Cookie- og Privatlivspolitik

Signs

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
30.08.2002
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Signs
|

Filmen 'Signs' handler om farmeren Graham Hess, der tidligere var præst, men mistede troen, da hans elskede kone omkom ved en voldsom ulykke.

Men snart vil han komme til at tro igen. Hess finder en morgen et enormt korncirkel-mønster i sin mark og snart begynder andre uforklarlige hændelser at ske omkring ham, hans bror og to børn.

Igennem et langt døgns mystiske og stadigt voldsommere hændelser må Hess igen og igen undre sig over de store spørgsmål som eksistens og tro.

'Signs' blev set af 160.000 i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (34 votes)
3.6
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Om det er gys eller bare familiefilm eller noget helt tredje, jamen så kan man stadig se filmen fordi den overrasker på en positiv måde.
Godt skuespil for alle i filmen, og god fortælling og sidst men ikke mindst en udvikling igennem filmen der gør at den bliver god.

Nikolaj

Om det er den helt store gyser ved jeg ikke, men jeg kan også kun lide, at den prøver at holde sig på den mere realistiske side. I starten fandt jeg børnene i filmen en anelse utroværdige, men de blev bedre og bedre i løbet af filmen, og det vigtigste var jo også, at de skulle fremstilles som børn. Jeg kunne godt lide filmens stil, den skildre sig ud fra alle mulige andre gyserfilm, og fokusere kun på hovedpersonerne i filmen, hvilket jeg fandt rørende, og troværdigt. Problemet ved mange gyserfilm, er at de viser for meget blod, og for meget død mod karakterer, som vi ikke kender noget til, men her formår man overbevisende, at skabe et troværdigt billed af en familie i krise, og en familie i isolation, så det føles mere som en thriller end en rigtig gyser. Den får 5 stjerner herfra!

Nikolaj

Igennem hele filmen mærker man denne her lidt dystre spænding, der er bygget op omkring de mystiske cirkler i kornmarken. Det har den effekt, at man hele tiden forventer at der skal ske noget vildt! Det virker rigtig godt! Blander man det med Mel Gibsons rolle som prøver at finde tilbage til sin tro, så har man en rigtig god og spændende sci-fi-thriller!

Sune

Spændende bygget op med godt skuespil..

Udemærket film en søndag aften!

Line FS

Seriøs fed film! Utrolig velspillet, og fungerer bare helt som den skal. Jeg kan normalt ikke altid tage aliens-agtige film seriøst, og ihvertfald ikke blive fanget af dem - men den her var virkelig overbevisende, og på ingen måde for meget. En virkelig god balance, hvor fokus på det overnaturlige slet ikke fylder meget, og på mange måder virker det hele troværdigt.

Mads

Fed film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.