Cookie- og Privatlivspolitik
Batman & Superman i ny storfilm!

Batman & Superman i ny storfilm!

Opdateret: Nu med mulig titel

Stem op!
12
Stem ned!
-2
(reset)

Opdateret: David S. Goyer har netop ved en Superman-konference udtalt, at de arbejder med to mulige titler: 'Superman versus Batman' eller 'Batman versus Superman'.

-----------------------------------------------------------------

Weekendens mest spektakulære nyhed kom fra Zack Snyder, der på Comic Con afslørede et nyt ambitiøst superhelte-projekt med DC's bedste.

Man of Steel-instruktøren gik på scenen i San Diego og takkede for de flotte internationale modtagelser af Superman anno 2013, men han standsede ikke der…

Skuespilleren Harry Lennix blev bedt om at komme på podiet, og med sig havde han et tekststykke fra Frank Millers klassiske tegneserie 'The Dark Knight Returns':
- I want you to remember, Clark. In all the years to come, in all your most private moments, I want you to remember my hand at your throat. I want you to remember the one man who beat you.

Derefter kom et logo på skærmen, der viste en sammensmeltning af DC's mest kendte superheltelogoer - Batmans mørke flagermus med Supermans ikoniske S i midten.

For de ikke indviede kan vi afsløre, at 'The Dark Knight Returns' (1986) handler om den 55-årige Bruce Wayne, der efter flere års pension vender tilbage som kappeklædt helt i en modstridig verden, der også indeholder rivalen Superman.

Ud fra Snyders præsentation må man formode, at Warners store satsning skal inspireres af Frank Millers univers og indeholde både Batman og Superman. Der er ikke tale om en fjerde film til Christopher Nolans trilogi, men på en eller anden måde skal filmen fungere som en fortsættelse til 'Man of Steel'.

Manuskriptet skal skrives af Zack Snyder (der formentlig også skal instruere) i samarbejde med den garvede superhelte-skribent David S. Goyer, og vi skal ikke regne med, at Christian Bale vender tilbage som den mørke ridder.

Batman-Superman-filmen stiler efter en premieredato i 2015.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

et mega underholdende actionbrag. Men ikke meget mere end det. Men det er vel også fint nok. Superheltefilm behøver vel ikke nødvendigvis at være dybe.

Anonymuser/0

Okay, det her lyder virkelig som en fangirl's våde drøm. Superman OG Batman, de to absolut største superhelte nogensinde?

Ja.... I teorien lyder det fandens smukt.

Og det er måske en smart måde at reboote Batman uden at gå tilbage til et oprindelses-historie.

Nolan's trilogi er (efter min mening) ikke til at toppe men hvis Justice League skal blive til noget er de desværre nød til det.

Man Of Steel var det største makværk jeg har set i mange år. Intet hjerte, ingen former for medrivende dialog eller veludviklede karakterer, intet pacing... Kun action og effekter og de mest flade karakterer jeg nogen sinde har set.

Så jeg må desværre sige (selvom jeg godt kan lide Zack Snyder, og elsker hans film Watchmen) at jeg ikke rigtig tror Snyder er en dygtig nok instruktør til noget så stort som det her.

Havde det været Nolan der skulle instruerere havde det været noget helt andet, men han er desværre "kun" executive producer.

Og pleeease hold Nolan's Batman-univers langt væk. Det vil og kan aldrig passe ind med Superman/Justice League uanset hvor meget folk vil have det. Den trilogi er en guldklump og den skal på ingen måde trækkes med ned i hvad der meget muligt kan blive et trainwreck af episke propotioner.

Jeg håber filmen bliver episk. Det gør jeg virkelig. Men jeg tvivler :)

Maria

Nyheder som disse får mig til at savne Comic Con fra sidste år endnu mere! Måske man skulle gå efter at tage dertil i 2014?!

Hørte godt om nyheden i går og det er ubetinget den bedste nyhed jeg har hørt i år! 2015 bliver freaking epic!!

Jeg var virkelig tilfreds med resultatet af "Man of Steel", ellers havde jeg ikke set den fire gange i biffen indtil videre. ;) Og selvom jeg ikke er Batman fan på den måde, var jeg også ret tilfreds med de tre film vi fik fra Nolan.

Nu bliver det spændende at se hvem der skal spille Batman og hvordan de vælger at fortælle de to episke superheltes historie og møde, eller sammenstød om man vil. :)

jonuser/927757

Hvis de gør det rigtigt, kan det muligvis blive den mest awesome film i 2015! Tror det er det rigtige at få batman med i en film før justice league, uden nødvendigvis at det er hans egen film. vi er trods alt kun lige blevet færdige med Nolans trilogi! Synes de gør det rigtige!

Harley Quinn

Jeg er ikke den store fan af Superman, derimod er jeg helt vild med Christopher Nolans trilogi, men det lyder bestemt som et spændende projekt! Ser frem til at høre lidt mere om det :)

Anonymuser/0

Kunne være meget fedt at opleve Comic Con et år :)
Synes dette projekt lyder rigtig spændende !!
Man of Steel var en ægte superhelte film med streg under super, hvor Dark Knight- triologien nærmere læner sig op ad krimi/drama ! (misforstå mig ikke, synes de to første var vildt gode).
Men mener bare det kan blive interessant at krydse de to universer (genrer) !!!
..Willem Dafoe som jokeren :)
Og please-ingen Lex Luthor :(

Tanjasl

Superman faldt ikke i min smag, hvilket Nolans triologi tilgengæld gjorde så tror filmen bliver for underlig for min smag, men lad os nu se!

Renè

Nu har jeg ikke fået set Man og steel, og har egentlig aller været vild med Supermand, men det der lyder rimelig vildt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Uha det er mega svært, også fordi man elsker James Bond.
Men hvis min liste skulle se sådan ud ville det være

1 dag siden
magicthe

Titane er en film, som jeg glæder mig enormt til at se. Jeg så "Raw" tidligere i år - og det er en film, jeg allerede elsker.

2 dage siden
Jesper Ørsted

01. Goldfinger (1964)
02. Diamonds Are Forever (1971)
03. On Her Majesty’s Secret Service (1969)
04. Die Another Day (2002)

3 dage siden
Brumbassenuser/117960
.
Brumbassenuser/117960

No Time to Die
Skyggen i mit øje
Dune
Top Gun
Margrete Den Første
Baby Boss 2

4 dage siden
Antaeus

1. Dune
2. Bond
3. Eternals
4. Top Gun

1 uge siden