Cookie- og Privatlivspolitik

Julefrokosten

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
06.11.2009
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Julefrokosten
|

'Julefrokosten' er ny komedie med Mick Øgendahl af instruktøren bag 'Blå mænd'.

Årets julefrokost hos autoværkstedet Holgers Auto står for døren, og alle i det hyggelige værksted glæder sig gevaldigt.

Det gælder også den nyansatte værkfører Anders Bo, der efter de første ti snaps ikke kan lade være med at falde for alle de skøre og skæve eksistenser; ikke mindst Holgers datter Amalie, der bliver skarpt bevogtet af den retarderede og hårdtslående fejedreng Buller.

Traditionen tro går julefrokosten fuldstændig amok, alle smider deres hæmninger, og hverdagens små stridigheder blusser for alvor op. Det viser sig også, at Anders Bo ikke kun er med til julefrokosten for at feste med sine nye kolleger, han har en skjult dagsorden, der pludselig sætter hans popularitet hos sine nye venner og nyfundne kærlighed til Amalie på spil.

Og når promillen har taget over, kan det kun gå galt!

'Julefrokosten' er instrueret af Rasmus Heide og produceret af Ronnie Fridthjof, der begge stod bag succesen 'Blå mænd'.

Køb musik fra filmen her

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2291 votes)
3.8
2.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... sjov med sex og prutter er sværere at mestre end som så og er leveret mere raffineret og originalt af en lang række TV- og filmkomikere fra Borat til Bamse og Kylling. Og det pynter ikke, at de mange skønne skuespillere er blevet instrueret i at overspille, som var det et remake af De Nattergales 'The Julekalender'." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "... der er få forfriskende forsøg på at lave en sjælden omgang slap-stick i dansk film, men det er ganske få øjeblikke i én stor plat brandert." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Den eneste, som har noget, der minder om værdighed tilbage efter denne julefrokost, er Søren Malling, der ejer alt det talent for at levere en – endda begrænset – morsom replik, som alle andre savner her. Han er stjernen – og stjernen i denne anmeldelse er hans." (Kristine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Grovfarcen 'Julefrokosten' tør ikke være så gennemført plat og kynisk, som den har anslag og stedvis talent til, og opløses i sentimentalitet. Men den har bestemt sine øjeblikke." (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "Det er alt sammen meget, meget fjollet. Men det er altså også en dansk folkekomedie, som ikke er bygget op omkring et fiktivt tv-show. Og det er en dansk folkekomedie, som ikke også gerne lige vil være sådan lidt romantisk komedie i forbifarten bare for en sikkerheds skyld." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "... det må gerne være fjollet, voldsomt, grotesk, fortegnet, hvad som helst man forbinder med grov farvehumor. Men filmen hér er slet ikke noget. Manuskriptet hænger ikke sammen, og instruktionen lader alle i stikken." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
johnuser/377936

ikke sjov overhoved, og ingen handling.......bliv hjemme og de nyhederne istedet

Heidiuser/579535

Sikke spildt mine penge blev.

Julie

Jeg havde store forventninger til filmen, da den var kørt op til at være noget i stil med Blå Mænd. Filmen var da også sjov, men det var enormt plat humor

Christianuser/251621

Filmen er utrolig plat, og det er skuespil på laveste plan. Den har sjove steder, hvor man får sig et grin. Men det kan ikke gøre denne film god. Søren Malling leverer dog varen og spiller en suveræn rolle. Vil sige man skal vente med at se den til du kan få den til 50 kr i fona. :D

Katrine

hmm... jeeg blev ret så skuffet da jeg så filmen.
Deen var da sjov men syntes den var ret plat.

Maria

Mega grnern film!
Havde helt ondt i maven da jeg forlod biografen, den var sgu sjov! :)

Tina

Da jeg så at det var dem som også havde lavet blå mænd, så regnede jeg med at filmen var lige så genial som blå mænd.. Men det er den godt nok langt fra. Den er okay, der var da også mange sjove ting nogle man kunne grine af, men de er nogen gange alt alt for platte.. Men okay hvis man har brug for et billigt grin. (:

Clarauser/162011

Jeg rengede med det ville være en af de sjove film man bare skulle se (: Men jeg blevda godt nok skuffet.. Mig og mine veninder blev enige móm det var den væreste film vi har brugt penge på at se..

Dianauser/188076

Filmen er til at grine af og det er det man skal have for øje når man ser den.
Hvis man begynder at analysere den, så er den ikke særlig god.
Derfor skal man se bort fra alle de dumme kommentarer som anmelderene kommer med.
Den er kun til at grine af!
Nogele scener er lange andre korte nogle uafsluttet, men hey du griner og griner og griner og griner og griner.....

andersuser/38590

Julefrokosten ser sjov ud og måske ledt lam ud jeg har læst mig fram til at den her film er med sjov og kun handler om den her julefrokost og at alle går amok og prutter fester i den her film skal ind og se den imorgen tror den ok sjov men jeg ved det ikk men håber

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.