Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Hvem er Schwarzeneggers arvtager?

Afstemning: Hvem er Schwarzeneggers arvtager?

På jagt efter nutidens største actionstjerne

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Actionstjerner som Arnold Schwarzenegger, Sylvester StalloneJean-Claude Van Damme og Chuck Norris er ved at være oppe i årene, og indtil videre er det ikke helt entydigt, hvem der har taget over som arvtager.

Fast & Furious 6 finder vi to bud på den nye generations klassiske actionhelt: Vin Diesel og Dwayne "The Rock" Johnson, men andre skuespillere som Jason Statham (The Expendables), Jason Mamoa (Conan the Babarian) og Thomas Jane (The Punisher) har også forsøgt at overtage fra 80erne og 90ernes ikoner.

En af grundende til, at der ikke længere er så mange regulære actionhelte, skal nok findes i superheltegenren, som på flere måder har overtaget actionfilmens rolle. Det betyder, at det nu er folk som Christian Bale, Chris Hemsworth og Robert Downey Jr., der er med i de største actionblockbusters.

Men disse er ikke klassiske actionbøffer i stil med Schwarzenegger, Stallone og Lundgren. Så hvem er "den nye Arnold"? Hvem er klar til at tage over fra den gamle garde?

Stem på din favorit og giv gerne din mening til kende i kommentarfeltet forneden.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
HobbyFreak

Synes klart det er Chris Hemsworth, han er Thor!

Jette

Jason Statham - han er sej, han har ligeså lidt hår på hovedet som Bruce Willis og så er han lidt af en anti-helt at se på. Han formor både dialog og super action scener, Sly og Arnold er store muskelbøffer - og er det dem man dømmer efter, tja så er Diesel og The Rock i skarp konkurrence uden at jeg vil vælge en vinder mellem de to.
Statham er min helt!

Voyager2010

Det er helt klart Jason Statham og så har han en skøn karisma

Tirro

De skal snart lave en ny film sammen udkommer i August måned.

Har i ikke hørt det 60 er det nye 50.

Som 40 er det nye 20, da mange stjerner der nu er i fyrrende (Matt Damon, Leonardo Dicaprio,) er stadig set som sex-symboler og meget mere. Nu er folk i tresserne ikke mere som de var som i 90'erne, hvor man lader tiden tage dem, det jeg ikke forstår er hvis man er 59 år er man stadig ung, og kan stadig være en action stjerne, men lige så snart man bliver et år ældre så er man blevet bedstefar??!!!

Mikkel

Hmm, godt spørgsmål. ’I Fast & Furious 6 finder vi to bud …’. Ja, ellers finder vi et bud! Min stemme går nemlig ligeledes til Kim Kold. Han matcher hvert fald Schwarzenegger rent størrelsesmæssigt. Derudover er han europæisk, bodybuilder, karismatisk - listen er længere endnu :) Derudover har han vist, at han ikke er typen, der lader sig typecaste. Han fungerer både i rollen som hårdtslående forbryder og følsom muskelmand. Kim Kold er den nye Schwarzenegger! Hvis ikke i udlandet så hvert fald herhjemme :)

Otto-Mandias

80'er action stjernerne havde en helt speciel energi og tilstedeværelse, som bare ikke rigtigt bliver genskabt af nogen.
Vin Diesel, The Rock, og Statham er altså bare en smule kedelige og gentager deres roller igen og igen uden at experimentere over hovedet. Manoa har kun været i Thrones som var godt, og hvem fanden er Thomas Jane?
Jeg må sige mine nye ynglings action helte er Tom Hardy, og Chris hemsworth.

Anonymuser/0

Gerard Butler,Tom Hardy,Mark Wahlberg,Sam Worthington,Ray Stevenson og Scott Adkins

De 5 førstenævnte er dygtige skuespillere og Adkins er meget dygtig til kampsport på højde med J. Statham

Camilla Edelbo Kold

Gerald Butler og Tom Hardy burde have været med på listen. De spiller surverent... Men som muskelbundt tror jeg ikke rigtig nogen af dem kan måle sig med de gamle drenge fra den gang i 80'erne...

Anonymuser/0

Han er endnu ikke et kæmpe brød og har kun haft enkelte roller, men synes han gør det glimende !!

Aranicauser/915533

Kim Kold! :-D Størrelsesmæssigt, så er han helt klar på listen ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

8 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

4 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter