Cookie- og Privatlivspolitik

Fast & Furious 6

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
23.05.2013
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fast & Furious 6
|

'Fast & Furious 6' tager sit udgangspunkt efter kuppet i Rio, hvor Dom, Brian og deres bande er spredt over hele kloden.

Selvom de hver har fået 100 mio. dollars ud af kuppet, har forbrydelse en pris, og de må hele tiden leve på flugt uden mulighed for at vende hjem. Imens har FBI-agenten Hobbs forfulgt en organisation af dødbringende racerkørere gennem 12 lande.

Organisationens overhoved bliver hjulpet af Doms store kærlighed, Letty, som han troede var død. Hobbs erkender, at Dom og hans bande er de eneste, der kan stoppe de kriminelle, og banden får stillet den ultimative betaling i vente: total benådning af dem alle, så de kan vende hjem til deres familier igen.

Det sjette kapitel i Fast & Furious-serien er ligesom de tre foregående instrueret af Justin Lin. Han har genforenet holdet fra 'Fast Five' (2011) med Vin Diesel, Dwayne "The Rock" Johnson og Paul Walker i spidsen.

Nye ansigter inkluderer bl.a. Luke Evans (De tre musketerer), Gina Carano (Haywire) og de to danskere, Thure Lindhardt (Engle & dæmoner) og Kim Kold (10 timer til Paradis).

'Fast & Furious 6' byder derudover på gensyn med Michelle Rodriguez, som spiller Letty.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1073 votes)
5
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  Efter femte afsnits vanvittige action-optrin og hæsblæsende biljagter virkede det umuligt at finde et endnu højere gear. Men det lykkedes i 'Fast & Furious 6'. (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  Sekseren er nok den hidtil mest velsmurte og spektakulære i sagaen(...) Har man allerede benzin i blodet, er der ikke så meget at betænke sig på. (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  Der er intet, hverken handlingsmæssigt eller stilistisk, af interesse i 'Fast & Furious 6', der troligt vader rundt i klicheer om at vælge familie frem for alt. Enkelte lyspunkter er, når actionscenerne går så meget amok, at det bliver ufrivilligt komisk. (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  Siden de kødfulde slagsbrødre og -søstre mødtes i 2001, har præcivilisatoriske æresbegreber og kampteknikker været vigtigere end trafiksikkerhed, og modsat andre sequels er actionniveauet nærmest steget siden da og dermed underholdsværdien, på de præmisser. (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Oleuser/924226

den var rigtig god der var fuld fart på helle tiden

Ida

Den var rigtig god og blev overrasket over hvor godt de havde reddet den med det om at Letty ikke var død alligevel. Synes dog stadigvæk at der var nogle løse ænder men ellers i bund og grund en god film :D

Birgituser/227495

Det er rigtig god Fast & Furious 6
<3 <3

Andreas

"Fast & Furious 6" overgår alle de andre film i serien, der er spænding hele vejen igennem, og der intet tidspunkt i filmen man sidder og keder sig. Der er dømt action, spænding og masser af hurtige biler i den nyeste film i Fast & Furious serien.

Ulrik

Tja blev meget skuffet over den. de har snart malket for meget på den historie...

Renè

Jeg kan slet ikke få armene ned \o/ efter at have set den, den fletter et par ting sammen, og sender en henrykt tilbage i sædet med Jason til slut der gør én opmærksom på at man bare kan glæde sig til 7'eren!

Vamouser/893914

feeee film

MarkusStepH

Filmen er ligesom filmen før med mere fokus på action ind bilrace. Jeg glæder mig især til at se de to danskere i action, og som håbet var Kim Kold en af skurkene, og jeg håbet på han ville ende i beatdown mod Dwayne, og det får man i en mega fed slut scene som virkelig hæver filmen.
Filmen var som jeg forventet og jeg var meget underholdt.

René Munch Nielsen

Fast & Furious 6 er en pisse hamrende god film. Jeg må sige at jeg sad i en del af filmen og tænkte om den egentlig ville blive ligesom de andre, men da vi kom længere ind i filmen, begyndte jeg at synes meget om filmen. Jeg blev meget overrasket på den gode måde da filmen var slut. Den var jo pisse god og actionscenerne er fantastiske. Den kan klart anbefales. Det er den bedste film indtil videre i serien. Justin Lin har virkelig gjort det godt og håber virkelig at det er ham der instruere Fast & Furious 7, som forhåbentligt også er den sidste. Ikke at jeg ikke synes at der skal laves flere end 7, men jeg synes at 7 er langt nok.

Sune

Med Fast & Furious 6 fanger film serien igen min fulde opmærksomhed..! Den når ikke 1'eren i kvalitet, meeen nu er vi jo også langt nede i rækken..

Der er smæk på og action er der nok af. The Rock leverer desuden også en god præstation i denne omgang, hvor der nu er en dansker med - selveste Kim Kold.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.