Cookie- og Privatlivspolitik
Er dette Channing Tatums Oscar-rolle?

Er dette Channing Tatums Oscar-rolle?

Trailer til dramaet 'Foxcatcher'

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Channing Tatum gør sig ofte i actionfilm og komedier, der ikke ligefrem lægger op til det store skuespil med priser til følge.

Men til februar næste år står han til en rolle, der kan udfordre hans talent og i sidste ende give anerkendelse blandt kritikerne.

I det biografiske drama 'Foxcatcher' spiller Tatum fribryderen Mark Schultz, der kommer i stald hos mangemillionæren John du Pont (Steve Carell). Men det viser sig, at du Pont lider af paranoid skizofreni og ender med at slå Marks bror (Mark Ruffalo) ihjel.

Filmen er instrueret af Bennett Miller, hvis seneste to film (Capote og Moneyball) fik sammenlagt 11 Oscar-nomineringer og en enkelt statuette for Philip Seymour Hoffmans skuespil i førstnævnte. Så det lader til at være et glimrende projekt for Tatum at være del af.

Foxcatcher har netop fået sin første trailer og får dansk premiere den 27. februar 2014.

Tatum er biografaktuel i actionfilmen White House Down.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tanjasl

Jeg tror på ham og projektet..!

satisfythecrave

Har svært ved at se Channing Tatum, af alle mennesker, give en værdig nok performance til at få en Oscar. Han kan på ingen måde sammenlignes med en mægtig skuespiller som Philip Seymour Hoffman, og hvis han nogensinde bare bliver Oscar-nomineret, ville det få Jennifer Lawrences Oscar sidste år, til at se helt fortjent ud (hvilket den på ingen måde var),

Lasseuser/733898

Har du nogensinde set A Guide to Recognizing Your Saints?

IWannaBeSedateduser/184940

og Bennet Miller fik da også fremragende præstationer ud af både Hoffman, Pitt og Hill, så det er da muligt i teorien at Tatum og Miller kan få noget godt ud af den rolle. Men men men når det så er sagt, så er Channing Tatum bare ikke en god skuespiller og kan heller ikke tilnærmelsesvis sammenlignes med de tre førnævnte.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

19 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

2 dage siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

5 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter