Cookie- og Privatlivspolitik
10 film. 10 imponerende rollelister

10 film. 10 imponerende rollelister

Smugkig på 2014

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Hobbitten: Ud og hjem igenCaptain America 2: The Return of the First Avenger og The Amazing Spider-Man 2. Titler, som mange ser frem til i 2014, og som vi allerede har skrevet en del om her på sitet.

Men filmprogrammet byder på meget mere end superhelte og hobbitter med hår på fødderne. Vi har udvalgt 10 film med imponerende rollelister, som man måske ikke lige havde hørt om.

Klik på en films titel for at læse mere og se premieredato.

American Hustle
David O. Russells kommende thriller-drama blander rollelisten fra hans to Oscar-vindende film The Fighter og Silver Linings Playbook, når Christian Bale, Amy Adams, Jennifer Lawrence, Bradley Cooper og Robert De Niro udgør de bærende kræfter.
 
Last Vegas
Hvad ville der ske, hvis Tømmermænd i Vegas havde hovedpersoner, der var 30 år ældre? Det er nogenlunde det, der lyder til at være plottet i 'Last Vegas', hvor Morgan Freeman, Robert De Niro og Michael Douglas tager til Syndens by i anledning af deres vens polterabend.

Three Days to Kill
McG - det er ham med Charlie's Angels-filmene og Terminator Salvation - står bag thrilleren 'Three Days to Kill' med Kevin Costner og Connie Nielsen. En døende Secret Service-agent bliver tilbudt en uprøvet medicin, der måske kan redde hans liv.

Grudge Match
Rocky Balboa møder Jake La Motta i dramaet med Sylvester Stallone og Robert De Niro, der spiller to pensionerede boksere, som skal dyste i ringen 50 år efter deres seneste opgør.

The Other Woman
En kvinde finder ud af, at hendes kæreste er gift med en anden kvinde og planlægger nu - sammen med hans kone - at få hævn. Nikolaj Coster-Waldau, Cameron Diaz og Leslie Mann udgør trekløveret i komedien af Nick Cassavetes (The Notebook).

A Million Ways to Die in the West
Seth MacFarlane debuterede som spillefilmsinstruktør med komedien Ted. Hans anden film bliver den komiske western 'A Million Ways to Die in the West', som har Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), Liam Neeson (Taken 1-2), Amanda Seyfried (Les Misérables) og Charlize Theron (Prometheus) på rollelisten.

Jupiter Ascending

Andy og Lana Wachowski vendte tilbage til science fiction-genren med Cloud Atlas, og 'Jupiter Ascending' har et plot, der virker ret langt ude: En ung kvinde bliver anklaget for mordet på dronningen af universet, fordi hendes blotte eksistens truer dronningens regime. Channing Tatum, Mila Kunis og Sean Bean er på rollelisten.

Loomis Fargo
De sjove mænd, Jim Carrey og Owen Wilson, har aldrig dannet hovedrollepar før, men det gør de i 'Loomis Fargo' om en nattevagt, der planlægger et af de største bankrøverier i USA's historie.

Knight of Cups
Intet af plottet er endnu sluppet ud om Terrence Malicks nye film, men den tidligere så omhyggelige instruktør, der på det seneste er blevet vældig produktiv, har skaffet spændende navne som Teresa Palmer, Christian Bale, Natalie Portman og Cate Blanchett til 'Knight of Cups'.

Can a Song Save Your Life?
Musikalsk komedie-drama med Keira Knightley og Adam Levine (forsanger i bandet Maroon 5) som et kærestepar, der følger deres drøm om at blive musikstjerner. Mark Ruffalo (The Avengers) spiller en producer i filmen af manden bag den glimrende Once.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tanjasl

Der er allerede otte ud af de ti film som jeg er spændt på at høre mere om! :-)

satisfythecrave

Jeg har fire ord: Untitled Terrence Malick Project (som virkelig burde få sig en proper titel asap). Det menes, at den får premiere en gang næste år, men man ved jo aldrig hvor længe Malick har den i post-produktion (eller hvor meget/mange han klipper ud). Jeg glæder mig ihvertfald, filmen har sådan en imponerende rolleliste - endnu mere imponerende end Knight of Cups - og selvom jeg forholder mig lidt ambivalent til Malick, så kan jeg simpelthen ikke vente.

william

Hvordan kan man udelede inherent vice? Paul Thomas Andersons nye projekt med Owen Wilson, Joaquin Phoenix, Reese Withersppon, Josh Brolin, Sean Penn (et rygte) og Benicio Del Toro.
Havde den været på listen, havde jeg stemt på den, men siden den ikke er, må American hustle nok være favoritten! :D

SSuser/10172

Releasesdatoen er stadig ret usikker, så derfor har vi ikke inkluderet Inherent Vice på listen.

Hilsen Søren - kino.dk

Katja

Havde hørt om meget få af dem. Faktisk kun den første, American Hustle. Umiddelbart er der dog heller ingen af dem som rigtig har fanget mig ud fra denne liste.

Troels

Hvordan, når man udarbejder en sådan liste, kan man udelade Steve McQueens kommende film "12 Years a Slave"?
Rollelisten inkluderer Brad Pitt, Benedict Cumberbatch Michael Fassbender, Paul Dano, Paul Giamatti, Taran Killam, Quvenzhané Wallis, Sarah Paulson, Garret Dillahunt, Michael Kenneth Williams, Scoot McNairy og Chiwetel Ejiofor blandt andre!

Imponerende!

Katja

Måske fordi den er sat til udgivelse i år og ikke næste år, som er de film listen omhandler. Ingen man brokker sig, er det godt lige at tjekke detaljerne. ;)

Troels

Hot damn, i min iver havde jeg altså lige overset, at listen kun indeholdt film fra 2014! Oh well.

Jeff

Twelve Years a Slave is to be released this year (2013), not 2014.
It's one of my most anticipated movies of this year!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.