Cookie- og Privatlivspolitik
Nye Hunger Games-skuespillere

Nye Hunger Games-skuespillere

Julianne Moore bekræftet i stor rolle

Stem op!
7
Stem ned!
-1
(reset)

Det er nu officielt, at Julianne Moore får en større rolle i de to sidste af i alt fire Hunger Games-film.

Moore skal spille Coin. Fans af Suzanne Collins bøger ved udmærket, hvem Coin er, men for de uindviede er det for afslørende at beskrive karakteren nærmere.

Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson og Liam Hemsworth er stadig filmens hovedattraktioner, mens Natalie Dormer fra Rush også er kommet ombord i rollen som Cressida.

Mockingjay del 1 og 2 udkommer i november 2014 og 2015 - men allerede den 20. november i år kan man se seriens anden film, Catching Fire.

Læs mere på The Hunger Games-temasiden. Klik på ikonet til højre.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katriona

Vil de lave 4 film? Det vidste jeg ikke. Hvorfor kan de ikke bare lave 3 film ud af 3 bøger??? Hvilken bog er det de laver 2 film af?

Louise

Ligesom med Twilight og Harry Potter laves den sidste bog i Hunger Games-serien til to film.

Maria

Der sker dælme også meget i den sidste bog.

Jeg havde personligt helst set at film 2 var en blanding af big 2 og 3, fordi jeg ikke mener der er så meget kød på bog 2. Men det handler jo om at malke os for flest penge, når man har en biografsucess, så det kan vl ikke være anderledes. ;)

På den positive side vil man som fan af bøgerne føle at man bliver tilgodeset, fordi der er plads til at gå i fordybelse med inholdet af bøgerne og dermed få mest muligt med. :)

Freja

Hun vil klare det godt i rollen som Coin.

Anonymuser/0

Et cast der (muligvis) ikke kunne være blevet bedre! Glæder mig så meget til at se hende som den uforglemmelige Alma Coin, i den triste: 'Mockingjay (Oprør)' filmatisering!

Maria

For mig at se, er hun et rigtig godt valg.

Uden at afsløre for meget, synes jeg det er vigtigt med en skuespiller der kan være alsidig i sit valg af roller, i rollen som Coin. Julianne Moore har med film som "What Maisie Knew", "The Kids Are All Right" og "Jurassic Park 2" vist at hun kan lidt af det hele (om lidt finder jeg ud af hvad hun kan i "The Big Lebowski"). :)

S. Rico

at det ikke blev Kathy Bates der skal spille Coin. Det var ellers på tale tidligere. Julianne Moore er et langt bedre valg og ligner også det billede jeg har af Coin i mit indre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Julius

Fedt med et QT-spotlight. Det er svært at sætte ord på hvor fænomenalt et værk, Pulp Fiction faktisk er, men du gør det godt her, Daniel.

25 minutter siden
Neesai

Hvis man for en gang skyld ikke skal være skuespiller eller kendt på anden vis for at kunne komme med til en gallapremiere (hvis der bliver holdt e

2 timer siden
Daniel Bentien

'Kill Bill' er også forrygende, og vi kommer til den senere i vores blog-serie.

2 timer siden
Michael

Så må det jo betyde, at der nu er en ledig praktik plads til os andre :)

18 timer siden
VM Vargauser/112791
VM Vargauser/112791

Der vil jeg godt lige sige, at det er ikke alle Søren'er der er sub 100 IQ drønerter og foretrækker hurtige biler og robotter i vores film

21 timer siden

Aktive debatter