Cookie- og Privatlivspolitik

Baby Surprise

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
26.08.2010
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Switch
|

I den romantiske komedie 'Baby Surprise' ønsker den 40-årige single Kassie (Jennifer Aniston) sig brændende at blive mor.

Kassie har ikke fundet en passende far, så hun beslutter sig for at klare det selv - med lidt hjælp fra en sæddonor.

Kassies finder den perfekte donor, den charmerende Roland (Patrick Wilson), men hendes bedste ven Wally (Jason Bateman) er slemt skuffet over, at han ikke skal være far til hendes barn.

I en brandert får Wally spildt bægeret med sæd og beslutter i panik at fylde det op igen med sit eget.

Syv år senere mødes Kassie og Wally igen. Wally husker intet fra den skæbnesvangre nat, men så begynder han at tilbringe lidt tid med Kassies søn Sebastian, og sandheden begynder at gå op for ham.

'Baby Surprise' er baseret på novellen 'The Baster' af den Pulitzer-vindende forfatter Jeffrey Eugenides, der også står bag 'The Virgin Suicides' og 'Middlesex'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (37 votes)
3.9
3.3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... 'Baby Surprise' er sød romantik for de voksne, der nok kender livets realiteter, men også vil have en pause fra dem." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "... en seværdig lille sensommerfornøjelse." (Henning Høeg) ()

 • Jyllands-Posten

  "Fis og ballade blandes med begavet alvor, men ikke i det rigtige målestoksforhold." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Sød nok og sådan lidt småhyggelig til en regntung lørdag eftermiddag, men rammer ikke rigtig plet på trods af mange gode kræfter." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Mere trist end sjov film.

Line FS

Hyggelig og super sød film. Feel good!

Helene

Jeg syntes personligt at det er en frygtelig film!

Den er virkelig mærkelig og jeg kan overhovedet ikke se meningen i den. Jeg ved godt at folk har forskellig smag, og der nok er nogen der syntes at den er god.

Jeg syntes den er temmelig åndsvag og det var virkelig spild af tid at se den. Jeg så den kun fordi at jeg var sammen med en veninde der gerne ville se den.

Nicoline

The Switch, nærmere kendt som Baby Surprise er en rigtig sød film. Jason Bateman gør det rigtig godt i sin hovedrolle som neurotiske Wally og Jennifer Aniston som spiller Kassie, er altid en fornøjelse både at se og høre på. Det dilemma Kassie står overfor er noget som vi kvinder nemt kan relatere til, hvilket gør filmen troværdig og realistisk. Og endnu bedre er Kassie's utrolig nuttede og søde søn Sebastian. Han er et perfekt fund til rollen og han gør virkelig sit til at det er en film som man husker ..
Super sød samt humoristisk film :)

Wayne

men sprang ikke rigtigt nogen rammer. Fint tidsfordriv.

Malene Waage

Den er ikke særlig god, men det har et lyspunkt, og det er en lille dreng, der totalt stjæler billedet i denne film og faktisk gør det godt, hvilket er den direkte årsag til de 4 stjerner. Filmen er værd at se bare for at se ham.

M

Maria

Hvis du forventer at se en helt fantastisk fed film med masser af historie og effekter - så lad være med at se denne.

Men filmen var sådan en rigtig hygge film med nogle sjove replikker. Desuden elsker jeg Aniston. Men en hyggelig tøse-film er det!

Elizabeth

havde sådan glædet mig til at komme ind og se den, og den levede 100% op til mine forventninger, super godt!

isabellauser/661122

havde glædet mig til at se den filmen 2baby surpriser" for den så vildt sjov ud.. men der jeg så kom ind og så den fik jeg noget af en surpriser.. den var lang og havde ikke så meget handling

kysss isabella

Kastbjerg11

Den var helt som forventet. Meget sød film. Jeg kan rigtig god lide Jennifer Aniston og der var den kæreste knægt med til at spille hendes søn. Den er ikke en jeg vil styte ud og købe men den er da en 50'er værd engang på dvd. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.