Cookie- og Privatlivspolitik

Old Dogs

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
25.12.2009
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Old Dogs
|

I 'Old Dogs' får to gamle venner deres liv vendt totalt på hovedet, da de uden varsel får ansvar for et 7-årigt tvillingepar, mens de forsøger at lave deres livs bedste handel.

De to venner, nyskilte Dan og den overglade Charlie, spilles af Robin Williams og John Travolta.

Disse to knap så børnevenlige ungkarle får mere end nok at se til med at styre møgungerne, mens de samtidig forsøger at få deres liv på ret køl.

Til deres store overraskelse finder de dog undervejs ud af, at de vigtigste ting i livet er noget helt andet end det, de ellers har prioriteret.

'Old Dogs' er lavet af instruktøren bag Wild Hogs.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (391 votes)
4.4
1.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er mildt sagt en pine at overvære, og da filmen samtidig har et præg af at være blevet klippet sønder og sammen (måske fordi historien er så usjov) er 'Old Dogs' sådan en film, man skal holde sig selv fastspændt i sædet for ikke at gå fra." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Hvis du har set 'Daddy Daycare' eller 'Are We There Yet', så kender du historien - uden grin." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Man skal have levet i en 100% humorfri zone i 40 år for ikke at have set og hørt alle vittighederne leveret på nøjagtig samme måde før." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... burde diskret have haft kanylen længe før, filmen blev sluppet løs med sine hundekunster på lærredet." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Intet i denne film er simpelthen morsomt. Og det er da næsten godt gået." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Hindieh

Sjov, underholdende og dramatisk er den. Den er go!! Har dog kun givet den 3 stjerne, fordi jeg har set bedre.. men det er pengene værd :)

Alexuser/27869

Så sjov at den bare skal ses ha ha ha ....

Soejbjerg

I skal ikke lytte efter de anmeldelser filmen har fået, den er bare hylende morsom! Biografen lå bare flad af grin, og folk kunne slet ikke få hold igen.
Der er både scener, som er så rørende at man lige må knibe en tårer, og andre scener hvor man får mavekramper af grin.
Super god, hyggelig og underholdende film.
Kan bestemt anbefales!

Maria Bøghuser/12456

Min mand og jeg var inde og se filmen. Vi var skeptiske, da vi havde læst anmeldelserne... Men vi blev virkelig positivt overraskede! Filmen er utrolig sjov og samtidigt kan man ikke lade være med at knibe en tåre. Hele biografen grinede flere steder i filmen! Selvfølgelig er den forudsigelig, men det er alle amerikanske komedier jo! Jeg synes det er en super sjov og rigtig god film!!!

Vehabuser/895010

Jeg er vildt med komedie men denne her film er simpelt hen ikke et bio tur værd, og slet ikke at snakke om billet prisen på 80 kr... helt ærligt LAD VÆRE MED AT SE DEN I BIFFEN... det er den for dyr til... Og jer der kan se noget sjovt i den aner ikke hvad en god komedie er...

Bjørn

ja hvordan kan Bernie Mac være med ?
og Heath Ledger i Imaginary? uuh, de er stået op fra de døde..

fortæller det ikke mere noget om hvor længe en film enten er undervejs, eller hvor meget til sidst i rækken af film der skal til DK efter at de har været i USA og floppet?

the hangover, havde premiere i dk, 1½ efter at den blev vist i flyveren fra LA til NY.

uanset hvad. anmelderne af denne film har godt nok dårlig humor.. det er jo bare hvad det er ? plat og alm. humor. det er sg da meget sjovt?

Cherrykiss

Jeg forstår ikke at den ikke får flere stjerner. Måske er det ikke noget helt nyt og uventet, men den er sjov. Da jeg så den for et par uger siden, blev der grint ret meget, og der var da også en scene som gave flere i biografen hysteriske grineflip.

Mette

Denne film er simpelthen den værste film som jeg nogensinde har set. Kan ikke engang gi' filmen 1 stjerne. Brug ikke penge på denne film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.