Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Marvel vs. DC

Afstemning: Marvel vs. DC

Bedst af de bedste

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Hen over sommeren har I stemt om de bedste film baseret på tegneserieforlagene Marvel Comics og DC Comics. Det har resulteret i følgende to opstillinger af superheltefilm:

Marvel:
1. The Avengers
2. Iron Man
3. Iron Man 3
4. X-Men: First Class
5. Spider-Man
 
DC Comics:
1. The Dark Knight
2. The Dark Knight Rises

3. Watchmen
4. Man of Steel
5. Batman Begins
 
Nu er superholdene sat overfor hinanden: Batman, Superman og Dr. Manhattan på DC-siden og Iron Man, Spider-Man samt supergrupperne X-Men og Avengers blandt Marvels bedste.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Theodor

jeg elsker hvordan han har små roller i alle MARVEL film! så fantastisk

Anonymuser/0

Synes bare det er ærgerligt DC har så mange gode karakterer og så bruger de kun Batman og Superman. Det er altså irriterende at der er så mange film de ikke har lavet. Joss Whedon var ved at lave en Wonder Woman film for nogen år siden., det blev ikke til noget. De var ved at lave en Shazam film for nogen år siden, det blev ikke til noget. De var endda ved at lave Green Arrow: Escape From Supermax, hvor Green Arrow bliver fanget i et fængsel, fyldt med superskurke, det lød overdrevet sejt! WB, nu laver i altså de film!

Anonymuser/0

Jeg elsker Marvel, og den bedste superheltefilm nogensinde er The Avengers, men det er jo fordi folk ikke ved noget om DC, udover Batman og Superman. I siger at det kun er Batman der er fed, og det er fint nok, men i skal altså kende andre DC karakterer først.

Simonuser/783905

Jeg vil indrømme at batman triologien, Man of steel og Watchmen er de flotteste superheltefilm, men DC har fucked up flere gange ind i mellem og har kun fået en frachise rullende i form af The Dark Knigth, hvor i mod siden rebouted af franchisen har stort set alle Marwels film været geniale. derfor stemmer jeg marvel.

Kjartan

Marvel har bare lavet de bedste film i verden og har de fedeste superhelte og så er der DC som sådan set kun har Batman og hans Dark Knight film der er gode.

Så Marvel!!

Philip

Marvel er mit favoritunivers pga. karakterne, historierne, superheltene og mutanterne.

Jeg elsker både de nyere film Iron Man, Thor, Captain America, The Avengers, Fantastic Four, Spiderman og specielt hele X-Men universet har en særlig plads hos mig.

Jeg kan tydelig huske X-Men tegnefilmserien der kørte i 90'erne: http://www.youtube.com/watch?v=sAkL2-vh2Sk
Og i starten er 00'erne kørte X-Men Evolution: http://www.youtube.com/watch?v=B7yDf1q9jYw
To serier som jeg har fulgt med og som fører mig tilbage til min barndom.

Jeg glæder mig sindsyg meget til 2014, hvor X-Men: Days of Future Past kommer i biografen med en blanding af karakterne fra 5 X-Men film samlet i en fim.

Dilan Gamze

Det er lidt svært at vælge imellem dem... På den ene side har du X-men osv, men på den anden side har man Batman...

Men personligt synes jeg slev kun at det eneste der holder DC er Batman, hvorimod Marvel har mage flere gode tegneserier. Så for mig bliver det Marvel, selvom jeg i virkeligheden synes Batman er en af de bedste tegneserier (og filmserie) der findes...

Men det bliver sjovt at se hvem der vinder :)

Thomas

Det er som at vælge sit favorit barn. Jeg har dog valgt DC filmene, på grund af Dark Night trilogien. Den er efter min mening den bedste serie af superhelte film nogen sinde. Derud over er der også Watchmen, som jeg også er ret vild med. Dermed ikke sagt at Marvel filmene er dårlige. Især Avengers er sindsygt underholdende, men de fem nævnte DC film stikker bare det dybere ind i psyken på helten(e).
Jeg kan i øvrigt oplyse Allan, med Rambo billedet; om at der er 3 Punisher film. Den første er fra 89, og er med Dolph Lundgren (stinker værre end den kloak han bor i). Nr. 2 er fra 04, og er med Tom Jane (nok den mindst dårlige, men stadigvæk!) Og så nr. 3 med Ray Stevenson (cirka lige så dårlig som Dolphs).

Allan

For djævlen da havde glemt alt om Lundgren, men ja det gør det bare mere vanvittig 3 film der er skudt så langt ved siden af så man tror det er løgn, desværre gør det vel så at ingen har lyst til et 4 forsøg, igen tak for reminder har faktisk set den tilbage i 89.

Allan

På film siden vil jeg sige uafgjort, begge har lavet fantastiske film og nogle gevaldige svipsere, på bladsiden vinder marvel uden tvivl en jordskreds sejr.
Og hvor ville jeg da ønske de ville lave en "punisher film" i samme genre som 300 og sin city elsker ham i bladene men kors de 2 film er bare så pisse dårlige.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Emil Fogh

Jeg synes ikke, den sjette sans virkelig holder vand, der er simpelthen for mange elementer, der ikke spiller sammen...

8 timer siden
Emil Fogh

Twistet i Primal Fear er påklistret.

8 timer siden
Danjaluser/179295
Danjaluser/179295

Fedt at se en liste med så mange film jeg ikke har set endnu. Twistet i A beautifull mind og the Game er nok de stærkeste jeg kan huske.

13 timer siden
Martin

The Handmaiden er en så fantastisk film. Og måske skulle Parasite også være på denne liste.

13 timer siden
Nadia

Nu må min lokale biograf aka Kinorama Sønderborg se at få den på plakaken ellers er jeg nød til at tage til nærmesete storby bare for at se den.

1 dag siden