Cookie- og Privatlivspolitik

Transformers: Dark of the Moon

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
29.06.2011
| |
2 timer 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Transformers: Dark of The Moon
|

I filmen 'Transformers: Dark of the Moon' (Transformers 3) kæmper Sam videre, side om side med Autobots, i krigen mod Decepticons.

De gode robotter Autobots, med Optimus Prime i spidsen, lærer om et rumskib fra deres hjemplanet Cybertron, der er landet på månen.

Nu må de nå dertil, før deres onde fjender Decepticons for at lære om skibets hemmeligheder, der kan føre til en afgørende sejr i kampen mellem robotterne.

Det kan betyde en så omfattende krig, hvor selv ikke de gigantiske Transformers kan redde os. 

'Transformers: Dark of the Moon' byder ikke på Megan Fox. I stedet overtager fotomodellen Rosie Huntington-Whiteley den kvindelige hovedrolle.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (681 votes)
5
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... selvom filmens første halvdel måske er en anelse langsom i optrækket, så bliver der mere end rådet bod på dét, når den afsluttende time serverer et orgie af action, specialeffekter og noget nær total (kontrolleret) kaos." (Henning Høeg)

 • Berlingske

  "Enkelte scener virker som ren gentagelse fra tidligere film, men det rokker ikke ved, at de mange og lange 3D actionscener er formidabelt eksekveret i et højt glidende tempo, der konsekvent går ned i slow motion, når metal for alvor skal kvases mod metal." (Kristian Lindberg)

 • Jyllands-Posten

  ... den mest brovtende i ”Transformer”-serien er ikke for alle, slet ikke for undertegnede. Den er et forpustet, overdimensioneret videospil og som sådan mest for nørder, som ønskes god fornøjelse." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Når den slags vulgær-science fiction virker, skyldes det Bays formidable tæft for aldrig at give tilskueren et roligt øjeblik." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jakob P.

Transformers: Dark Of The Moon får 4 stjerner af Anmelderen ****

Der er ingen tvivl om at denne her film er en vaskeægte actionfilm, som bare brager derud af fra start til slut. Selv om filmen varer ca. 2 timer og 28 minutter, så mærker man det ikke da der næsten sker noget hele tiden i filmen, små ting som store ting. Jeg lagde også mærke til at der er mange scener, som simpelthen er sat ind for at gøre filmen interessant, og for at holde seeren interesseret, og det virker rigtig godt. Jeg kan ikke finde noget som helst tidspunkt i denne film, hvor jeg har siddet og ventet på der skulle ske noget, eller hvor jeg har siddet og kedet mig. Denne tredje Transformers-film holder, selv om det er den tredje film i rækken, så holder den stadig. Transformers 3 har så mange nye elementer med sig i den samlede pakke, at man kan ikke blive andet end imponeret, og interesseret i at se filmen færdig.

Sam Witwicky (Shia Labeouf) har gået og levet en stille tilværelse med hans nye kæreste Carly (Rosie Huntington Whiteley), og prøver at finde sig et arbejde efter hændelserne i Egypten. Han har fået en medalje af præsidenten, og er meget ivrig efter at få sig et arbejde, men det er nemmere sagt end gjort. Da en velbevaret hemmelighed om den mørke side af Månen dukker op, må Sam endnu en gang tilslutte sig autobotterne, og kæmpe mod decepticonernes mørke planer om at overtage magten over Jorden og over menneskene. I takt med at truslen mod Jorden bliver større og større, dukker nye allierede op, men desværre dukker der også en masse nye fjender op, og Sam Witwicky er tilsyneladende ikke det første menneske som er blevet kontaktet af Transformers.

Selvfølgelig kan man sige at Michael Bay og Steven Spielberg aldrig løber tør for baggrundsmateriale, da tegnefilmene om Transformers alene kan levere en masse materiale til flere historier og flere film om Transformers. Når man kommer til den tredje film i en serie af film, så kan det godt ske at handlingen og historien falder lidt af på den, men det er bestemt ikke tilfældet med Transformers. Transformers: Dark Of The Moon er bestemt en rigtig fed actionfilm, man er underholdt hele vejen igennem filmen, og selv i de stille stunder af filmen formår Michael Bay at holde tingene interessante. Man keder sig ikke i løbet af denne film, handlingen og historien er begge to velskabte og velproduceret, og skuespillet er rigtig godt og passer udmærket til en actionfilm. Der er nye allierede, nye fjender, nye robotter, og nok nytænkning i denne film til at man gider at se hele filmen fra start til slut.

Kim

Superflotte effekter, fed lydside og et manuskript der er forvirrende og endnu værre er det "umuligt" at se forskel på de gode og de onde.

Vores helt Sam er igen noget ømskindet, som da han højlydt ømmer sig efter at have fået en flad lussing.

Men hold da op for nogle eksplosioner og lydeffekter.

Birgituser/227495

sjov og fed humor. og rigtig god. Den er ikke dårligere eller bedre en den første film, men de ligger nogenlunde på samme niveaur og det er godt fordi Transformers er en god Trilogi!!!

Michael

En ufattelig tynd historie, som samtidig bliver ved og ved med at køre i ringe i forfærdelig lang tid. Militæret, der går ind i kampen i værste Michael Bay stil. Tynd og grinagtige dialoger. Denne film er absolut kun for fans af transformers.

Lukas

jo det er snart 2 år siden den kom. men jeg kan stædig huske den fede biograf tur, en af de tre fedeste 3d film jeg har set, jeg kan godt lig ROTF(just hate me) men jeg har set alle i bio, og jeg har aldrig kedet mig under dem.
de er utrolige flotte, det her er film man næsten skal se PGA CGI(lidt ligesom tron legacy)

ps. alle transformers filmene og tron legacy er nogle af de bedste blu-ray der er der ude(hvis man er til bonus materialer så skal man havde fat i 3d udgaven af transformers 3).

ottouser/186960

Fantastisk lydside - glimrende action og go' skraldebang

Frank

Dårlig film

SeannAuser/46946

God slutning på trilogien.

Tomuser/871401

Der kommer en 4'er ;-)

Gubbixd

Overordnet er det en god film. Der er nogen rigtig gode effekter og animationsarbejdet er perfekt :)

Selvom skuespillerne gør det godt så skulle de måske have gennemgået manuskriptet en gang til. Det virkede som et dårligt skole-stykke meget af tiden. Det manglede humor.

Men alt i alt så er den helt sikkert værd at bruge et par timer på :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.