Cookie- og Privatlivspolitik

Hide and Seek

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
15.04.2005
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hide And Seek
|

Da Emily mister sin elskede mor vælger hendes omsorgsfulde psykologfar David Callaway at flytte væk til en lille idyllisk soveby nord for New York, for at de begge kan komme på afstand af den traumatiske hændelse og få fred og ro til at komme sig.

Snart udvikler Emily et venskab med Charlie. Til at begynde med opfatter David og hans kollega, børnepsykologen Katherine, det som en sund del af Emilys helingsproces, men efter en række stadigt mere grufulde hændelser bliver de alvorligt i tvivl.

Hvordan kan en tilsyneladende imaginær ven have sådan en magt over Emily? Måske er han slet ikke imaginær, måske findes han virkelig? Og så skal han stoppes. Men hvordan...?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Robert De Niro som som altid godt.
Filmen er noget man har set masser af gange på film, og man kan spørge sig selv om man så var overrasket over filmen.

Michael

"Hide and seek" bidrager ikke med noget nyt til genren som sådan, men det er et fint konstrueret gys som sikkert vil kunne please det større publikum. Slutningen var dog for undertegnede ikke specielt overaskende... Siden "The sixth sense" er man som regel forberedt på hvad et evt. plot twist består af. Okay film, som på ingen måde går over i filmhistorien.

Wayne

er tilsyneladende den rare far som rejer væk med sin datter - men spøgelserne rejser med. Hårrejsende gyser.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.