Cookie- og Privatlivspolitik

Sherlock Holmes

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
25.12.2009
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sherlock Holmes
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|
I 'Sherlock Holmes' bliver mesterdetektiven (Robert Downey Jr.) og hans pålidelige kollega Watson (Jude Law) stillet overfor nogle store udfordringer.

Holmes afslører, at hans kampevner er lige så farlige som hans legendariske intellekt, og han må kæmpe som aldrig før for at fange en ny fjende og for at opklare et dødbringende plot, som kan ødelægge hele landet.

Makkerparret er oppe imod den mystiske modstander, Blackwood (Mark Strong), men kan måske få hjælp fra Irene Adler (Rachel McAdams), den eneste kvinde der nogensinde har overvundet Holmes og som har fastholdt et stormfuldt forhold til detektiven.

Med 'Sherlock Holmes' genfortolker Guy Ritchie ('Lock, Stock and Two Smoking Barrels', 'Snatch') Arthur Conan Doyles legendariske karakter.

facebook

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5139 votes)
4.7
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den skarpe og ironiske Robert Downey Jr. er fremragende som Sherlock Holmes og suppleres vittigt af Jude Law som dr. Watson, og selv om Guy Ritchie som sædvanligt boltrer sig alt for pralende med maniske tekniske tricks, fornøjer han vore øjne med spektakulære og pittoreske billeder. Handlingen er dynamisk samt undertiden brutal, så Sherlock Holmes bliver både vitaliseret og vulgariseret her, hvad der måske er diskutabelt, men unægteligt også meget underholdende." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "Replikkerne er seje og sjove. Og selvom 'Sherlock' ikke er uden døde perioder, så er underholdningen i top." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... er desværre hverken mere eller mindre end endnu en omgangs rygrads-Ritchie. Ren stiløvelse blottet for substans." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Det er imponerende, nørdet detaljerigdom, men i stedet for blidt at vende alle ingredienserne sammen til en ny Holmes-delikatesse har Guy Ritchie rystet gryden voldsomt og krydret med mange, lange actionscener i ekstremt slow motion, klassisk Ritchie-style. Det er der kommet en uensartet ret ud af. Fordi holdet bag filmen vil det hele, bliver det en forpustende oplevelse, og det på trods af at action-sekvenserne virker handlingsretaderende." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "En temmelig tynd og usammenhængende historie om satanisme og hokus-pokus peppes op med tempo, slagsmål og en humor, der aldrig rigtigt får lov at folde sig ud." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Elna

Vil, vildt gerne se den...

Miguel

Lige min stil. Robert D Jr. er lige så cool som i Iron Man. Go humor og dejlig arrogance :-) Og rigtig spændende "fortæller aktion-kamp stil"

Sisseluser/788466

Sådan!
Filmen har fået en del dårlige anmeldelser, men herfra skal der ikke klages, glæder mig bare til den 2'er der er lagt op til. Har ikke læst bøgerne endnu og kender ikke meget til Holmes' univers, men bøgerne skal helt sikkert læses i nærmeste fremtid. Filmen er supergod med humor og handling... og superfede slowmotions. At man ser Holmes' "fremtidssyn" i slow... Ja altså...
FILM SKAL SES!

Sisseluser/788466

Denne film er helt sikkert billetten værd. Masser af handling og flotte effekter. Har ikke læst bogen (endnu) men det sker helt sikkert i nærmeste fremtid. Sherlock Holmes' "fremtidsvurderinger" er godt lavet i slowmotion... FEDT!

Mikkeluser/609863

Har ikke selv set den. Men er det en god ide, at gå i boigrafen med sin kæreste og se den der film, sæt finder hvis ja og sæt finger ned hvis nej.

camillauser/13614

herlig film og rigtig god underholding!!!!! men en lille smule langtrukken....

Laura Goul

ELske den, dog en smule langtrukken, men helt klart 75 kr, værd!

Malte Milneruser/642308

Nye måder at bruge slowmotien på, fantastiske billeder af "gamle" London, fantastisk skuespil af Downey og Jude, super godt manus, fed handling, en fed afslutning og gennemgangen er helt perfekt.

SE DEN!!!

Louise

visult fantastisk, gode action mens den står på - men så tager man heller ikke mere med sig fra biffen. så en skuffende film.

pernille

Sherloch Holmes filmen skal bare ses, for hold da op, hvor er den god - ikke blot handlingsmæssigt, men det er også en utrolig flot film. Personligt var jeg en smule kritisk, specielt over filmes længe, da jeg var bange for, den ville følges for lang - men slet ikke. Der er spænding, romantik, humor og aktion. "Sherlock Holmes", "Watson" og "Irene Adler" spilles optimalt. Kun positivt her fra:)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.