Cookie- og Privatlivspolitik
Hovedrolle forlader 'Fifty Shades of Grey'

Hovedrolle forlader 'Fifty Shades of Grey'

Hvem skal nu spille Christian Grey?

Stem op!
2
Stem ned!
-2
(reset)

Nu troede man ellers lige, at de to hovedroller til filmatiseringen af den erotiske roman 'Fifty Shades of Grey' var på plads. Men skuespilleren, der stod til at spille Christian Grey, har forladt projektet.

Charlie Hunnam (Pacific Rim) blev i starten af september annonceret som manden, der skulle bringe mangemillionæren Christian Grey til live på det hvide lærred.

Ifølge en offentlig udtale fra selskaberne bag filmen er filmskaberne og Hunnam blevet enige om at finde en ny mandlig hovedrolle. Det skyldes skuespillerens tætpakkede kalender, bl.a. med TV-serien 'Sons of Anarchy', som han er ved at indspille sjette sæson af.

Nu bliver spørgsmålet, hvem der skal overtage rollen som Christian Grey og derved spille overfor Dakota Johnson, der har rollen som Anastasia.

Hvem tror du?

Fifty Shades of Grey forventes at få dansk premiere den 31. juli, 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Det er vigtigt at folk forstår at man ikke bare kan vælge hvem-som-helst til rollen som Christian Grey.

1. Det er en risikabel rolle for de fleste mandelige Kendiser, fordi filmen risikere at blive et flop og fordi det er en erotisk roman der filmatiseres aka semi-pornofilm. Mange mandelige skuespillere med respekt for sig selv, vil gå langt udenom sådan en rolle.

2. Bare fordi man synes Ian Somerhalder eller Matt Bomer er lækre og perfekte til rollen, er det ikke ensbetydende med at de kan eller vil. Personligt tror jeg vi skal se LANGT efter begge, da Ian er travlt beskæftiget med Vampire Diaries optagelser og 100 velgørenhedsprojekter ved siden af. Mht Matt Bomer har jeg læst at han ikke er interesseret.

Så vi er nede på, at folk der er Team Ian eller Team Matt skal slappe af i underhylderne og så håber jeg at de vælger en forholdsvis ukendt skuespiller til rollen. Vi kan alligevel ikke stille alle tilfredse og hvis det er en ukendt de vælger, kan vi måske få lidt ro på. :)

Signe

Synes også Team Negativ skal slappe af. De har vel ret til at synes om hvad de vil? Og de hare lige så meget ret til at kommentere på det som du har? Normalt går jeg ikke ind og blander mig og selv rakker ned på andres kommentarer men synes da det er okay at de "fortæller verden" hvad de synes.

Maria

Jeg er bare realistisk, og gider ikke håbe på en bestemt skuespiller, for så bliver man bare skuffet når de vælger en anden. ;)

RJH

Jeg synes helt klart at Matt Bomer skal have den rolle! ;)
Han er vildt lækker, han er måske gay, men hvad så?! han spiller da straight i White Collar og det gør han da fantastisk godt, jeg tror han kunne være en perfekt Christian Grey XD

Sarzue

Jeg vil nok nu sige enten Ian Somerhalder, som flere gange er blevet efterspurgt til rollen eller et helt nyt valg, Jared Leto. Jared har nok bare ikke tid, da han også er forsanger i et band, som lige nu er på turné. så øv...

LULU

Kunne faktisk godt se Craig Horner som Christian Grey...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

7 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

11 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

20 timer siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

1 dag siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

2 dage siden

Aktive debatter