Cookie- og Privatlivspolitik

To på flugt

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
03.02.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Tangled
|

'To på flugt' (Tangled) er Disneys fortolkning af eventyret om Rapunzel.

Rapunzel er en prinsesse med magisk kraft i sit lange hår. Hun er blevet bortført fra sine forældre af den onde Mor Gothel, der har opdraget hende i et tårn langt ude i skoven.

Tyven Flynn Rider er i mellemtiden på flugt fra både slottets vagter og hans medskyldige, brødrene Slubbertgrum, som han har snydt. Flynn flygter ind i skoven, hvor han opdager tårnet, klatrer op i det … og bliver slået bevidstløs af Rapunzel.

Rapunzel og Flynn drager snart gennem skoven på deres livs eventyr, men lige i hælene på dem er ikke alene Mor Gothel, brødrene Slubbertgrum og slottets vagter, men også en lang række andre, der alle har en høne at plukke med Flynn.

'To på flugt' er baseret på eventyret af Brødrene Grimm.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1169 votes)
5
4

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... præget af højt humør, sprudlende opfindsomhed og kækt tonefald." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "Ligesom forrige års fantastiske 'Prinsessen og Frøen' bliver 'To på flugt' båret frem af en sprudlende fortælleteknik og filmen er fyldt med de mest iørefaldende Disney-sange." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... de to hovedfigurer ... [er] ganske uinteressante. ... 3D-effekterne fungerer upåklageligt, men gør - som næsten altid - hverken fra eller til. Til gengæld trækker de mange samlebåndssange ned." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... Disney [er] vendt tilbage til den klassiske formel. ... Nedstemmende er dog de triste, forudsigelige kønsrollemønstre." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... har måske ikke meget nyt at byde på, men det gamle holder her fanen højt. Nu også i værdig 3D." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Om man kan lide det eller ej, så må man nok affinde sig med den måde de gør tingene på nu. Generelt er det en fin film, men deres forsøg på at twiste historien rammer lidt forbi.

Simon

Både sjov og alvorlig, men der er lidt for meget romantik. Jeg fatter ikke hvordan den kan være så ny. Det emne burde havde været taget op for lang tid siden.

Nikolaj

I Disney verden. Er jeg glad for det nej.

Men To på flugt fungere meget godt, og den har stilen som en Disney film.

Så den er udmærket.

Camilla

To På Flugt, er en utrolig medrivende og sjov film. Jeg grinte mig igennem det meste af filmen, og det fantastiske ved To På Flugt er, at det er en film, man kan se uanset alder. Sangene i filmen er glade og iørefaldende, og mængden af sange er også passende.

Generelt set er To På Flugt bare en helt igennem fantastisk og gennemført film.

FilmSeerenuser/1072417

Ja, animationen er flot og sangene er gode, men alligevel kedede jeg mig flere gange.

S. Rico

Man er underholdt hele vejen igennem af de meget charmerende figurer. Selve historien er dog ikke så original, og selv om computer animationen er mega flot, så har det ikke den episke storhed som eksempelvis det traditionelt tegnede New Orleans i Frøprinsessen.

Ann-Britt

Den film er fantastisk sød og sjov, eller er det omvendt? ;)

Jeg er vild, VILD, med "kampene" mellem hesten og æh helten :)
Og slut kommentarene er lige prikken over i'et.
Den gør også at hele filmen netop ikke bare bliver endnu en sød film, men beholder sin skønne ironiske og spøgefulde tone.

Men også kamæleonen er et vidunderlig skønt indslag.

Marilyn

Hehe så den her den anden dag igen, neeej hvor var det hygge. Elsker den her film og kom til, at mindes en god bif tur.
+ så er det en af de bedste nye Disney Animations Film, Kun slået af Wreck it Ralph.

The Other Account

Selvom jeg blev ret skuffet over Disneys nyeste prinsessefilmsdebut, fordi den hverken indfriede eller/og levede op til mine forventninger, så er 'To På Flugt' på ingen måde hverken dårlig eller seværdig. Men den bliver dog heller aldrig et hår bedre end alt det andet Disney har lavet. Tja, trods dens tagline, så bliver filmen aldrig hårrejsende, men takket være den kraftige styrke i det varme og charme der findes i handlingen, så vil man ikke undgå at føle sig tilpas og positivt underholdt, i det eventyrlige samfund filmen udspiller sig på. Holdet bag kunne også godt forbedre den ellers simple tematik vi har med at gøre, eller bare twiste den med noget kontrovers, for at kunne forbedre det forudsigelige potentiale i prinsesse-temaet. 3D fungere stadig ikke som det burde, for Disney tør stadig ikke slippe hånden på den traditionelle tegnefilmsform (- hvilket jeg også godt forstår, eftersom det var den der gjorde Disney, til det filmselskab det er), men hvis de ikke turde det, hvorfor ville de så udgive den i RealD 3D, når de selv godt ved, at det ikke funker som det bør? Til gengæld er sangene ganske fine, og troværdige mod sin historie, hvilket hæver lidt i vurderingen!
Men hvis man kan se igennem finurlige fejl og samtidigt æde sig igennem filmens kraftige lag, der forhindre forventninger i at blive indfriet, trods filmens uundgåeligt tykke væg af sukkersødme, bydes der på en fin, typisk prinsesse fortælling på Disney-plan, der hverken sårer de største eller de små (generelt, prinsesseelskende piger). Venlig er jeg altid mod Disney (fordi de gjorde min barndom til noget særligt), og derfor hæver jeg min bedømmelse, til fire stjerner - men så får den heller ikke mere!

Jian

Tangled er HELT KLART min ynglings film! Ikke bare Disney, men af ALLE de film jeg har set!
Og nu ved jeg med 110% sikkerhed at folk vil stemme ned og være imod mig, men det her er min mening! Mange mener at Løvernes Konge og de andre klassikere er bedre, ja dem elsker jeg også og de hører også til min inderste barndom, men jeg blev nærmest forelsket i Tangled og selvom jeg er en 17-årig dreng, så vil Tangled ALTID være min ynglings film! Føler ikke den mindste generthed når mine venner ser mine Tangled-sange på min Ipod eller mobil, for de sange er de mest romantiske og dejligste sange jeg har i mit liv!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.