Cookie- og Privatlivspolitik

Star Trek IV: The Voyage Home (1986)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Star Trek IV: The Voyage Home
|

Star Trek IV: The Voyage Home er den fjerde i serien af film, baseret på den legendariske science fiction TV serie Star Trek. IV'eren dropper den ellers seriøse tone og nærmer sig komedien, og den er ligesom III'eren instrueret af Leonard Nimoy, der spiller Kaptajn Spock.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
3.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

I The Search for Spock ender Kirk med sin besætning på Vulcan i et Klingon "Bird of Prey" rumskib. Nu skal de så "bare" hjem og dømmes for deres utallige ulovligheder fra den foregående film.

Inden de kommer så langt, skal de selvfølgelig lige redde Jorden, så deres synder kan blive tilgivet. Og til det brug har man opfundet en temmelig fjollet historie: En sonde truer Jorden fordi sondens signaler til Jordens hvaler ikke bliver besvaret! Og hvorfor svarer hvalerne ikke? Jo, fordi de er uddøde i det 23. århundrede. Og så må Kirk lige lave en Warp tidsrejse tilbage til 1980'erne og føre et par pukkelhvaler tilbage til fremtiden. Ja, man tror det er løgn, men det er faktisk plottet.

Alligevel er det den hidtil bedste af de gamle Star Trek film. For humoren og underholdningsniveauet er helt i top. Og så gør det heller ikke så meget, at der er indflettet en del Greenpeace budskaber om at redde hvalerne fra udrydelse.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.