Cookie- og Privatlivspolitik

The Basketball Diaries

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Basketball Diaries
|

'The Basketball Diaries' handler om den unge Jim Carroll, der drømmer om at blive professionel basketball-spiller.

Men da hans kræftsyge ven, pædofile træner og en heroin-afhængighed bliver for meget for den unge dreng, vælger han at søge tilflugt i New Yorks gader.

Her falder Jim dybere og dybere ned i et hul, hvor han stjæler og prostituerer sig selv for at kunne købe flere stoffer, der får ham til at glemme de barske realiteter.  

'The Basketball Diaries' er en autentisk historie, bygget over en selvbiografisk roman af Jim Carroll. Filmen er instrueret af Scott Kalvert og har Leonardo DiCaprio i hovedrollen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (34 votes)
5.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicolai

Efter 2 glimrende roller i What's Eating Gilbert Grape og This Boy's Life skulle Leonardo komme til at levere hans hidtil mest kontroversielle og stærkeste præstation hidtil nemlig rollen som kunstneren, musikeren og digteren Jim Caroll. fra første scene ved man at dette vil gå galt og galt går i den grad for Jim som både mister venner, hans mors kærlighed og hans forstand.
En af de ting der fascinere mig ved denne film er at, hvor mange mennesker i dag mener at dette er en af Leonardo DiCaprios bedste roller havde aviserne i 95' en lidt anden mening hvor den fik lunken anmeldelser og hvor Mark Wahlberg fik det meste af rosen.
Sjovt hvordan meninger er komplet vendt om i dag hvor Leonardo for alt rosen og hvor Mark står lidt i skyggen på trods af han også er fremragende i hans rolle som Carolls gode ven.

Hearmeroar

Virkelig fed fortælling og miljøet for stofmisbrugere i USA, og hvor galt det egentlig kan gå, kammeratskab og næstekærlighed.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.