Cookie- og Privatlivspolitik
Jennifer Lawrence i 'Øst for paradis'?

Jennifer Lawrence i 'Øst for paradis'?

James Dean-klassikeren får nye klæder

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Universal arbejder på en ny filmatisering af John Steinbecks roman 'Øst for paradis' (1952), der blev til en film i 1955 af instruktøren Elia Kazan og med selveste James Dean i rollen som den oversete lillebror, Cal.

I 2009 overtog instruktør Tom Hooper (The King’s Speech) og manusforfatter Christopher Hampton (Atonement) opgaven, efter at Ron Howard havde arbejdet på ideen siden 2004.

Begge filmprojekter gik i vasken, men Universal giver ikke op.

Filmselskabet har nu henvendt sig til instruktøren Francis Lawrence, der snart er aktuel med The Hunger Games: Catching Fire, om at gøre et nyt forsøg.

Lawrence har den fordel, at han har Jennifer Lawrence på hånden som skuespiller. Stjernen har nemlig sagt ja til at spille en central rolle.

'Øst for paradis' handler om to generationer i en familie. Et ægtepar, samt deres to sønner, der vokser op og bliver rivaler. Kazans film fokuserede udelukkende på historien om brødrene, mens den nye filmatisering formentlig fortæller mere om forældrene, siden Lawrence skal spille moderen Cathy.

Hvornår Lawrence & Lawrence får grønt lys til faktisk at lave filmen, må tiden vise.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ménner

Troede lige at der med "Øst for Paradis" var tale om biografen i Aarhus :P Selvfølgelig et long-shot at Jennifer Lawrence kommer på besøg der ;D ... drømmer videre

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

1 dag siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

6 dage siden

Aktive debatter