Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer til Paul Potts-filmen

Trailer til Paul Potts-filmen

"The opera of my life"

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Det handler om store drømme (og en stor stemme), når portrættet af Paul Potts, 'One Chance', rammer biograferne.

James Corden (The Three Musketeers) spiller den usikre telefonsælger, der vandt den første sæson af talentshowet ’Britain's Got Talent’ og samtidig publikums hjerter verden over.

Filmen følger Potts helt fra den problematiske ungdom, til mødet med sin livs kærlighed, og frem til gennembruddet på TV.

Det er den amerikanske instruktør, David Frankel, der har drejet filmen om den ærkebritiske sanger, men med publikums-pleasere som The Devil Wears PradaMarley & Me og Hope Springs på cv’et er Frankel alligevel på hjemmebane.

One Chance får dansk premiere den 16. januar 2014.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Der skal som regel meget til, for at få mig til at se en biografisk film, men vil helt klart give denne film en chance. Den har britisk charme, som ingen kan efterligne, men bedst af alt, så har den Colm Meaney, som jeg har elsket siden The Commitments, og Julie Walters, mother Weasley, på rollelisten, yea.....

Sara

Denne film er et bevis på, at den kære Poul er meget mere end en flot stemme! Der skal altså lidt mere end en flot optræden til, før nogen vil filmatisere en sådan mands liv. Poul er noget for sig - en stor stjerne!

Kastbjerg11

Min allerførste tanke var som de andres også... "Det mener i ikke!" Men den trailer kan da få selv de største skeptikere omvendt. Jeg er absolut ikke fan af alle de talentshows der har kørt gennem tiden men Paul Potts synes jeg er fantastisk. Han ser så lille og stille ud, ikke just en man forventer at se på en scene, men da han åbner munden er man jo ikke i tvivl. Der bør han altid stå!
Jeg glæder mig til at se filmen og kunne snildt forestille mig en biftur til det formål! :)

Franck Ottossøn

Lige med det første tænker man, ja okay KEDELIGT, men så ser man traileren og nu tænker jeg, den skal jeg da bare se :)

Anna Cæcilie

Da jeg først hørte om filmen tænkte jeg "Ej det gider jeg altså ikke at bruge tid på at gå ind og se" men efter at have se trailer har jeg lyst til at slå mig selv i hovedet.
Jeg fik kuldegysninger og blev helt rørt. Den film bliver jeg simpelthen bare nødt til at se. Det hjælper også lidt at have en hvis forkærlighed for James Corden - efter at have se ham i et af mine yndlingsafsnit af Doctor Who ('The Lodger').

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.