Cookie- og Privatlivspolitik
Nye Hunger Games-skuespillere

Nye Hunger Games-skuespillere

Julianne Moore bekræftet i stor rolle

Stem op!
7
Stem ned!
-1
(reset)

Det er nu officielt, at Julianne Moore får en større rolle i de to sidste af i alt fire Hunger Games-film.

Moore skal spille Coin. Fans af Suzanne Collins bøger ved udmærket, hvem Coin er, men for de uindviede er det for afslørende at beskrive karakteren nærmere.

Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson og Liam Hemsworth er stadig filmens hovedattraktioner, mens Natalie Dormer fra Rush også er kommet ombord i rollen som Cressida.

Mockingjay del 1 og 2 udkommer i november 2014 og 2015 - men allerede den 20. november i år kan man se seriens anden film, Catching Fire.

Læs mere på The Hunger Games-temasiden. Klik på ikonet til højre.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katriona

Vil de lave 4 film? Det vidste jeg ikke. Hvorfor kan de ikke bare lave 3 film ud af 3 bøger??? Hvilken bog er det de laver 2 film af?

Louise

Ligesom med Twilight og Harry Potter laves den sidste bog i Hunger Games-serien til to film.

Maria

Der sker dælme også meget i den sidste bog.

Jeg havde personligt helst set at film 2 var en blanding af big 2 og 3, fordi jeg ikke mener der er så meget kød på bog 2. Men det handler jo om at malke os for flest penge, når man har en biografsucess, så det kan vl ikke være anderledes. ;)

På den positive side vil man som fan af bøgerne føle at man bliver tilgodeset, fordi der er plads til at gå i fordybelse med inholdet af bøgerne og dermed få mest muligt med. :)

Freja

Hun vil klare det godt i rollen som Coin.

Anonymuser/0

Et cast der (muligvis) ikke kunne være blevet bedre! Glæder mig så meget til at se hende som den uforglemmelige Alma Coin, i den triste: 'Mockingjay (Oprør)' filmatisering!

Maria

For mig at se, er hun et rigtig godt valg.

Uden at afsløre for meget, synes jeg det er vigtigt med en skuespiller der kan være alsidig i sit valg af roller, i rollen som Coin. Julianne Moore har med film som "What Maisie Knew", "The Kids Are All Right" og "Jurassic Park 2" vist at hun kan lidt af det hele (om lidt finder jeg ud af hvad hun kan i "The Big Lebowski"). :)

S. Rico

at det ikke blev Kathy Bates der skal spille Coin. Det var ellers på tale tidligere. Julianne Moore er et langt bedre valg og ligner også det billede jeg har af Coin i mit indre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

9 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

13 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

21 timer siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

1 dag siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

2 dage siden

Aktive debatter