Cookie- og Privatlivspolitik
Biografklub Danmark 2013-14

Biografklub Danmark 2013-14

10 film til halv pris

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Så er programmet for en ny sæson Biografklub Danmark ankommet.

Traditionen tro byder sæsonen 2013-14 på flere skandinaviske film, men også biografier fylder pænt.

Udover de sædvanlige syv film til halv pris, kan man også få tre franske film oveni ved at købe tillægspakken. Sekretariatsleder for Danske Biografer, Jonna Jensen udtaler:  

-Vi synes, at programmet i år er mindst ligeså fantastisk som sidste år, der med 204.000 medlemmer var et rekordår for os. Vi tror derfor, at publikum bliver glade for den nye sæson, der starter stærkt ud med 'Spies & Glistrup'. Vi har derudover en fransk tillægspakke med bl.a. årets Cannes-vinder, fordi vi gerne vil vise en anden side af fransk film, nu hvor det er i fokus pga. sidste års 'De Urørlige' - som også var en stor succes for os.

Salget af abonnementet starter først den 1. august. Du læse mere om pris og evt. detaljer på Biografklub Danmarks egen hjemmeside.
 
Grundpakken:

Spies & Glistrup (29. august)
En fiktionsfilm inspireret af historien om to af Danmarks mest farverige personligheder, Simon Spies (Pilou Asbæk) og Mogens Glistrup (Nicolas Bro), der følges i perioden 1964-1984. Instrueret af Christoffer Boe (Reconstruction).

Diana (26. september)
Biografisk drama, hvor Naomi Watts spiller Prinsesse Diana, som døde under tragiske omstændigheder i 1997. Filmen følger de sidste to år af Dianas liv og hendes kampagne mod landminer samt hendes forhold til kirurgen Dr. Hasnat Khan.

Sorg og glæde (14. november)
Nils Malmros' 11. spillefilm er med Jakob Cedergren, Helle Fagralid, Nicolas Bro og Ida Dwinger og handler om den gensidige og modne kærlighed gennem den største sorg og glæde i livet.

One Chance (16. januar)
Komedien 'One Chance' handler om Paul Potts, der blev en sensation ved at deltage i et reality-show. Potts spilles af James Corden (The Three Musketeers) og har en gæsterolle af selveste Simon Cowell.

Monica Z (20. marts)
Per Fly (Bænken, Arven, Drabet) skildrer en af Sveriges store ikoner, skuespillerinden og sangerinden Monica Zetterlund, lige fra tiden før berømmelsen til de stormfulde storhedsdage.

En du elsker (24. april)
Da den verdensberømte musiker, Thomas Jacob (Mikael Persbrandt), vender hjem til Danmark tropper hans voksne datter (Birgitte Hjort Sørensen) op med barnebarnet, Thomas aldrig har mødt. Snart bliver Thomas tvunget til at tage sig af drengen. Instrueret af Pernille Fischer Christensen (En soap). 
 
Labor day (19. juni)
Drama om en enlig mor (Kate Winslet) og hendes søn, der giver en såret fremmed et lift for at opdage, at manden er en eftersøgt forbryder. Josh Brolin spiller den fremmede på flugt, og filmen er instrueret af Juno-instruktøren Jason Reitman.

Tillægspakken (købes særskilt)

Adèles liv - kapitel 1 & 2 (5. december)
 Årets franske Cannes-vinder handler om to kvindes erotiske kærlighedsforhold lige fra forholdets spæde start til midten og den mulige afslutning. Filmen er instrueret af tuneseren Abdellatif Kechiche.

Selv i de bedste hjem (15. maj)
Fransk thriller om den midaldrende fransklærer Germain, der modtager en velskrevet opgave fra en elev om en anden elevs familie. Da elevens indblanding i familiens affærer udløser en del problemer, bliver Germain ufrivilligt tilskuer til dette. Filmen er instrueret af Francois Ozon (Swimming Pool).
 
Jeune et Jolie (10. juli)
Endnu en film af franske Francois Ozon. 'Jeune et Jolie' er et portræt af en 17-årig pige skildret gennem fire årstider og fire sange.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Malthe

Hvad gør jeg???

Oleuser/675070

Jeg mener er der er mange gode film på programmet, så jeg tilmelder min kone og mig selv, også denne seson.

Bodil

Skuffet over årets program.
Savner nogle mere spændende film.

Kajuser/407139

Hej

Vi har besilt billetter i Bio Taastrup, som vi har gjort mange gange. Afhentningstidspunktet har altid været en ½ time før forstillingen. Den sidste bestilling hvor vi sakl se Speies og Glistrup. Skal billeterne afhentes dagen før?
Dvs. vi skal køre 2 gange og det vil vi ikke. håber det er en fejl!
Venlig hilsen
Kaj Thomsen
Booking nr. 28520702

solgerduser/803013

Mine to veninder og mig glæder os til den de nye klub film.ikke nogen vi ikke vil se.

Nanciuser/939831

Det gode ved biografklub er at der er film man aldrig ville få set fordi de umiddelbart ikke lyder interessante, men ofte viser sig at være det. Vi er 2 par der ser dem sammen og vi har meget forskellig smag, så det bliver spændende. Lidt surt at den sidste først har præmiere i juli hvor mange er på ferie, så den får vi måske ikke mulighed for at se.

Niels

Vi har været medlem i mange år men vi synes det er nogle dårlige film I har udvalgt i år.

Vi springer over og håber at det bliver bedre til næste år - ØV!

Lone

Det lyder godt med de film, der er denne gang. Jeg havde dog håbet på, at vi skulle se Kvinden i buret!!
Vi er 6 i vores klub, og vi hygger os altid med filmen og går ud og spiser bagefter. Skiftes til at bestemme, hvor vi skal spise.

Staaluser/700675

Super med mange danske film, det er da hele idéen at komme ind og se film der ikke er mainstream, og samtidig bakke op om danske film, og se film man nok ikke ellers tog sig sammen til at se i biografen!
At tillægspakken har Fransk som tema i år, er da ogå en fordel, således at man kan tilvælge den hvis man holder af årets tema og fravælge hvis det ikke er ens kop the.
Husk de bedste filmoplevelser er som regel der hvor man ikke forventer det og derfor bliver positivt overrasket

Ullauser/878167

Jeg tror at vi springer over denne gang-for der er ikke mere end højt film vi vil se så vi håber, det bliver bedre næste år. Vi er ellers 4 der ser filmene sammen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

1 dag siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

3 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

4 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

4 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

5 dage siden