Cookie- og Privatlivspolitik
Her er Christian Grey og Anastasia

Her er Christian Grey og Anastasia

Fifty Shades-hovedrollerne er fundet!

Stem op!
7
Stem ned!
-3
(reset)

Forfatteren E.L. James tweetede her til aften, at de to hovedroller til filmatiseringen af bestsellerromanen, 'Fifty Shades of Grey', endelig er fundet.

Charlie Hunnam fra sommer-blockbusteren Pacific Rim og TV-serien 'Sons of Anarchy' skal spille den forpinte og seksuelt dominerende mangemillionær, Christian Grey, mens Dakota Johnson skal spille hovedkarakteren, Anastasia.

Den 24-årige Johnson er et relativt ukendt navn, men har haft biroller i film som The Social Network og 21 Jump Street, samt en hovedrolle i serien 'Ben and Kate' (2012-13). Hun er desuden datter af Melanie Griffith og Don Johnson.

Da kino.dk mødte Hunnam i juli måned, fortalte han, at hans ambition er, at gå efter så forskellige roller som muligt. Og med dagens nyhed, må missionen siges at være lykkedes for den blonde skuespiller.

Sam Taylor-Johnson (Nowhere Boy) skal instruere Fifty Shades of Grey, der forventes at få dansk premiere den 31. juli, 2014.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Måske ikke lige det jeg havde forventet, havde nok forestillet mig nogen jeg kendte i forevejen af skuespillere. Kristen Stewart, Emma Watson eller Emma Stone. Men det skal nok blive godt alligevel en ting er jeg dog glad for, selvom det først er i 2015 18 December at Tom Hanks vender tilbage i rollen som. Professor Robert Langdon i Inferno og Ron Howard som instruktør igen, jeg glæder mig er fortiden ved og læse bogen. Super spændende god bog! :)

heidi

Er der ingen der har set sons ??
Charlie er perfekt - glæder mig så meget til at se ham i den rolle. Hvor er folk dog negative,- giv det lige en chance;)

Pernille K

Jeg har ikke læst bøger og har ikke i sinde nogensinde at gøre det, men jeg ville hellere have set Matthew Goode eller Matt Bomer som Christian Grey og Felicity Jones som Ana. Ellers er jeg godt tilfreds med castingen af Charlie Hunnam.

Han ser scruffy ud nu, men tænk på Ryan Gosling i The Notebook (før Allie kom tilbage) og så på flødeversionen af ham i Crazy Stupid Love. Giv Charlie Hunnam en sideskildning og et jakkesæt, så går det, ud fra hvad jeg har hørt og læst om karaktererne.

Dakota Johnson er jeg skeptisk overfor. Kudos, fordi hun er rimelig ukendt, men jeg synes, hun filmer ældre, end hun er og ser ud. En skam, men måske kan hun være the next big thing.

Jeg har dog ikke meget tiltro til filmen, den kan enten make eller break deres karriere, og jeg hælder mest til det sidste. Medmindre de udelader klicheerne og overdrivelserne og laver erotikken smagfuldt.

Lineuser/499556

Ja jeg startede med ikke at ville se filmene, for jeg synes ikke der er stof i bøgerne til at der kan blive meget mere end en film.... Nu skal Charlie jo så spille hovedrollen og så er jeg nok ligeglad med om den er god eller dårlig. Bare jeg kan krydse ham med jax i hovedet:-)
Og tak for at det ikke blev ham der Ian..... Han er ikke lige min kop te.

michelle

Jeg kan sagten se Charlie Hunnam i rollen, han er lækker og flot krop som beskrevet og han har noget erfaring, så tror godt han kan bære den. Måske en anelse mere "smukhed" over ham, kunne der godt have været og ikke kun lækker ;)
Men DakotaJohnson er helt forkert. Hun er ikke særlig pæn. Hun ligner slet ikke som hun er beskrevet i bogen. Alexis Bledel er stadig den eneste jeg kan se og ønskede i den rolle.

