Cookie- og Privatlivspolitik

Bruno

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
10.07.2009
| |
1 time 22 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Brüno
|
Den latterligt prangende, homoseksuelle, østrigske modereporter Brüno ønsker at blive berømt, koste hvad det vil.

Brüno er vild med modeshowet i Milano, snyder sig ind på Prada-catwalken iført en velcrodragt, men bliver anholdt og frosset ud af den europæiske modeverden.

Han beslutter at tage til Los Angeles, men han får ikke den store succes, som han havde håbet på.

Brüno og kameramanden Lutz’ homoseksuelle forhold går skævt, så Brüno beslutter sig for at blive ”straight”, da man tilsyneladende er nødt til at være heteroseksuel i Hollywood, hvis man skal få sit helt store gennembrud.

Brüno rejser derfor til Alabama for at ændre sine seksuelle præferencer, og her prøver han lidt af hvert: at gå ind i hæren, hænge ud med bondeknolde på jagt, date en præst, som arbejder med at omvende bøsser, deltage i et sexparty osv..

Til sidst får Brüno sit gennembrud og bliver berømt... men ikke lige på den måde man forestiller sig!

'Brüno' er et komisk gensyn med Sascha Baron Cohen ('Borat').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2225 votes)
3.8
3.8

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Med 'Brüno' har komikeren (...) igen lavet en tanke-provokerende film, man konstant fniser ad, hø-hø-er til eller slet og ret skraldgriner over." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Der er øjeblikke af ægte vanvid i 'Brüno', men for det meste er den plat og bøvet og giver dårlig smag i munden." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "Når man tror, at tingene umuligt kan blive værre, pinligere eller mere smagløse, så tager han lige en omgang mere. Og det er sjovt nok ment som en stor kompliment i denne forbindelse, for Sacha Baron Cohen mestrer om nogen overraskelsens kunst." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Med drivende ironi spidder han den narcissistiske stjerne for en aften med liderlighed, men tilføjer ikke megen ny underholdningsværdi i forhold til Borat-universet." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "En komedie må i bund og grund måles på, om den får én til at le. Og jeg kan ikke mindes, hvornår en film sidst har fået mig til at hulke, klukke, fnise og smile i stort set halvanden time i træk. " (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Sascha Baron Cohen kan det der med pinlige situationer - og han prøver på at lade være med at gentage sig selv, ved at lave en ny person, hvilket er ganske prisværdigt. Men det bliver lige lovligt konstrueret humor og ikke rigtigt sjovt.

Nikolaj

Brüno kommer tæt på standarden fra Borat. Sacha Baron Cohen har skabt endnu en fantastisk figur! Brüno er meget ekstrem og Sacha Baron Cohens velkendte provokerende charme går igen i denne komedie. Brüno tager også en række fordomme op om homoseksuelle, og disse fordomme bliver behandlet ud til et punkt hvor man ikke længere troede man kunne komme!

Som Borat blander Brüno både det vulgære og det hyle morsomme!

Sune

Men den når ikke Borat til sokkeholderne !

Filmen har mange underholdene scener med og der bliver virkelig taget pis på bøsser her..

Jeff

No Borat, but boy, did I laugh.

Tobias

Har set Sacha Kohens film lige siden The Ali G, og de bliver bare sjovere og sjovere. Har set den her film mindst 5 gange og den er lige sjov hver gang! Glæder mig til hans nyeste film!

FilmFyr

Det at en kan spille bøsse, det ikke svært.
Men at man kan gøre sig til grin foran mennesker på gaden, og for tusindvis af mennesker i biografen... ja det kræver boller!
Heldigvis har Sacha det! Han spiller rollen fuldt ud.

Jeg havde ingen forventninger da jeg lejede filmen (havde en gratis kode) så jeg så den med en ven. Det var ikke rigtig en film man skraldgrinede over, men der var visse situationer hvor man ikke kunne lave være og grine.

Der er ikke rigtig nogen historie i Brüno. Ikke andet end at han vil være kendt, og vil gøre alt for at blive det. Der er ingen grænser for vanviddet!

Der var dog nogle øjeblikke hvor det blev mere bøsset end sjovt.

Alt i alt, en sjov film, med et par grin i :)

PS: Har intet imod bøsser

S. Rico

Forventningerne var skruet op efter den fantastiske morsomme Borat. Men ikke en eneste scene kunne få så meget som et lille smil frem på læben. Efter 3 kvarter var min tålmodighed brugt op - og jeg slukkede for det møgbras!

josimar1234

den er meget sjov den er til at grine

Kian

;:!"

Andersuser/267226

Kanon underholdning, der tager pis på tabuer. Minder dog meget om hans forrige film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.