Cookie- og Privatlivspolitik

Freddy Vs. Jason

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
07.11.2003
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Freddy Vs. Jason
|

Freddy Krueger, der invaderede en hel generation af teenageres drømme for hævne sig på deres familier, er genopstået. Men surt for Freddie: De unges forældre har fundet ud af en måde at hindre ham adgang til deres drømme.
Tandløs, trængt og tørstig vender Freddy sig mod en af de få, der matcher ham i ondskab: Jason Voorhees. Planen er, at hævneren med hockeymasken skal skræmme de unge fra vid og sans, men da han bliver lidt for dygtig, må Freddy tage kampen op mod Jason i stedet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Spoiler Alert.

To ikoniske Monstre som slår sig sammen.

Freddy bruger Jason som sin marionet dukke men han mister så kontrollen og de ender med at gå i mod hinanden i stedet.

Der er et enkelt plothul og det er der hvor Jason bliver bange for vand. I part 4, er der en scene hvor Jason uden frygt svømmer ud for at dræbe en i en gummi båd.

Til sammenligning af begge franchises.
Så for man ikke særligt meget af vide om Jason andet ind det med at han druknet og var retarderet. Men der skulle findes en tegneserie hvor man kan læse om hans barndom.

En update da jeg endelig har læst Jasons Origin story comic book. Pamela Voorhees er gravid med Jason men hendes Mand Elias ved det ikke og Han behandler Pamela som affald. Hun høre Jasons stemme sige Dræb ham og det gør hun så. Derefter flytter hun til byen i Crystall Like hvor hun for et job i køkkenet mens hun stadig er gravid og for sig et hus at bo i. Hun føder Jason og tiden går til hun bliver tilbudt et Job af Familien Christy ved Crystall Like hvor hun skal lave mad som en ekstra indtjenings kilde. Jason er blevet større og kommer med til Crystall Like hvor han er sammen med de andre børn. Jason opdager så at to af Lejr Lederne elsker og vælger at afbryde dem. Det resulter så i at de løber efter Jason og han løber ned og springer i vandet hvor han så ikke kan svømme og drukner. Politiet og de andre Lejre Leder gør intet og de to skyldige går fri. De to første som bliver slået ihjel i den første Fredag den 13 film er de selv samme som ved et uheld kom til at slå Jason ihjel.

Freddy, der hører man om at hans mor blev voldtaget af en masse fanger som førte til hun fødte ham og han blev drillet i skolen. Tror Motivationen for at hans myrderier af de børn var at han fik taget sit barn af myndighederne. Han blev dog fanget, men på grund af en fejl blev han sluppet løs. Det fandt forældrene sig ikke i og begik selvtægt og brændte ham.

Nightmare of Elm Street er mere sammenhængende ind Friday The 13 der ud over at have flere forskellig til at spille Jason og efter Part 4 i Friday kører det ud i alle mulige retninger. Man for en Copy Cat af Jason. Der er en Mutant med hende som har de der telekinetiske evner. Det rykker væk fra Crystal Lake og ud på havet hvor efter Jason kommer til Manhatten plus han bliver til et barn. Mener så også at Freddy kommer væk fra Elm street men det er mere realistisk da han dræber i drømme. Der i mod ser jason Crystal Lake som sit Arne sted han bevogter.

Lukas

Jeg synes Pay-Offet med kampene ikke er så godt(hm min film smag har ændret sig meget siden jeg fik min kino profil i 2010(dengang var jeg 13 år) der kunne jeg ikke tåle gyser/Splatter nu gør de mig ikke noget.

For mig er pay offet dårligere end hvad folk synes om den nye Godzilla film, men her bliver jeg nød til at sige, skal man vurdere film for hvad man havde forventet(så ville jeg ikke havde kunne lig den her og Godzilla, eller skal man se på hvad man fik, og Freddy Vs Jason er en utrolig underholdene film. Som jeg synes hvis man tør, at man skal se.

Star

ikke så meget gys som jeg har fovendet mest acion men okey film

Andreas

Super awesome film!
Meget oplagt at lave sådan en film og det fungerer fantastisk godt!
Fedt at se de to gyser legender få noget ordentlig modstand, AF HINANDEN!
The fight has begun but who will be the victorious?
Se den!

Christian

Tror ikke du nogensindet skal regne med en Chucky vs. Leprechaun film... Sidstnævnte er simpelthen for ukendt en figur.

Mikkeluser/734520

god film.elsker at se to horror figurer slås... men new line cinema overasker mig nu ikke... i Friday the 13th jason goes to hell ser man jo freddy i slutningen tage Jasons maske. glæder mig til Chucky vs Leprechaun.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.