Cookie- og Privatlivspolitik

World War Z

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
11.07.2013
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
World War Z
|

I 'World War Z' er jorden ikke, hvad den har været. En zombie-pandemi spreder sig langsomt men sikkert over hele verden, og FN-observatøren, Gerry Lane, kastes ind i kampen for at redde menneskeheden fra den totale undergang.

Lane må rejse fra land til land for at finde svaret på zombiernes oprindelse og redde hans egen familie undervejs, alt imens horder af zombier destruerer den ene storby efter den anden, og samtidig nedlægger hele nationers hære på deres altødelæggende vej.

Hovedrollen spilles af ingen ringere end Brad Pitt (Se7en), og filmen er udstyret med et budget på 170 mio. dollars. Marc Forster (Quantum of Solace) har instrueret de frygtlige løjer.

’World War Z’ tager udgangspunkt i en bestseller af samme navn fra 2006 skrevet af Max Brooks - en fortsættelse til forfatterens ’The Zombie Survival Guide’ fra 2003.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (594 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nanse

De zombier er super Scary! Det er så meget mere skræmmende når de er hurtige, men meget mere spændende samtidig. World War Z er en super god film, som jeg rigtig gerne vil se igen og jeg vil bestemt anbefale den til andre, det var en anderledens rolle at se Brad Pitt i men han var som altid fantastisk! Virkelig god film!

Torkiluser/875243

Jeg er en af dem, som har læst boge World War Z og af samme årsag var jeg lidt skeptisk over hvad denne film kunne i forhold til den. Det skulle jeg ikke spekulere over, fordi de ligne ikke meget hinanden. Når det er sagt, er dette en fremragende zombie/spændings/action film. Jeg sad godt nok og bed negle i biffen. Den kan varmt anbefales.

Frank

God film

Mads

Når jeg tænker på zombier, så er det første der popper op i mit hoved er at de er langsomme, dumme og ulækre. Jeg er vant til at se de slags zombier som i Romeros zombiefilm og The Walking Dead. Men i World War Z er det dog en anderledes type zombier.

Det er ikke første gang at man ser hurtige zombier. I Danny Boyles 28 days later blev vi præsenteret til en anderledes type zombie. Den er hurtigere. Og det er også en af de få gange man har set en actionfilm med dem. World War Z er lidt det samme koncept.

Brad Pitt som spiller en far til en familie som vil gøre alt for at beskytte sin familie, og han bliver også sendt afsted for at finde ud af hvordan zombierne kom til. Brad Pitt er som sædvanligt god og hans karakter har man set før i tiden, så intet nyt er der i det.

Filmen er underholdende og meget flot visuelt, men desværre er den for lang. Jeg havde heller ikke lyst til at se en efterfølger til denne film. Måske var mine forventninger for høje til denne film, eller også blev jeg bare skuffet.

Alt i alt er World War Z en meget flot film, og det visuelle fejler heller ikke, men selve historien og filmen blev lidt for lang til sidst.

Christina

jeg syndes det er en mega god film på grund af, den ligger meget godt op af temaet i bogen. måden hanlingen sker på i forehold til hvordan den ville have sket i bogen. hvis jeg skulle komme men noget kritik skulle det være at der ikke var en 2'er selvfølgelig bare med en anden historie.

S. Rico

Det gode ved denne alternative zombie-film er, at man for en gangs skyld får serveret handlingen fra et helikopter perspektiv. Normalt foregår zombie-film jo lokalt uden ret meget indblik i situationen på verdensplan.

Alligevel synes jeg ikke at det er en god film. Det skyldes bl.a. at jeg ikke køber præmissen med de utroligt hurtigtløbende og højtspringende zombier. Og det virker heller ikke særligt godt filmisk. Actionscenerne er temmelige rodede og dermed uden ret meget spænding. Herudover køber jeg heller ikke, at disse hjernedøde zombier skulle være i stand til at fornemme dødelige syge folk. Endelig er historien ikke ret godt fortalt. Brad Pitt's rejser rundt i verdenen er rodet og lidt forvirrende fortalt, og han er forfulgt af et usandsynligt held, der heller ikke ligefrem bidrager til realismen.

Stump <3

God zombie film uden det bliver for zombie agtigt. Jeg var langt fra skuffet. Man sad nogengange og tænkte" kunne det mon ske" en fed film og helt sikkert hvis du ikke har set den, så se den :)

Torben

elsker man zombie film så vil man elske denne her !!!
jeg er pjattet med denne film .. utrolig voldsom lavet .. der er masser af lækkerier for zombiefilm elskere ... denne her vil jeg gerne se igen og igen !!!

Ashley

En zombie-film der formår at træde ud af genren - spændende, fængslende og godt lavet. Får seeren til at gruble over løsninger hele vejen igennem, med håb på den anden side af håbløsheden!

Allan

Den var god også rigtig god og spændende, men alligevel lidt skuffet har du set traileren har du set alle de fede scener, sådan er det jo tit gik bare ud fra når den gode Hr Pitt var med var der gemt nogle til filmen (hvad der så ikke var efter min mening) men se den endelig man keder sig ikke.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.