Cookie- og Privatlivspolitik

Pain & Gain

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
05.09.2013
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pain & Gain
|

'Pain & Gain' handler om den personlige træner Daniel Lugo, der arbejder i et motionscenter i Miami, hvor han lever og ånder for bodybuilding. Store muskler er dog langt fra nok til at tilfredsstille den ærgerrige Lugo, der drømmer om at leve det samme rige liv, som flere af hans motionerende kunder - ikke mindst den storpralende og stenrige forretningsmand Victor Kershaw.

Inden længe har Lugo fået sine to bodybuildervenner med på en simpel plan. Drevet af misundelse og forsøget på en genvej til det luksuriøse liv beslutter de tre stærke mænd sig for at kidnappe Kershaw og efterfølgende leve som konger af løsesummen.

Karriereren som amatørforbrydere viser sig dog at være mere kompliceret end forventet. Med ’Pain & Gain’ skifter instruktøren Michael Bay kurs fra den masseødelæggelse, der har kendetegnet film som ’Armageddon’ (1998), ’Pearl Harbor’ (2001) og Transformers-serien (2007-2011), til fordel for en mere karakterbaseret og komisk historie, som dog stadig er stærkt præget af actionorienterede begivenheder.

Mark Wahlberg spiller bodybuilderen med en plan, mens Anthony Mackie (The Adjustment Bureau) og Dwayne Johnson (Fast & Furious 6) kan ses som de to medsammensvorne venner.

Det uheldige offer for kidnapningen spilles af Tony Shalhoub, der har haft et utal af biroller i spillefilm, men som ofte forbindes med titelrollen i TV-serien, ’Detective Monk’ (2002-2009).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (140 votes)
3.6
1.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] for let, plat og ligegyldig." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "'Pain & Gain' [fremstår] kynisk, umorsom og afstumpet." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Her er intet andet at hente end svælgen i smerte, Om det så kvalificerer som en nydelse må være op til den enkelte." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Det hele er en platonisk affære, hvor der er mere at græde over end grine af." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "'Pain & Gain' er nøjagtig lige så stupid som sine steroidpumpede hovedpersoner." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjarke Friis Kristensen

Det kan godt være, at jeg ikke er den største Michael Bay-fan, men jeg tager hatten af for mandens konstante jagt på stor, større og størst rabalder med sine voluminøse film – bombastiske effektmonstre, hvor eksplosioner, effekter og babes går forud for den gode historie og interessante karakterer.

Det skulle derfor blive spændende at se Pain & Gain, en på papiret langt mindre effektbåret Michael Bay-film.

- Læs evt. videre: http://filmskribenten.dk/?p=15069

Julius

Michael Bay har forsøgt at vise os alle, at udover 'Transformers', har han også andre ting i ærmet, han kan for eksempel også lave komedier, så hvad gør han? Han finder en hændelse, ikke alt for længe siden, hvor der var en gruppe mennesker som stjal, voldtog, kidnappede og slog ihjel - og så skal de mennesker, som gjorde disse frygtelige ting være heltene i filmen?

Det, han får ud af det, er en film, hvor man hele vejen igennem sidder og tænker: "Skal jeg mon grine af det?", for Michael Bays tankegang med denne film er ukendt for mange mennesker, og helt sjovt bliver det aldrig, når man tænker på, at de mennesker, som gjorde disse ting, eksisterer i den virkelige verden.

+ Enkelte grin og okay skuespil

- En frygtelig historie fortalt på den helt forkerte måde, underlige idéer

Rikke

Til forskel fra de (fleste) andre bedømmelser, synes jeg denne film var fremragende!
Den var sjov og jeg synes at de tre hovedroller var fantastiske. Især Paul, som spilles af Dwayne Johnson, en lettere 'retarderet' person, som er en lille dreng fanget i en (meget) stor mands krop.
Jeg synes denne film var super god, og det er helt klart en jeg sagtens kunne se igen, og stadig finde ligeså sjov.

Jeppe

Fremragende vinkel på en virkelig historie, hvor der leges med tanken omkring hvordan virkelighed kan overgå fiktion.

læs hele anmeldelsen på filmpuls.dk

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. Specielt hvis man kan se bort fra at den er baseret på virkelige hændelser og glorificerer et par usympatiske idioter. Men ellers en ok videofilm som bestemt ikke behøver ses i biografen, da det mest af alt er en hormonpumpet McDonalds burger uden proteiner og vitaminer, der gør sig bedst som uforpligtende tømmermandsfilm uanset om det er VOD eller TV.

Michael

Hvis i ikke har set den, så se den. The rock og Mark wahlberg spiller rigtig godt :-)

Birgituser/227495

Den er en god film & fed film <3 :D

Bjerg

Den her film skuffede fælt.

En rodet, umorsom, grænseoverskridende og upassende affære...

Daniel

Hvis man er meget ung *og* kæmpe Michael Bay fan, og dermed den præcise target group, vil man nok blive underholdt af Pain and Gain.

Alle andre burde nok spare deres penge og ungå frustrationer.

Lidt mærkeligt at lave en film om en virkelig historie med tragedie, tortur og mord og pakke det ind som en slags komedie.. Tror hellere jeg vil græde end at grine.

Stakles familier af de uskyldige virkelige ofre, som nu skal se en film glorificere de skyldige som protagonister.. Altså, helt ærligt... Jeg får det næsten dårligt.

Blot min mening. :)

Zulaika

Ja det er lidt ærgerligt at den først kommer til september, men eftersom Dwayne Johnson er med i den vil det nok gøre det lidt bedre når jeg først ser filmen (selvom det først er til september) :) Så jeg glæder mig!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.