Cookie- og Privatlivspolitik

Sammys store eventyr 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
21.03.2013
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sammy's avonturen 2
|

I 'Sammys store eventyr 2' er havskildpadderne Sammy og Ray hver især blevet bedstefædre, og de nyder livet i det varme sand og det tropiske hav, mens de holder øje med deres to nyudklækkede børnebørn, Ella og Rickey.

Men idyllen bliver brudt, da Sammy og Ray en dag bliver fanget og ender som turistattraktion i et stort akvarium i Dubai. I akvariet hersker den rapkæftede gangster-søhest Don Å og hans håndlangere - to elektriske ål - alt imens Sammy og Ray planlægger deres flugt sammen med en spraglet flok af akvariets fanger.

Ella og Rickey, der har undsluppet menneskenes net, begiver sig nu ud på dybt vand for at redde deres bedsteforældre.

Sammy var hovedkarakteren i den første film 'Sammys store eventyr' fra 2010, hvor han på trods af sin lille størrelse tilbagelagde en tur gennem alle verdenshavene og vendte tilbage 50 år senere som en erfaren havskildpadde.

At Sammy denne gang skal reddes fra et akvarium, kan næsten kun betyde en sammenligning med Pixars succesfilm 'Find Nemo' (2003), hvor det dog er Sydney og ikke Dubai, der var målet for redningsgruppen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (37 votes)
3.6
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... på mange måder er bedre end originalen. [...] det er lykkedes for instruktøren at gøre både den store historie vedkommende og de små episoder spændende, morsomme og rørende." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... en discount-version af Pixars 'Find Nemo'. [...] Manuskriptet er lidt klodset, animationen lidt for let. Og så virker brugen af 3D-effekterne forceret." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... masser af fine biroller ... sjove detaljer og ikke mindst fremragende brug af 3D-teknikken." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "Trods virkelig habil 3D-animation føles denne toer endnu mindre nødvendig end IMAX-pioneren Ben Stassens første film [...] Det hele bliver aldrig episk storslået som 'Find Nemo' eller humoristisk eventyrligt som 'Den lille havfrue' eller danske 'Hjælp, jeg er en fisk' - men bare pinligt." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Historien er halvkedelig og uinspirerende - og ikke mindst set før. Til gengæld er den voldsom flot at se på. Der er virklig mange små fine detaljer, som man kan side og nyde. Det gør sig især godt på et stort lærred. Dette hiver denne middelmådige 2'er op på et lille 3-tal.

Jonas Nikolaj Rasmussen

Jeg synes det var en stille, rolige og hyggelig tegnefilm:-)

Alexandrauser/25299

Jeg havde to af mine unger med inde og se den og de nød den virkelig. Det var lige en film for dem. De var lige så glade for denne som den tidligere. Jeg kan kun anbefale den som en god familie film.

Jane

Vi har Sammy 1 herhjemme og min datter insisterede på at se to'eren i bio, hun nød filmen, men blev distraheret flere gange, hvilket handlede om at hun nok ikke blev så fænget som hun kunne, filmen er sød, men heller ikke mere end det..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.