Cookie- og Privatlivspolitik

The League of Extraordinary Gentlemen (2003)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
26.09.2003
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The League of Extraordinary Gentlemen
|

'The League of Extraordinary Gentleman' (Det hemmelighedsfulde selskab) foregår i viktoriatidens England, hvor syv helt specielle karakterer samles om en mission, der skal sikre freden i den civiliserede verden på foranledning af dronningen selv.

Blandt de syv er eventyreren Allan Quatermain, Kaptajn Nemo, vampyren Mina Harker, Den usynlige mand og Dr. Jekyll der omdanner sig til monsteret Mr. Hyde.

'The League of Extraordinary Gentleman' er baseret på en graphic novel af Alan Moore og Kevin O'Neill.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (21 votes)
3.7
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Det der gør filmen fed, er alle de forskellige spændende karakterer og deres interaktion. Spændende nok, men en gang imellem en smule for meget.

Allan

Et godt eksempel på at det er sværrere at lave en god film end lagkage. Specielt når man følger den ganske velkendte opskrift hvor for mange kokke fordærver maden. Effekterne er der bestemt ikke sparet på, men de ser kunstige ud og pynter ikke. Der er utroligt mange kendte figurer med, som alle mere eller mindre er ligegyldige uden væssentlig personlighed eller charme. Sean Connery har dig stadigvæk lidt slagkraft, men også han skulle efter sigende hade dette makværk. Filmen skulle bygge på et forrygende forlæg, men at der ikke kom flere film med Allan Quatermain og Co. kunne være, at den har nogenlunde samme kvaliteter som 80er udgaverne med Richard Chamberlain - eller mangel på samme.

Jeff

Over the top fantasy fun. Connery leads and we get to follow on a boys-own story load of fun.

S. Rico

... der.er mega underholdende, selv om den ikke har de store kvaliteter. Jeg kan nu se den igen og igen alene på grund af de meget karismatiske personer som indgår i det såkaldte hemmelighedsfulde selskab.

Wayne

er desværre ved at kvæle handlingen, som dog hjælpes gevaldigt på vej af Connery. Sammenrend af personligheder og figurer fra forrige århundrede - baseret på tegneserie af samme navn.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.