Cookie- og Privatlivspolitik

Hotel Transylvania

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
08.11.2012
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hotel Transylvania
|

'Hotel Transylvania' er en animationsfilm med velkendte gyser-figurer.

Dracula har samlet alle monstre fra nær og fjern på sit Hotel Transylvania til sin datter Mavis' 118 års fødselsdag. Frankenstein, den usynlige mand, mumien og hele varulvefamilien er alle kommet for at fejre Mavis og samtidig holde lidt ferie.

Den overbeskyttende far har travlt med at gøre dagen helt perfekt, men pludselig står hotellets fredelige verden over for at falde sammen, da den nysgerrige backpacker Jonathan valser ind på det (u)hyggelige hotel og får et godt øje til Draculas datter.

Genndy Tartakovsky debuterer som instruktør med sin første animationsfilm i spillefilmslængde. Han har tidligere instrueret tegnefilm som 'Star Wars: Clone Wars', 'Samurai Jack' og 'Dexters Laboratorium' - alle til TV.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (175 votes)
4.5
3.4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Historien i 'Hotel Transylvania' er lige så forudsigelig, som den er simpel, men også både sød og underholdende takket være et fantasifuldt persongalleri." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Trods et godt oplæg mangler 3-D tegnefilmen 'Hotel Transylvania' lidt originalitet og bid." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... den lidt tynde historie opvejes delvis af de mange sjove figurer, kvikke dialoger og masser af spøjse detaljer... Gedigen, tilforladelig familieunderholdning med glimrende 3D animation." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Der er mere fis i kasketten end gys i de afhuggede hoveder, men man kan roligt lade sig selv of rollingerne checke ind på 'Hotel Transylvania' til en gang (hug)tandløs uhygge." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Historien er så forudsigelig, at den føles mere levende end død, men kan man leve med det, er 'Hotel Transylvania' såmænd professionelt gennemført monsterhurlumhej med en del vid uden bid." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Meget positivt overrasket over hvor enormt underholdende, sjov og genial den her film var! Havde virkelig ikke forventet noget af så høj kvalitet, og noget så unikt. Så mange fede detaljer, og nøj hvor jeg grinede

Cathrine

Jeg blev rimelig overrasket over hvor enkel og underholdende den er, på én og samme tid. Jeg tror ikke der gik 5 minutter imellem at jeg var flad af grin. Normalt for tegnefilm mig ikke til grine og føle mig så underholdt, men den her var en underholdning for sig selv. De mange sjove og velkendte figure som Frankenstein, vareulven, Kvasimodo, mumien og mange andre, gør også historien en tand bedre. Alle karakterne havde mindst en god joke og der blev ved med at ske nye ting.

Baghistorien for Dracula kom også som et stort chok og var virkelig rørende. Den var virkelig sød, og selv min søster begyndte at fælle en lille tåre for den scene. Så det syntes jeg er rigtig fedt at de har fået det med ind i filmen. Slutningen sagde dog lidt sig selv, den afslutning er ved at være en af de vante, men jeg syntes virkelig hele filmen var rigtig underholdende og sød. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg var inde og se den med Dansk tale, jeg foretrækker at se tegnefilm med Dansk tale, men jeg vil da ikke lige snyde jer for at blandt andet Adam Sandler og Selena Gomez er nogle af dem som ligger stemme til det engelsk-sprogede. Men jeg tror ikke jeg kan rose denne fantastiske film godt nok, jeg er ihvertfald solgt.

Nikolaj

Og en ny slags animation end man er vant til at se.

Mike

familie film, med en masse sjove indslag, og en god historie.

Wayne

Masser af sjove enkelt indslag, men som helhed virker filmen som om en middel præstation. Historien fænger ikke for alvor. Men fine animationer og god humor trækker op.

S. Rico

Der er fuld knald på hele vejen. Og det er desværre filmens svaghed. For hvad der kunne have været en hyggelig og sjov familiefilm, ender blot med at gøre en forpustet. Det går ud over historien, og karakterene mister substans. Det skal dog siges, at filmen er utrolig flot lavet.

Ingeruser/115646

Nød at se denne film med min yngste datter - alletiders!

Trixuser/951345

Utrolig sjov animationsfilm og samtidig meget rørende. Brug for et smil på læben, så se den, man er i super humør bagefter, både for voksne og børn.

Liselotte

I love it! Super god film, god handling.
Jeg er så vild med den!

kim

vi tog helle familien ind og så den, den er rat sjov af og til men der er også små steder hvor den ikke er så spændene.
helle familien kunne godt lide det man jo mindre børne er jo sjover syndtes de den er, selvfølige er det også afgørene din barnlige sjæl er.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.