Cookie- og Privatlivspolitik

Broken City

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
08.05.2013
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Broken City
|

I 'Broken City' bliver politibetjenten Billy Taggart fyret efter en retssag, som involverede en skudepisode i et af New Yorks belastede områder.

Flere år senere har han skiftet karrierevej og arbejder nu som privatdetektiv. Men rudekuverterne vælter ind, og han har svært ved at betale sine regninger.

Så da borgmesteren tilbyder ham et velbetalt job, kan han ikke sige nej. Taggart skal skygge borgmesterens kone, da han mistænker hende for at have en affære.

Alt tyder på et hurtigt overstået job, men efterhånden, som Taggart nærmer sig sandheden, kommer han på sporet af en omfangsrig politisk skandale.

'Broken City' er ikke bleg for at udstille korruption og politisk magtmisbrug i storbyen, når Mark Wahlberg og Russell Crowe tørner sammen som henholdsvis detektiv og borgmester i en ny thriller af Allen Hughes (der er kendt for at instruere 'From Hell' og 'Book of Eli' sammen med sin bror Albert).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (64 votes)
3.6
3.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Her er det en nuanceret fortælling og en skarp dialog, der driver værket." (Jacob Wendt Jensen)

 • Ekstra Bladet

  "Ikke engang Russell Crowes underholdende, men også noget manierede og karikerede indsats som bundkorrupt borgmester i New York kan redde miseren." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Uden ligefrem at kamme over i misantropiske blåtoner fremviser filmen et stort moralsk mørke i et moderne New York. Man kunne næsten fristes til at sige, at 'Broken City' er en poppet udgave af tv-serien 'The Wire'." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Weekendavisen

  "Overraskelserne i Broken City er af typen, man kender fra hårdkogte a- og b-film gennem 80 år. Det er derfor ikke plottet, som interesserer, men måden, som Taggart bliver ført rundt i labyrinten og når til en selverkendelse på." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Filmen holder et fint tempo, men ender desværre ikke med at indfri løfterne.

Men fin underholdning, godt spil af Crowe og bedre end normalt af Wahlberg. Kunne vi ikke bare slippe for den typiske amerikanske slutning, den trækker ned.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. Men formularen virker lidt for velkendt og selvom de fleste prøver at løfte den med gennemgående gode præstationer, så er det meste set bedre før. Men som en slags sammenkogt gryderet er det en ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Jokkeuser/379775

Ikke sådan dårlig, men lige lidt under okay - fortjener vel 2 1/2 stjerne. Handlingen er noget, det er set mange gange før, og fortalt bedre end i denne film, hvilken betyder, at Mark Wahlberg som hovedperson, virkelig skal bære denne film. Det synes jeg ikke han er en god nok skuespiller til. En film, der nok er bedst en søndageftermiddag på sofaen og ikke i bio.

Kawsar

Den levede ikke helt op til mine forventninger. Men Mark Wahlberg er en rigtig god skuespiller:)

Un flicuser/445560

New Kids on the Block talentet Wahlberg, som kan hæve sit ene øjenbryn - og det er hvad han har af skuespiltalent, i en ordinær New York thriller. Næppe nødvendigt at bruge tid på.

Frank

Okay film

Michael

I kunne da ihvertfald stave hovedpersonens efternavn rigtigt i teaseren...!! Wahlberg (Whalberg) *LOL*

X-DRENGEN

En udemærket men "lille" film.
Skuespillet er godt og det er det som bære filmen.

Karakter: 2,5 stjerner ud af 6

Lucas Kesseluser/525571

Jeg har set denne film da jeg var i USA. Russel Crowe og Mark Wahlberg spiller godt, men selve filmen bliver en smule tynd.

Det er ikke lige frem fordi man sidder på kanten af sofaen og bider negle, men det er dog solid underholdning, som er værd at se.

Thor

Tror det kan gå hen og blive en af årets bedst Thriller i år. Mark Wahlberg, Russell Crowe har gjordt det godt de sidst år med film ser frem til at se den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.