Cookie- og Privatlivspolitik

The Truman Show (1998)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Truman Show
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|
Billetter
‘The Truman Show’: Truman er opvokset og lever i Seahaven, en kunstig by bygget op i et tv-studie på størrelse med en middelstor dansk ø.

Han er uvidende om, at han er hovedpersonen i et gigantisk show, en soap-serie, som hele verden følger med i. Alt hvad Truman foretager sig optages med skjulte kameraer. Seahaven er iscenesat, hans venner og familie er betalte skuespillere. Hans liv er fiktion - han er bare den eneste, der ikke ved det.

Men en dag beslutter han sig for at finde ud af, hvad der sker udenfor Seahavens beskyttende vægge. 'The Truman Show' er en intelligent og underholdende kommentar til mediernes almagt og nedbrydning af grænsen mellem det offentlige og det private.

Komikeren Jim Carrey yder en særdeles overbevisende, nedtonet præstation i hovedrollen som det iscenesatte menneske Truman Burbank.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (96 votes)
5.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

ELSKER Jim Carrey i denne film - og egentlig også de fleste andre. Selvom det er tvivlsomt om det kunne lade sig gøre i virkeligheden, er det vildt hvordan de har skabt en hel verden.
Vh Simon

Line FS

Synes det er en unik og fantastisk historie. Får en til virkelig at tænke over verden og livet. Fantastisk fundet på, fungerer virkelig godt!

S. Rico

Jim Carrey i en næsten seriøs rolle som manden der lever i et tv show uden at vide det. Hvordan kan han det? Jo, han er simpelt hen vokset op i den kunstigt byggede by fra barnsben. Ville det kunne lade sig gøre virkligheden? Tja, Etisk Råd ville nok have sat en stopper for det på forhånd. Men en interessant tanke. Og ja, Jim Carrey gør det i øvrigt super godt.

Wayne

Hvem ved om det der her er fiktion, faktisk bliver til virkelighed engang? Carrey er god når han laver skingrende skøre roller, men han er endnu bedre når han spiller seriøse roller.

 user/922805

Nice
I like!

Nogenuser/12232

man kommer til af tænke og det er vildt fedt af se den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.