Cookie- og Privatlivspolitik

Spring Breakers

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
23.05.2013
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Spring Breakers
|

I 'Spring Breakers' har Brit, Candy, Cotty og Faith været bedste veninder siden folkeskolen. De bor sammen på et kedeligt kollegium og er desperate efter eventyr.

Alt, hvad de skal gøre, er at spare penge nok sammen til at komme på "spring break", men ingen af dem har en krone på lommen. Et tilfældigt møde med rapperen "Alien" giver de fire piger en chance for at få al den gys og spænding, de kunne håbe på.

Og i selskab med deres nye ven, flytter pigerne hele tiden grænserne for, hvor langt de vil gå for at opleve en spring break, de aldrig glemmer.

Filmen er instrueret af Harmony Korine ('Gummo', 'Trash Humpers'), som måske er mest kendt for at have skrevet manuskriptet til 'Kids' (1995).

'Spring Breakers' har bl.a. Vanessa Hudgens, Selena Gomez og James Franco på rollelisten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (97 votes)
3.4
3.6

Instruktør

Relaterede nyheder

Fire Spring Breakers
7 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  'Spring Breakers' er en syret, poppet og kitschet teenagekomedie vendt på hovedet så alt, hvad der kunne have været lyst og komisk, bliver mørkt og truende. (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  'Spring Breakers' er den vildeste ungdomsfilm i årevis. En opfordring til at slå hovedet fra, drikke hjernen ud og brænde sit lys i begge ender. (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  James Franco er næsten entrebilletten værd i en forrygende version som den afstumpede bandeleder. Men også kun næsten. (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  Korine er for længst blevet stemplet som en af amerikansk independent films frække unger, og med 'Spring Breakers' synes han for enhver pris at ville leve op til det prædikat. Måske derfor kommer hele projektet til at klinge en smule hult, for filmen er for forelsket i sin postulerede provokation til for alvor at ramme plet. (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  Filmen er splittet mellem skildringen af den generelle tilstand i Amerikas ungdom og den noget mere usædvanlige historie om narkogangsteren og hans piger, der skiftevis synger Britney Spears-ballader og røver banker iført pink badedragter og elefanthuer. Men det gør ikke så meget for helhedsindtrykket af en film, der på godt og ondt fremstår mere som en stemning end som en sammenhængende fortælling. (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nadine

håber at den bliver vist i Aalborg.. :D

Nanna

Hvordan kan det være at filmen kun går i KBH? hvad så med de fans der bor i den anden del af landet, skal de tage helt til KBH for at se den?

Jeg vil personligt gerne have filmen til Åarhus :-)

FilmFyr

Der er bare et stykke tid til release, så de har ikke fået opdateret hvilke biografer den bliver tilgængelig i.

Citat fra deres tidligere nyhed:
Spring Breakers får dansk premiere den 23. maj i København, Lyngby, Århus, Odense og Aalborg.

http://www.kino.dk/nyheder/2013/05/al-magt-til-bikini-babes

filmtips.dk - Peter

Filmens største styrke er uden tvivl fotograferingen, klipningen af både lyd og billede, samt et for det meste passende soundtrack. Klipningen leger med korte flashbacks og flashforwards, som gør at filmens handling flyder sammen på en flot, men surrealistisk måde.

Spring Breakers vægter stil over indhold og selvom det umiddelbart i traileren ligner en drengerøvsfilm, så vil jeg anbefale at man hellere ser den pga. sin flotte stil og klipning end for de mange bare bryster. Men det var bestemt en interessant oplevelse at se den.

anneuser/56738

Jeg har glædet mig til den film i flere måneder!!!
JEG ELSKER SELENA GOMEZ!!!<333
Jeg dør bare! hvordan kan den ikke komme ud i danmark!?!!?? jeg flipper ud!!! jeg vil gerne se den på nettet, self. men i biografen ville det være fantastisk!! ingen af hendes film har været i biffen i DK, jeg fatter bare ikke at ingen af hendes film og produkter kommer til norden.. det er vildt frustrerende!!!:(

FilmFyr

Du har mulighed for at se den, når den går i 3 dage til CPH PIX.
Det er dog kun (sjovt nok) i København.
Skynd dig, jeg tror ikke der er så mange pladser tilbage

Bennyuser/85669

Spring Breakers er planlagt til at udkomme på DVD og Video on demand herhjemme den 25. juli.

Lea Thronier

http://www.moviezoo.dk/dvd-film/Spring-Breakers_mzov20130002

Jeg vil mega gerne have den når den bliver lagt op

Josephineuser/392426

Glæder mig til at se den film. Har set traileren og jeg elsker den fil allerede nu :)

Sofie

CPH PIX viser rent faktisk danskpremieren på 'Spring Breakers'. Filmen bliver vist i Grand Teatret på onsdag. I kan læse meget mere om visningen på PIX's facebookside: http://www.facebook.com/CPHPIX?fref=ts . Det bliver virkelig vildt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.