Voyager2010

Ok... Det var ikke helt mit valg, havde også gerne set Ian Somerhalder, men jeg havde dog på fornemmelsen at det ville blive 2 lidt ukendte stjerner der skulle spille rollerne. Jeg vil dog se den alligevel da bogen var ret god.

Charlotte

tror at de kommer til at gøre det godt men havde forventet Ian Somerhalder som mr grey men de skal nok gøre det godt... og jeg tror at alle har et billede af hvordan de ser ud og det er ikke det samme

Laurauser/906212

Jeg er helt vild med Charlie Hunnam og jeg synes han var i den helt rigtig retning med Pacific Rim, han kom frem i lyset og fik ros, men det skulle han så vælge at bruge til forhåbentlig noget større, det her er desværre den forkerte retning ! Kan ikke se at denne film på nogen måde kan blive til noget stort.. tror der er et strort publikum og mange som er nysgerige efter at se den. Men ser vi på instruktøren Sam Taylor-Johnson så er det altså ikke meget tidligere erfaringen indenfor spillefilm hun har haft og jeg tror gernerelt at deres crew er lidt uerfarende (og så der vidst lidt for mange kvinder ;)) Selvfølgelig skal de have love at prøve. Men da der er så meget kretik over den her film allerede inden den er lavet er jeg bange for det kommer til at gå ud over Charlie's karriere og kun er en negativ ting for ham at tage denne rolle. Kan undre mig over hans grund til at tage imod rollen eller overhovedet at tage til audition må næsten være pengene, eller han rent faktisk mener det kan blive godt... Håber selvfølgelig jeg tager fejl om filmen, men synes nu det hele havde været lettere hvis de valgte Matt Bomer så havde alle været glade og Charlie's fans kunne blande sig uden om ! ;)

Vil dog til sidst lige sige at dem som er sure over valget af Charlie på grund af han ikke er køn nok tager på alle mulige måder dog tilgengæl fejl ! se ikke på gamle billeder af manden, men se pacific rim det beskriver ham meget bedre ! Han vil være en pisse lækker Christian Grey ! (se linket og sig ikke den mand ikke kan spille skuespil !! http://www.youtube.com/watch?v=a2e-6XJl9n8 )

Filmaticuser/847204

Hvor er det dybt skuffende at læse ord som "og så er der vist lidt for mange kvinder ;)" fra en kvinde/pige!!!

Det er simpelthen så sexistisk. Film-miljøet er mandsdomineret nok, uden at vi behøver den slags vrøvl fra andre kvinder!

Sam Taylor-Johnson er en succesfuld kunstner og jeg er sikker på, at hun bringer et dygtigt crew (m/k!!) med sig.

Rant over.

Laurauser/906212

Det er bare min mening ! Jeg vil give dig ret i at der generalt er mange mænd inden for film verdenen men jeg mener bare at det er da lidt sjovt at det er 3 kvinder som vælger at tage denne bog op.. Misforstå mig ikke jeg har på ingen måde noget imod kvinder som laver film! Vil selv vildt gerne indenfor området som kvinde! Ville nu hellere end gerne se flere kvinder som f.eks. Kathryn Bigelow som ved hvad der skal til for at lave de her fantastiske oscar vindende film!
Sam Taylor-Johnson har ikke været instruktør før i nogen spillefilm kun kortfilm og det er det min bekymring ligger i! Jeg siger på ingen måde at hun ikke skal have chancen eller hun ikke er god ! Det er bare en vild udfordring at tage som instruktør.. og det er klart det kan ende som en succes, og at de her kvinder virkelig viser sig som gode inde for markedet, det håber jeg da på mere end noget andet, for det da lige det vi har brug for, som du siger er det i forvejen alt for meget mændene som tager over. Det er bare meget usikkert for mig at vide hvordan det kommer til at gå lige som det ser ud nu, med den erfaring hun har som instruktør !

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

5 timer siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

3 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

4 dage siden

Aktive debatter