Cookie- og Privatlivspolitik

Robotter

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
18.03.2005
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Robots
|

I en verden befolket kun af mekaniske skabninger har Rodney Copperbottom et ganske særligt talent for at skabe liv af skrot.

Rodney drømmer om tre ting: At glæde sin far, der aldrig blev til noget, at gøre verden til et bedre sted, samt at møde sit store idol, mesteropfinderen Bigweld.

Derfor drager Rodney afsted for at møde Bigweld i byen Robot City.

Men Bigweld er sat af bestillingen af den onde Ratchet og hans grusomme mor, der styrer Robot Citys underverden.

Rodney beslutter at tage kampen op og redde sit store idol og heldigvis får han hjælpe af den smukke Cabby - en af Ratchets nære medarbejdere.

Også den vakkelvorne robot Fender og hans bindegale venner, der helt officielt har indtil flere skruer løs, giver en hånd med!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (21 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Det, at man fik idéen om at lave en helt film omkring at lave en film centreret omkring robotter er fantastisk i sig selv(det er trods alt vores fremtid).

-Filmen har mange gode øjeblikke, som man ikke glemmer lige med det samme igen.

-Hovedkarakterens(Rodney Copperbottom) mål er meget tydeligt fremstillet i filmen: Han vil vise verden, at robotter duer til meget mere end "bare" at være skrot. Alle der har en drøm kan fuldføre den, hvis de tror på at de har talentet gemt bag "møtrikkerne." Desuden ønsker han også at møde den berømte Bigweld robot, som han vil vise sit talent overfor, så han endelig kan få opfyldt sin store drøm.

-De øvrige karakterer giver desuden noget at holde vores hovedkarakter motiveret med. Hans familie(især faderen) er utrolig vigtig for ham, så han kan nå sit mål. Desuden får han en masse venner i løbet af filmen, som han kan få støtte af i kampen for at vise verden, at den kan være et bedre sted at leve i. Især den røde robot(Fender) viser sig som en meget sjov karakter i filmen, som man bare kommer til at elske meget.

-Skurkene er også(til somme tider) gode til at gøre alt det onde arbejde, som skurke nu skal. De 2 robotter(Rathet) og hans ydemygende mor(Madam Gasket) vil vise, at robotter skal "opgraderes" og ikke bruge gamle reservedele mere. Men som altid har helten(Rodney) en plan for at stoppe dette.

Alt i alt har filmen gode elementer i sig, og universet i sig selv er bare super genialt tænkt.
Den kommer desværre bare aldrig op på det samme niveau, som både Pixar´s og Warner Bros. animationsfilm opnår.
Men når man tænker over, at Blue Sky(som står bag filmen) ikke er lige så "store" som de 2 andre nævnte filmselskaber, så er filmen slet ikke dårlig overhovedet.
Der er masser af gode eventyr, strålende musik og Robotastiske øjeblikke i vente.

Så den kan sagtens ses, hvis man mangler noget underholdning til gode(i hvert fald efter MIN mening).

Men ellers så husk: "Man kan skinne, uanset hvad man er lavet af"(citat fra filmen).
;-)
:-)

Wayne

lossepladsen - fin animationsfilm.

Nogenuser/12232

den er virkelig god gemmen lavet

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.