Cookie- og Privatlivspolitik

Fast & Furious 6

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
23.05.2013
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fast & Furious 6
|

'Fast & Furious 6' tager sit udgangspunkt efter kuppet i Rio, hvor Dom, Brian og deres bande er spredt over hele kloden.

Selvom de hver har fået 100 mio. dollars ud af kuppet, har forbrydelse en pris, og de må hele tiden leve på flugt uden mulighed for at vende hjem. Imens har FBI-agenten Hobbs forfulgt en organisation af dødbringende racerkørere gennem 12 lande.

Organisationens overhoved bliver hjulpet af Doms store kærlighed, Letty, som han troede var død. Hobbs erkender, at Dom og hans bande er de eneste, der kan stoppe de kriminelle, og banden får stillet den ultimative betaling i vente: total benådning af dem alle, så de kan vende hjem til deres familier igen.

Det sjette kapitel i Fast & Furious-serien er ligesom de tre foregående instrueret af Justin Lin. Han har genforenet holdet fra 'Fast Five' (2011) med Vin Diesel, Dwayne "The Rock" Johnson og Paul Walker i spidsen.

Nye ansigter inkluderer bl.a. Luke Evans (De tre musketerer), Gina Carano (Haywire) og de to danskere, Thure Lindhardt (Engle & dæmoner) og Kim Kold (10 timer til Paradis).

'Fast & Furious 6' byder derudover på gensyn med Michelle Rodriguez, som spiller Letty.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1073 votes)
5
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  Efter femte afsnits vanvittige action-optrin og hæsblæsende biljagter virkede det umuligt at finde et endnu højere gear. Men det lykkedes i 'Fast & Furious 6'. (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  Sekseren er nok den hidtil mest velsmurte og spektakulære i sagaen(...) Har man allerede benzin i blodet, er der ikke så meget at betænke sig på. (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  Der er intet, hverken handlingsmæssigt eller stilistisk, af interesse i 'Fast & Furious 6', der troligt vader rundt i klicheer om at vælge familie frem for alt. Enkelte lyspunkter er, når actionscenerne går så meget amok, at det bliver ufrivilligt komisk. (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  Siden de kødfulde slagsbrødre og -søstre mødtes i 2001, har præcivilisatoriske æresbegreber og kampteknikker været vigtigere end trafiksikkerhed, og modsat andre sequels er actionniveauet nærmest steget siden da og dermed underholdsværdien, på de præmisser. (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jesper

En god Action film der giver masser af gas for pengene

Jesperuser/452039

Elsker den film, og de foregående også. Diesel og Rock er de sejeste i verden :-)

Angel88

det er nogle mega gode film

KLKuser/8037

Gik ind med en forventning om at blive godt underholdt og forlod biograffen tilfreds.

Masser af fart, action og overdrevne scener - sådan skal det være i en FF film. Intet nyt, forholdsvis tynd handling og skuespilet var ok.

Jeg var godt underhodlt :)

miguser/125515

jeg skal ind og se den med min lille bror.
jeg glæder mig men har virkelig høje forventninger.

Chris Reimer

Ja jeg synes den er rigtig lækker, Men mangler lidt mere med den kampvogn. Det kunne være sjovt og set den til gaderæs. :-)

Men ellers en lækker film.

A3gidiuzuser/753132

Med dansk deltagelse i en actionfyldt film giver jeg den 5 stjerner, for dens overblæret action/slås scener og ok handling. Kunne især godt lide slutningen, som gjorde mig ekstra begejstret. Det der bare irritere mig lidt, er den er fuld med kliche-fuldte sætninger, som nogen gange er så trætne at høre på og så rammer den grænsen til det surrealistiske action scener. Det skal man selvfølgelig være klar over inden man tager ind og ser den. Ellers en perfekt film til drengrøvs publikummet. Jeg var underholdt :)

Henrik

Replikkerne fik mig til at krumme tæer som aldrig før.. Det var faneme pinligt.. Slutscenen reddede det hele for mig.

Michael

Jeg synes det var en rigtig god film, en god måde at få alle de andre film med der i. Glæder mig til den næste film.

Louise

Og jeg elsker også den her. Og glæder mig til den næste. Feeeeedt at Statham skal være med som bad guy.... Can´t wait.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.