Cookie- og Privatlivspolitik

Good Will Hunting (1997)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 6 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |

Will Hunting (Matt Damon) arbejder som pedel på det prestigefyldte universitet MIT og drikker om aftenen hjernen ud med de andre rødder fra Boston. Men Wills potentiale er langt større, end han selv vil indrømme - faktisk er Will et geni.

Da en matematik-professor opdager Wills evner, må den unge Will enten vælge at tage imod den nye chance eller fortsætte med at leve som før.

'Good Will Hunting' vandt bl.a. en Oscar for bedste manuskript, der var skrevet af makkerparret Matt Damon og Ben Affleck og filmen gav samtidig de to deres respektive gennembrud.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (44 votes)
5.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Den er god, men bliver dog lidt langtrukken i længden. Til sidst kan man godt blive lidt utålmodig. Men historien er fantastisk.

Nikolaj

Man skal se den som en slag film, der har noget at gøre med dagligdagen. Et enestående matematisk geni med knap så stor forståelse for mennesker, og som ikke aner, hvad han skal stille op med sig selv. Historien er god, dog er det kun scenerne mellem Matt Damon og Robin Williams, som virkelig fanger mig. Ikke at de andre gør det dårligt. Men det er Robin Williams karakter, som løfter filmens niveau. Og faktisk gør, at det er i de scener Matt Damon faktisk også spiller allerbedst.

Nikolaj

Dengang unge Matt Damon og Ben Affleck skal have kæmpe ros for et gennemført screenplay til filmen, som aldrig rigtig bliver kedelig eller for lang. Der er stærke karakterudviklinger igennem hele filmen og scener der bliver så intensive at man kun kan holde af denne perle af en film.

Der skal også lige smides en bemærkning til Robin Williams. Undskyld, men hvis jeg skulle finde en til rollen som den rolige psykolog, så ville jeg ikke gå efter Robin Williams... Men så er det godt jeg ikke skulle finde den skuespiller, for Williams gør det helt ubeskriveligt godt. Han leverer leverer varen ved både at kunne spille fuldstændig roligt, vred og en anelse sjov og ironisk. Rollen i sig selv er ikke en komisk rolle, som jeg nok ville sige ville passe bedre til Williams, men han viser igen sit multitalent som skuespiller, ved at kunne spille den slags roller! Fuld fortjent Oscar til den mand!

RIP Robin Williams

Frank

Fremragende film

Maria

Jeg fik endelig set HELE Good Will Hunting. Jeg er altid kommet ind midt i filmen eller i slutningen, men denne gang skulle det være!

Rigtig godt skuespil af både Damon, Williams, Skarsgård og for den sags skyld også Affleck. Jeg kan godt forstå at den fik den anerkendelse den gjorde, tilbage i 90'erne.

Skøn film!

Wayne

Mat Damon spillede sine bedste roller som ung - han har haft sværere ved at brænde igennem siden. Måske bortset fra i Bourne filmene.

Dette er en af hans bedste, som et matematisk geni - der egentlig hellere vil være som alle andre. Ben Affleck viste allerede her evner som filmmager - da han skrev manuskriptet, sammen med Damon.

Ania

Det er ikke hver dag, man regner med at se en film skrevet af skuespillerne Matt Damon og Ben Afflek, der rent faktisk er god - og det er Good Will Hunting bestemt! Matt Damon gør det særligt godt som den overbegavede men understimulerede Will Hunting, der for en gangs skyld får modspil af den godhjertede psykolog spillet af Robin Williams.
Velskrevet feel-good film med troværdige karakterer, også selvom den til tider kan være en anelse sukkersød...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.