Cookie- og Privatlivspolitik

G.I. Joe: The Rise of Cobra

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
14.08.2009
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
G.I. Joe: The Rise of Cobra
|

Action Force bliver til filmen 'G.I. Joe: The Rise of Cobra'.

Stephen Sommers har instrueret et væld af kendte skuespillere i actionfilmen om en gruppe supersoldaters kamp mod den onde organisationen Cobra.

Fra den egyptiske ørken til dybt under polarindlandsisen bruger G.I. Joe elitestyrken det nyeste overvågningsudstyr og militære isenkram til at bekæmpe den korrupte våbenhandler Destro. Samtidig vokser truslen fra den mystiske Cobra-organisation, der bringer verden på kanten af kaos.

Filmen er baseret på legetøjet Action Force, der i 80erne gjorde figurerne Snake Eyes og Storm Shadow til helte i miniatureform. Førstnævnte spilles af Ray Park - Darth Maul fra 'Star Wars: Episode 1'.

'G.I. Joe: The Rise of Cobra' har også roller til Dennis Quaid, Sienna Miller, Marlon Wayans og Joseph Gordon-Levitt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1279 votes)
3.8
2.7

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... er måske den mest drengerøvede af alle drengerøvsfilm (...) Hamrende kulørt og bimlende absurd er det, men ikke kedeligt." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "'G.I. Joe' er ikke Oscar-materiale. Og Dennis Quaid vil næppe prale med denne rolle, næste gang han småsnakker med De Niro. Men skidtet fungerer. Og da eksperterne stadig fastholder, at vi skal indtage en vis mængde skidt hvert år, hvorfor så ikke gøre det i biografen?" (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Den latterlige ringe historie bringer os fra den egyptiske ørken til polarhavet, hvor en række sekunda-skuespillere iført latex og læder render rundt mellem en masse eksplosioner og enorme mængder computergrafik." (Henrik Queitsch) ()

 • Politiken

  "Under gennemsnittet for sin genre, men lige netop spiselig som sommerunderholdning, hvis man har brug for to timer uden et eneste forstyrrende tankestrejf." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "... trods et hulemandsniveau hvad angår både plot, politik og livssyn, så formår 'G.I. Joe' at underholde fra start til slut. Tager man de intellektuelle briller af, lægger bekymringerne i garderoben og kobler sanseapparatet til, så venter et brag af en overraskende vellykket actionfilm." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Så den i vordingborg bio og må sige der er smæk for skillingen også selvom jeg ikke er den store G.I Joe fan. Men det en film jeg har taget til mig som en af dem jeg kan se igen og igen. Snake eye er så min favorit.

Bond

Det er kodeordet i filmen der har en god, men meget urealistisk
handling, hvilket jeg ikke var overasket over. Filmen er en god drengrøves film med nonstop action,men ikke heller ikke så meget andet.

Frank

Dårlig film

Wayne

Mine forventninger var helt i bund, inden jeg skulle se den. Metal der opløses osv. Men jeg blev alligevel grebet af eventyret, og den sindsyge action. Jeg vil gerne se en 2er.

Jeff

Just as bad as I expected it to be.

Venus

super sej trailer, og den er vist lige noget for mig1

S. Rico

En time efter at have set den kunne jeg ikke engang huske hvad der egentlig skete i denne indholdsløse film. Havde eller store forventninger efter en bragende god trailer. Øv!

Mads

Meget ringe film.

Fbarbesuser/244560

Hvorfor skal ny komne action stjerner/instruktørere lave komedie i deres action film. Det er synd og skam. Kunne være blevet en fed film. Så endnu en film med en Darth Vader rolle.

TH

Gennem hele filmen sider man med konstant grine kramper i maven.
Filmen finder hurtigt det rigtige punkt, der er ikke en lang redegørelse for havd der skal og vil ske, den går syle spidst ind og det vælter ned med sjove situationer for the Morgans.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.