Cookie- og Privatlivspolitik
Game of Dragons?

Game of Dragons?

Trailer til action-eventyret 'Seventh Son'

Stem op!
7
Stem ned!
-1
(reset)

Jeff Bridges næste par roller hører til i den kulørte ende af skalaen, og her i 2013 kan vi både se ham som old school revolvermand i R.I.P.D. og som slagkraftig læremester i Seventh Son.

Seventh Son har netop fået sin første trailer og plakat, og her spiller han den sidste Falkeridder Master Gregory, der tager den unge lærling Tom (Ben Barnes) under sine vinger i forsøget på at stoppe den onde heks Malkin (Julianne Moore).

Tom er den syvende søn af den syvende søn (altså titelkarakteren), så hans rolle i historien er næppe helt overflødig.
 
Filmen er baseret på en bogserie af Joseph Delaney og har udover hekse også drager, kæmper og andre eventyrvæsner i sit eventyrunivers.

Alicia Vikander fra En kongelig affære er også at finde på rollelisten til filmen, der får dansk premiere den 24. oktober.

Seventh Son

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

That looks bad! Eragon bad...

zoell

Holy shit den ser ringe ud.

Katja

Øv - Jeg håbede lige på en Glenn Cooper filmatisering, men så heldig var man ikke. :(

GandalfTWuser/660077

Havde jeg set denne trailer uden at have vidst den var baseret på bøgerne om Heksejægerens lærling, så havde jeg heller ikke gættet det. Den er slet ikke som bogen.

Synes umiddelbart der er potentiale til en ok film, omend en smule generisk, men den har ikke meget at gøre med Delaneys bøger. Desværre.

Line FS

Ser flot nok ud og kunne måske være spændende... Men mangler lidt en unikt og interessant historie - kan ikke rigtig finde den? Det kan da sagtens være den er der, men so far lyder det bare som noget man har set en mio. gange og det gør mig en smule træt. Selvom jeg ELSKER fantasy, så synes jeg ikke rigtig den virker som om den byder på noget.

Jacob

Er stor fan af serien, men selv om det er et par år siden jeg læste 1'eren kan jeg slet ikke nikke genkendende til noget af universet. Ben Barnes virker desuden alt for gammel. Og hvad sker der lige for hættetrøjen? Jeff Bridges ligner det eneste positive som Heksejægeren. Havde forventet mere af Seventh Son, som jeg vist kan nøjes med at se i TV.

Mikkel Poulsen

Har dog aldrig hørt om den type fantasy før, minder lidt om Game of Thrones synes jeg og Narnia, ellers ser den overdrevet fed ud. Byder på en masse spændende fantasy væsner kan ikke vente, den ser jeg frem til med glæde også er. Ben Barnes aka Prins Caspian jo også med, samt Julianne Moore, så kan det kun blive bedre samt. Alicia Vikander fra En Kongelig Affære!! :)

Maria

Du har heeeeelt ret! Den ser vildt fed ud!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Zekiuser/914434
Zekiuser/914434

.... eller "Soning" på dansk. Fra 2007 med Kiera Knightley og James MacAvoy. Det er den med den lange uafbrudte sekvens fra Dunkirk i 1940.

10 timer siden
Emil Fogh

Jeg synes ikke, den sjette sans virkelig holder vand, der er simpelthen for mange elementer, der ikke spiller sammen...

1 dag siden
Emil Fogh

Twistet i Primal Fear er påklistret.

1 dag siden
Danjaluser/179295
Danjaluser/179295

Fedt at se en liste med så mange film jeg ikke har set endnu. Twistet i A beautifull mind og the Game er nok de stærkeste jeg kan huske.

1 dag siden
Martin

The Handmaiden er en så fantastisk film. Og måske skulle Parasite også være på denne liste.

1 dag siden