig forestillet mig Ben Stiller i en sådan rolle, men han har det med at overraske en!
Den er helt klart et "must see" for mig! Jeg er så positiv overrasket..!

Maria

Jeg kan nok bedst lide teaseren, men traileren her er også fin. :) Jeg glæder mig så meget til den her film! Det bliver et eventyr i sig selv, at se filmen om hans rejse!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.